Pozdrav! Nadam se da ste svi dobro i da ce mi neko moci odgovoriti na moje pitanje. Naime 19.07. (u 22h) sam imala nezasticeni seksualni odnos. Samo jednom i bez samog cina svrsavanja unutar vagine. Medjutim panicna sam osoba, i odnos se desio u toku plodnih dana, pa sam odlucila popiti ellaOne pilulu sutradan 20.07. (oko 14h 30min). Nisam taj dan imala nikakve nuspojave. Da napomenem, imam prilicno redovne cikluse (oko 28 dana- nekad prije se znalo desiti da malo kasni ili porani), i zadnji put tada sam imala menstruaciju 08.07. sto znaci doduse da se sam odnos (nadam se) desio prije ovulacije. Menstruacija mi traje 5-6 dana. Medjutim, 2-3 dana nakon uzimanja tablete pocela sam imati mucnine koje i dalje traju. Svakim danom vise popustaju ali su i dalje prisutne. Moje pitanje je: da li je mozda doslo do trudnoce? Ili su to ipak nuspojave od pilule? Primjetila sam jedan dan da imam malo iscjedka. Citala sam razne forume, i procitala da se mucnina kao simptom pojavljuje tek kasnije. Narednu menstruaciju bih trebala dobiti 05.08. Vjerujem iskreno da ce i kasniti, jer se malo stresiram oko svega toga jer ne planiram trudnocu trenutno.Hej, prvo da kažem što se mičnina tiče, ne može toliko rano biti od trudnoće jer još nije dovoljno velika koncentracija beta hormona da bi izazvala mučnine, možda je jednostavno mučnina zbog stresa. kakva je sad situacija s njima?
Mislim da nebi trebalo doći do začeća, ali uvijek je sve moguće… preporučam za 2,3 dana možda napraviti rani test na trudnoću da vas iščekivanje ne ubija i da niste pod stresom. i ako je negativan, opet ga ponoviti za 3 dana od kad ste radili (ima za kupiti u dm First sign duo dođu 2 trakice u pakiranju). Tad ćete biti sigurniji pa makar i menstruacija kasnila zbog tablete ili stresa.
slobodno se javite nazad tu Nikolina ako vam treba podrška, a sad samo polako, kao da se nikaj nije dogodilo sve bude u redu!
Hvala Vam puno na savjetu. 🫶🏼 Pretpostavila sam da se ne mogu javiti tako rano i da mucninu izazivaju mnogi drugi faktori, ali eto opet za svaki slucaj da pitam jer mi je trudnoca kao uzrok prva pala na pamet. Vjerovatno je nesto drugo u pitanju zbog cega se javljaju, pa budem uradila nalaze sto bi rekli da se prekontrolisem. Imam ih i dalje ali svakim danom znatno manje. Tipa evo sad ujutru uopste ih nemam, pa se nadam iskreno da ce i one prestati.
Pozdrav, radjen test 26.7., dan prije menge.
Ne znam da li umisljam ili se vidi nesto slabija crta, ocitana je u zadanom vremenu
https://ibb.co/HnZ2gpMa 27.7 radila muller test trakicu koja je pokazala negativno, Kasni mi sad 3dan.trebala dobiti 27.7.
procitam da ta test muller trakica osjetljiva 25ml dok je clearblue 10ml, nadam se da sam trudna. Grudi su me tek danas lagano pocele boljet, od ostalih simptoma imam lagane grceve ko kad trebam dobit vec par dana i zigalo me u lijevom jajniku ko kada je ovulacija.
Imala sam prosle godine 2 spontana...
Imam trombofiliju blagu, odobren heparin
04.05.2023.💔🌹
05.09.2023. 💔🌹
Hvala Vam puno na savjetu. 🫶🏼 Pretpostavila sam da se ne mogu javiti tako rano i da mucninu izazivaju mnogi drugi faktori, ali eto opet za svaki slucaj da pitam jer mi je trudnoca kao uzrok prva pala na pamet. Vjerovatno je nesto drugo u pitanju zbog cega se javljaju, pa budem uradila nalaze sto bi rekli da se prekontrolisem. Imam ih i dalje ali svakim danom znatno manje. Tipa evo sad ujutru uopste ih nemam, pa se nadam iskreno da ce i one prestati.
