Bok curke.Nova sam ovdje,ali trebala bih jednu informaciju.Kasni mi 2 dana,a s obzirom da smo aktivno radili na bebi,napravila sam test koji je pokazao trudnoću.Zvala ginekologa i naručena 1.12. na pregled.Mene zanima dali bih mi mogao prije toga otvoriti konplikacije s obzirom da radim kao čistačica s raznim kemikalijama,cjeli dan provodim na nogama i s vremena na vrijeme dižem teret?Ja imam iskustva bas suprotno, u prvoj trudnoci mi je otvorila ginekologinja komplikacije odmah po pozitivnom testu jer isto radim na poslu s kojeg se trebam sto prije maknuti. Zovnite i objasnite situaciju doktoru. Ako ima imalo ljudskosti u sebi ce vam odmah otvoriti komplikacijeCestitam, sretno🩷
Martinice nisu svi gibekolozi isti pogotovo sad kad su im postrozili sve ....na temelju cega da joj d komplikacije???kaj da napise da nijeu redu s plodom da izmislja nalaz? Zato postoji taj r1 papir gdje poslodavac ga mora ispunit i to se odnese ginekologu i on na temelju toga otvori komplikacije....
Evo moja prva nece izmisljat neke bolesti i pisat po papirima a oni nisu kompetentni i napisat da ima takav i takav posao to iskljucivo ispisuje poslodavac
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa zena radi u uvjetima koji su stetni za njeno dijete, zasto ne bi imala pravo na komplikacije u trudnoci?
Ne .... na temlju toga ginekolog ne ispisuje komplikacije ....komplikacije se iskljucivo otvaraju na tenelju zdrastvene situacije zene ili ploda .... a komplikacije na temelju uvjeta o radu ispisuje poslodavac r1 papir na kojem pise sta sve radi i onda ginekolog na temelju tog papira moze otvorit komplikacije... ne otvaraju na svoju ruku bez tog papira...kazem neki da neki ne...jer su imali cesljanje prosle godine za bolovanje i masu privatnika zaradili kazne
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Svasta, zasto je meni odmah bez pitanja sta kako otvorila komplikacije samo jer radim u zoni zracenja? Nije bilo uopce upitno kakva mi je trudnoca
Bas sam i sestru pitala, i njoj je njen gin otvorio bez problema komplikacije iako radi uredski posao.
Kazem nisu svi isti ...pogotovo ne sad velim unazad 2 godine bas su to postrozili... i traze papir... ah svasta al je tak
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mame evo da javim da mi je šef danas dao otkaz.S obzirom da me je zvao da dodem potpisat odlucila sam otic na bolovanje,prije nego odem vidjeti razlog.E sad mene zanima pošto sam od danas na bolovanju,a on me danas odjavio dali meni uopce vrijedi bolovanje.
Ne kuzim zasto ti je dao otkaz tj pokusao dat otkaz?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni tu nesto nema logike...prva stvar ukoliko si na neodredeno ali i na odredeno ne moze ti dat samo tak otkaz i to ko da si ga ocekivala tak je sad to sve ispalo... druga stvar odes u privatan lab i izvadis betu 20 e kosta ... treca stvar... nisi odgovorila dal si na neodredeno il odredeno sve to skupa nema smisla a i nisi sama ako vec ima klince i trudna si valjda imas i sposobnog muza ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji