Rani simptomi trudnoce

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinchyca

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav, nova sam ovdje pa me zanima, nemam simptome menstruacije, po kalendaru bih sutra trebala dobiti, a ne bih htjela na testu razocarat ako bude - . Prosla sam klomifen i imali smo odnose kad mi je ginic rekao... neka iskustva nesto? 😊

nora3001

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

tinchyca

Pozdrav, nova sam ovdje pa me zanima, nemam simptome menstruacije, po kalendaru bih sutra trebala dobiti, a ne bih htjela na testu razocarat ako bude - . Prosla sam klomifen i imali smo odnose kad mi je ginic rekao… neka iskustva nesto? 😊

Nazalost preostaje vam samo pricekat ako nema simptoma.
    Ja sam kad bih sumnjala kupila test i rjesila se cekanja jer svakako sam isto dozivljavala razocarenje negativnim testom ili kad ugledam da je prokletnica stigla😁
    Drzim fige i sretno👌

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

• tinchyca

Prijavi adminu

nora3001

tinchyca

Pozdrav, nova sam ovdje pa me zanima, nemam simptome menstruacije, po kalendaru bih sutra trebala dobiti, a ne bih htjela na testu razocarat ako bude - . Prosla sam klomifen i imali smo odnose kad mi je ginic rekao… neka iskustva nesto? 😊
    Nazalost preostaje vam samo pricekat ako nema simptoma.
    Ja sam kad bih sumnjala kupila test i rjesila se cekanja jer svakako sam isto dozivljavala razocarenje negativnim testom ili kad ugledam da je prokletnica stigla😁
    Drzim fige i sretno👌

Hvala na odgovoru. Ici cu kupiti test pa kako bude.

• Samka

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Pozdrav cure.
    Nadam se da ce misljenje neke od vas biti od pomoci.
    3 dana mi menga kasni.Suprug i ja smo imali odnose i u plodnim danima i prije prethodne i prije ove menge.
    Kako kasni 3 dana tako me boli stomak kao da ce svaki minut stic .Najvise dok nesto radim i dok sjedim.Cim legnem umirim se.
    Test nisam jos radila.Da li da cekam jos ?
    Ne bih da se po ko zna koji put razocaram

Samka

• Teab1

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Samka

Pozdrav cure.
    3 dana mi menga kasni.Suprug i ja smo imali odnose i u plodnim danima i prije prethodne i prije ove menge.
    Kako kasni 3 dana tako me boli stomak kao da ce svaki minut stic .Najvise dok nesto radim i dok sjedim.Cim legnem umirim se.

kasni ti 3 dana po meni nemas kaj cekat, napravi test, ili izvadi betu sigurnija je cak od testova i sve ces znat

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• glossy

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav svima, 
    Čitam vaša iskustva i nisam sigurna jesam li dobroj temi ali bih voljela čuti i vaše mišljenje o mojoj situaciji 😊
    Naime, tri dana prije očekivane M (imam uredne cikluse) pojavio mi se svijetlo smeđi iscjedak koji je trajao taj dan i sljedeće jutro, kasnije drugog dana na papiru bi imala svijetlu crvenu krv u manjim količinama. Uradila sam test sljedeće jutro (iako ne znam koliko je to pametno obzirom da sam krvarila) i u roku 10 minuta koliko je po uputama relevantno za točan rezultat ne bi bilo ništa ali kroz narednih pola sata bi se pojavila blijeda crtica. Sljedeći dan, dakle treći isto bih imala krvi na papiru također svijetlo crvena i dva puta na dnu školjke bi bilo kao crveni kružić i nisam sigurna je li se radilo o ugrušku ili krvi sa sluzi. Četvrti dan samo na papiru crvenkasto sa sluzi, i peti i danas već šesti dan samo blijedo rozo sa prozirnom sluzi ..
    Eh sad obzirom da je krv i dalje prisutna i ovo sve traje već šest dana test nisam ponavljala, kod ginekologa za naručena za 10 dana a u međuvremenu me ubija iščekivanje.
    Što vi mislite da li postoji ikava mogućnost za trudnoću sa svim navedenim i je li neka od vas imala slično iskustvo?Izvinjavam se na dugom postu 🙈

• Samka

Broj poruka: 30

Prijavi adminu

Teab1

Samka

Pozdrav cure.
    kasni ti 3 dana po meni nemas kaj cekat, napravi test, ili izvadi betu sigurnija je cak od testova i sve ces znat

Hej cekala sam jos .Danas je 8 dan i uradila sam test + je tu i pokazuje 3+ sedmice.

