Rani simptomi trudnoce

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

nora3001

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Samy92

Zdravo svima
    Ovako nezasticen odnos je bio 08.02 ove godine sa ejakulaciom unutra
    Vjestica je trebala doc 13.02 medutim nema je
    A ja nemam ni bolne grudi niti leda
    Od simptoma imam samo
    Stalno mokrenje, osjecaj gladi a u isto vrijeme mucnine,
    Glavobolja,uzasnaaaaa
    I obilan iscjedak sve mislim dosla vjestica
    Da li je rano za test ili bilo sta😄

Nije rano😁😁
    Si do sada vec napravila?

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

• likbratz

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

7.8.9-dpo me bolio stomak na trenutke kao pred mengu,osjecaj da cu svaki cas ddobiti, i samo sam isla piskit. Danas 10dpo ne boli me ali i dalje piskim, da li se icemu nadati nakon god i nesto pokusavanja

• likbratz

Prijavi adminu

Takodjer jaci iscjedak pogotovo kada se obrisem bas sluzavo bjelkasto

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

likbratz

Takodjer jaci iscjedak pogotovo kada se obrisem bas sluzavo bjelkasto

Jeste vi obavili kakve pretrage ?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• likbratz

Prijavi adminu

Mare ja sam radila hormone koje mi je preporucila moja ginek, muz je isao vec 3-4x na spermokulturu koju zbog valjda prevelike psihicke opterecenost ne moze da da. Tacnije izbaci u tom trenutku bukvalno 2 kapi. Sto je svaki put nedovoljno da se izvrsri pretraga. Rekao je da bi se sada podvrgnuo bilo cemu nego opet to pokusavao. Ne znam je li toliki baksuzluk samo kod nas😭 sada smo se dog ako dobijem ovu menst(a dobit cu je log), kada ona zavrsi def ici u centat za neplodnost i vidjet sta preporucuju… 

• likbratz

Prijavi adminu

Ne spermokulturu nego spermiogram..

• upomoc123

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Postovani nakon odnosa sa deckom desilo se da je ejakulirao ( svrš) u mene, desilo se bili smo pijani. Nemam redovite cikluse u prosjeku do 30 dana. Nakon odnosa 9 sati kasnije sam popila tabletu ella one, dva dana kasnije sam povracala, cijeli tjedan sam imala mucnice tj ponekad me boljela mamo glava i trbuh. Napravili smo svaki dan one testove 4 dana ranije koji bi mogli biti tocniji, napravili smo na dan kada je morala doci menstruacija popodne test i bio je negativan, sada kadni vec 5 dana. Prije 3 mj isto sam popila ellaone tabletu i ona je kasnila 10 dana no međutim onda nije bilo ejakulacije.
    Molim za pomoc moje pitanje je kolko su ti testovi pouzdani? I da li je moguce da menstruacije uopce nebude ovaj mj.
    Jedino sto mi se pojavilo oko  tj. Dana kadnije smedi iscjedak. Trajao je oko 2 dana , isto par dana kasnije bijela sluz iz VAG. Hvala puno..

• Tamara30

Broj poruka: 196

Prijavi adminu

Zdravo svima nova sam na forum  tte a mi case misljenje I iskustva ..ovako da pocnem Imala sam redovne menge n’a 28 dana stim da mi se sve promenilo nekad imam n’a 22 nekad 20 nekad 25 nekad 26 nekad 27 I tako I mala sam menstruaciju 14.01.2024 n’a 27 dana trajalaje okei Pa sam Dobila 08.02.2024  stim da sam imala nezasticeni odnos 21.02.2024 Pa po o o sam Imala 23 Ili 24 neznam tacno ja  Ali imam neke simtomi Pa neznam d’Ali Moha uopste zatrudneti za samo d a nezasticena odnosa I ace sam u braku I imam 3 déce od   Imam grec e I proposition u sto maki I Kako ima u krstima beznam Kako da vam upisem ucestalo mokrenje Ignace to dosadi non stop u tolet za mojrenjem moram da vam napomenem da se izvinjavam imam i gasovi kiki du I neprijatni branavice su mi promenile boju a imam i sekret  volela ja napravila test Ali on o negativno normalno n’a 25 dana tte a la voj dobiti 4.3 2024 tte a mi case misljenje Hvala unapred

• Tamara30

Prijavi adminu

Moram da napomenem da imam i vrtoglavicu I tako bol u stomaku I kretima I te neprijatne gasovi kad treba da dobijem traje vec nekoliko dana

• Tamara30

Prijavi adminu

Tamara30

Zdravo svima nova sam na forum treba  mi vase misljenje I iskustva ..ovako da pocnem Imala sam redovne menge na 28 dana stim da mi se sve promenilo nekad imam na 22 nekad 20 nekad 25 nekad 26 nekad 27 I tako Imala sam menstruaciju 14.01.2024 na 27 dana trajalaje okei Pa sam Dobila 08.02.2024 stim da sam imala nezasticeni odnos 21.02.2024 Pa posle sam Imala 23 Ili 24 neznam tacno ali imam neke simptomi Pa neznam dali je Moguce uopste zatrudneti za samo dva nezasticena odnosa Inace sam u braku I imam 3 déce  Imam grceve I probodi u stomaku pritisak u stomaku i krstima neznam Kako da vam upisem ucestalo mokrenje non stop u tolet za mojrenjem moram da vam napomenem da se izvinjavam imam i gasovi koji sue neprijatni branavice su mi promenile boju a imam i sekret napravila test Ali on je bio negativan  normalno trebala bih dobiti 4.3 2024 ako je n’a 25 dana treba mi vase misljenje Hvala unapred
Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.