Rani simptomi trudnoce

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tejkili

Broj poruka: 74

Prijavi adminu

Evo da copy pasteam i ovdje, jer ne znam gdje napisati..ugl:Pozdrav zene majke kraljice! Jucer sam putem testa dobila prvi + i narucena sam u utorak za pregled. Ali mene tako muce ti bolovi i grcevi u donjem dijelu trbuha. Pocelo je par dana prije neocekivane M, pa sam vec danima nosila uloske jer sam mislila da cu dobiti pa me i nije toliko zamaralo. Ali sada kako znam da sam trudna najvise psihicki utjece jer me strah tih bolova. Osjetim lagani pritisak, a tu i tamo me i jace probode u predjelu jajnika, posebno na neke brze pokrete. Ima li netko tko je to prosao da bar malo odahnem dok ne obavim pregled.😭

• Monny

Broj poruka: 294

Prijavi adminu

Tejkili

Evo da copy pasteam i ovdje, jer ne znam gdje napisati..ugl:Pozdrav zene majke kraljice! Jucer sam putem testa dobila prvi + i narucena sam u utorak za pregled. Ali mene tako muce ti bolovi i grcevi u donjem dijelu trbuha. Pocelo je par dana prije neocekivane M, pa sam vec danima nosila uloske jer sam mislila da cu dobiti pa me i nije toliko zamaralo. Ali sada kako znam da sam trudna najvise psihicki utjece jer me strah tih bolova. Osjetim lagani pritisak, a tu i tamo me i jace probode u predjelu jajnika, posebno na neke brze pokrete. Ima li netko tko je to prosao da bar malo odahnem dok ne obavim pregled.😭

Ista stvar je bila i kod mene, to je implementacija i normalno je. Ja sam na dan očekivane menge imala smeđkasti iscjedak i proplakala odmah, da bi mi gin objasnio da je to sve normalno za period gniježđenja, da odmaram i ne brinem.

12/23 UZV ♥️✔️

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

LucyLu

Pozdrav,Posljednji ciklus trajao je 20 dana (inače imam prilično redovne cikluse koji uglavnom traju 26dana), 10.11. (što bi inače bio 21.dan ciklusa) dobila sam menstruaciju koja nije baš oskudna ali je bila jako svijetla i trajala je 4 dana. Nakon što je prošla, i dalje imam onaj neugodni osjećaj u stomaku kao kada imam menstruaciju, malo prestane pa se predvečer opet javlja i u isto vrijeme bole me leđa na području oko bubrega.
    Bol nije jaka ali je neugodna. Ne znam što se događa, može li u pitanju biti neka upala?
    Nemam nikakvo peckanje ni svrab ali jako često moram na wc.
    Seksualne odnose imam redovno posljednjih par godina sa istim partnerom, odnos nije bolan.
    Ne koristim kontracepcijske pilule, koristimo zaštitu ili prekinuti snošaj. Da li ovi simptomi mogu značiti trudnoću?

Niste trudni ...otidite ponekad na pregled kod ginekologa

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

M-P

Broj poruka: 663

Prijavi adminu

mima95

Mame evo da javim da mi je šef danas dao otkaz.S obzirom da me je zvao da dodem potpisat odlucila sam otic na bolovanje,prije nego odem vidjeti razlog.E sad mene zanima pošto sam od danas na bolovanju,a on me danas odjavio dali meni uopce vrijedi bolovanje.

Sto se tice otkaza ako je na neodredeno ne moze vam dati otkaz nit tu imate sta potpisat. Necete sigurno potpisat da se slazete s tim, a to vam jedino moze uvalit. A ako vam traje ugovor on vam moze prekinuti ja mislim kad istekne odnosno ne produziti. 
    To nazalost privatnici jako cesto rade.. ja sam imala situaciju da su me na razg pitali dal planiram djecu ili nudili placu manju od muskog jer eto zena sam pa i rodit cu i tako to jel.  Eto nazalost tako je to kod nas 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

• Sunčica25

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Ćao cure.Imam jedno pitanje,naime menstruaciju trebam dobiti za nekih 5-6 dana,stim da mi se prije par dana pojavio oskudni rozi iscjedak, trajao jedan dan samo na papiru,I prestao.Svugdje citam da je to tzv.implantacijsko krvarenje,radila Sam test za Koji je rano,on je negativan,zanimaju me Vasa iskustva ?

Samy92

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Zdravo svima
    Ovako nezasticen odnos je bio 08.02 ove godine sa ejakulaciom unutra
    Vjestica je trebala doc 13.02 medutim nema je
    A ja nemam ni bolne grudi niti leda
    Od simptoma imam samo
    Stalno mokrenje, osjecaj gladi a u isto vrijeme mucnine,
    Glavobolja,uzasnaaaaa
    I obilan iscjedak sve mislim dosla vjestica
    Da li je rano za test ili bilo sta😄

• curka2312

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

Cure, nakon sto je trakica za ovulacija skroz tamna, odnosno pozitivna, citam da tek nakon toga testa ovulacija nastupa kroz 24-48h. Da li sam dobro procitala i shvatila? :) Hvaala

*rani spontani- 01.24

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

curka2312

Cure, nakon sto je trakica za ovulacija skroz tamna, odnosno pozitivna, citam da tek nakon toga testa ovulacija nastupa kroz 24-48h. Da li sam dobro procitala i shvatila? :) Hvaala

Kod svakog  je drugačije nekome nastupa i kroz 12 h zato je uvjek  dobro pokriti i dan prije i dan peaka  i 2 dana poslije.... a ne sad čekat  2 dana I misleći e sad će mi ovulacija.... spermici  prežive od 5 do 7 dana bez problema tako da svakako treba pokriti sve dane ...ako želite zatrudnit...sretno 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• aklas

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Pozdrav cure 
    Kao što je rečeno od doktorice da sam 5 6 tjedan trudnoće i ništa se ne vidi još a u jajniku ima nešta da li se može to promijeniti da bude maternicna trudnoća i da li ste u tim tjednima imale bolove u trbuhu ne jake nego male 

nora3001

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Sunčica25

Ćao cure.Imam jedno pitanje,naime menstruaciju trebam dobiti za nekih 5-6 dana,stim da mi se prije par dana pojavio oskudni rozi iscjedak, trajao jedan dan samo na papiru,I prestao.Svugdje citam da je to tzv.implantacijsko krvarenje,radila Sam test za Koji je rano,on je negativan,zanimaju me Vasa iskustva ?

Pozdrav
    Ja sam radila cler blue digitalni test dva dana prije očekivane menstruacije i to navecer,pokazalo je plus.
    A implatacijsko mi se desili kad sam mokrila za taj test,i pustila ga sa strane pa sei isla obrisat i tad je bilo smeckasto u tragovima
    Mislila sam da je menstruacija.
    Jos kazem Boze sta sam test i radila kao sad je dosla😂😂
    Pogledam test kad ono +😁

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.