Samka

• nikollinana

Prijavi adminu

Pozdrav! Nadam se da ste svi dobro i da ce mi neko moci odgovoriti na moje pitanje. Naime 19.07. (u 22h) sam imala nezasticeni seksualni odnos. Samo jednom i bez samog cina svrsavanja unutar vagine. Medjutim panicna sam osoba, i odnos se desio u toku plodnih dana, pa sam odlucila popiti ellaOne pilulu sutradan 20.07. (oko 14h 30min). Nisam taj dan imala nikakve nuspojave. Da napomenem, imam prilicno redovne cikluse (oko 28 dana- nekad prije se znalo desiti da malo kasni ili porani), i zadnji put tada sam imala menstruaciju 08.07. sto znaci doduse da se sam odnos (nadam se) desio prije ovulacije. Menstruacija mi traje 5-6 dana. Medjutim, 2-3 dana nakon uzimanja tablete pocela sam imati mucnine koje i dalje traju. Svakim danom vise popustaju ali su i dalje prisutne. Moje pitanje je: da li je mozda doslo do trudnoce? Ili su to ipak nuspojave od pilule? Primjetila sam jedan dan da imam malo iscjedka. Citala sam razne forume, i procitala da se mucnina kao simptom pojavljuje tek kasnije. Narednu menstruaciju bih trebala dobiti 05.08. Vjerujem iskreno da ce i kasniti, jer se malo stresiram oko svega toga jer ne planiram trudnocu trenutno. 

• MandM

Broj poruka: 165

Prijavi adminu

nikollinana

Pozdrav! Nadam se da ste svi dobro i da ce mi neko moci odgovoriti na moje pitanje. Naime 19.07. (u 22h) sam imala nezasticeni seksualni odnos. Samo jednom i bez samog cina svrsavanja unutar vagine. Medjutim panicna sam osoba, i odnos se desio u toku plodnih dana, pa sam odlucila popiti ellaOne pilulu sutradan 20.07. (oko 14h 30min). Nisam taj dan imala nikakve nuspojave. Da napomenem, imam prilicno redovne cikluse (oko 28 dana- nekad prije se znalo desiti da malo kasni ili porani), i zadnji put tada sam imala menstruaciju 08.07. sto znaci doduse da se sam odnos (nadam se) desio prije ovulacije. Menstruacija mi traje 5-6 dana. Medjutim, 2-3 dana nakon uzimanja tablete pocela sam imati mucnine koje i dalje traju. Svakim danom vise popustaju ali su i dalje prisutne. Moje pitanje je: da li je mozda doslo do trudnoce? Ili su to ipak nuspojave od pilule? Primjetila sam jedan dan da imam malo iscjedka. Citala sam razne forume, i procitala da se mucnina kao simptom pojavljuje tek kasnije. Narednu menstruaciju bih trebala dobiti 05.08. Vjerujem iskreno da ce i kasniti, jer se malo stresiram oko svega toga jer ne planiram trudnocu trenutno.

Hej, prvo da kažem što se mičnina tiče, ne može toliko rano biti od trudnoće jer još nije dovoljno velika koncentracija beta hormona da bi izazvala mučnine, možda je jednostavno mučnina zbog stresa. kakva je sad situacija s njima? 
    Mislim da nebi trebalo doći do začeća, ali uvijek je sve moguće... preporučam za 2,3 dana možda napraviti rani test na trudnoću da vas iščekivanje ne ubija i da niste pod stresom. i ako je negativan, opet ga ponoviti za 3 dana od kad ste radili (ima za kupiti u dm First sign duo dođu 2 trakice u pakiranju). Tad ćete biti sigurniji pa makar i menstruacija kasnila zbog tablete ili stresa. 
    slobodno se javite nazad tu Nikolina ako vam treba podrška, a sad samo polako, kao da se nikaj nije dogodilo sve bude u redu!

👱🏼‍♀️ '95. god.
    👨🏻‍🦱 '92. god
    9/23 pokušavamo
    6/24 biokemijska
    18.7.'24 ➕
    29.7.'24. ♥️
    09.10.'24. 🎀

• curka2312

Broj poruka: 124

Prijavi adminu

Jedno cudnjikavo pitanje 😅Da li vam nakon odnosa, vecina, tj.dosta ejakulata izade van iz rodnice? 

*rani spontani- 01.24

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.