Ma da, najbolje napraviti test i biti siguran. Samo hrabro ♥️ drago mi je da su mučnine slabije i nadam se uskoro da ih uopće neće ni biti 🤗
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Pozdrav, radjen test 26.7., dan prije menge.
Ne znam da li umisljam ili se vidi nesto slabija crta, ocitana je u zadanom vremenu
https://ibb.co/HnZ2gpMa 27.7 radila muller test trakicu koja je pokazala negativno, Kasni mi sad 3dan.trebala dobiti 27.7.
procitam da ta test muller trakica osjetljiva 25ml dok je clearblue 10ml, nadam se da sam trudna. Grudi su me tek danas lagano pocele boljet, od ostalih simptoma imam lagane grceve ko kad trebam dobit vec par dana i zigalo me u lijevom jajniku ko kada je ovulacija.
Imala sam prosle godine 2 spontana…
Imam trombofiliju blagu, odobren heparin
hej nažalost ne mogu otvoriti sliku...
Što se testova tiče treba malo obratiti pažnju koju koncentraciju mogu očitati. Ja se isto nadam da ste trudni! Žao mi je jako zbog prošle godine i nadam se da ćete ove godine uspjeti imati urednu trudnoću ♥️♥️Što se simptoma tiče mislim da većina ima grčeve baš kao menstrualne što je ok dok nisu preintenzivni i dugotrajni.. Možda najbolje da ponovite danas test? Pa nam javite 🤗
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Jutros uradila betu 306. Dva testa pozitivna. Ciklus kasni 2 dana. Sutra idem na odmor i necu moci ponoviti betu za predviđenih 48h, da li je to problem ?
Prvi UZ je 12.08.
Imam povremene bolove i nelagodu u donjem dijelu leđa.
Prva mi je trudnoca da li je to normalno? I koliko dugo treba da traje ?
Bolovi u donjem dijelu leđa i trbuha su normalni jer se maternice polako širi, a ranije jer dolazi do implatacije... Bolovi lagani i grčevi traju cijelo vrijeme ukoliko postanu jače bolni ili neizdrživi i češći idite na hitnu. Trudnoća je samim postojanjem bete potvrđena tako da čestitam 😍 nije problem bilo bi dobro da vadite da se vidi dal se pravilno dupla ali većina trudnica uopće ni ne vadi betu prije prvog pregleda! Samo se opustite na moru nemojte puno forsirati tijelo i plivajte. Pokušajte za svaki slučaj ne imati odnose i ne dizati teške stvari. Sretno!
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Pozdrav drugari!
Prvi put pisem, volela bih neki savet ili sta vi mislite o ovoj situaciji?
Naime, ciklusi su mi uvek kasnili 3,4 dana, odnosno ako sam u martu dobila 21. Onda sam u aprilu dobila 25. I uvek tako...
Prosli ciklus mi je bio 27. Juna, tako da sam ovaj ocekivala oko 01. Avgusta, medjutim, nista se ne desava...
Danima mi je zapusen nos, iako su nerealne veucine, grudi su mi bile osetljive 5,6 dana, medjutim, vec dva dana nista, i to je proslo... povremeno me 'probode' u jajnicima ili u donjem delu ledja... da li postoji sansa da sam u drugom stanju?
Ne bih jos malo da radim test da se ne bih razocarala po ko zna koji put.😔
Hvala Vam!
Pozdrav drugari!
Prvi put pisem, volela bih neki savet ili sta vi mislite o ovoj situaciji?
Naime, ciklusi su mi uvek kasnili 3,4 dana, odnosno ako sam u martu dobila 21. Onda sam u aprilu dobila 25. I uvek tako…
Prosli ciklus mi je bio 27. Juna, tako da sam ovaj ocekivala oko 01. Avgusta, medjutim, nista se ne desava…
Danima mi je zapusen nos, iako su nerealne veucine, grudi su mi bile osetljive 5,6 dana, medjutim, vec dva dana nista, i to je proslo… povremeno me 'probode' u jajnicima ili u donjem delu ledja… da li postoji sansa da sam u drugom stanju?
Ne bih jos malo da radim test da se ne bih razocarala po ko zna koji put.😔
Hvala Vam!
Pozdrav.Sve je to od zene do zene i od trudnoce do trudnoce.Ja osobno u prvoj i drugoj trudnoći nisam imala nikakvih simptoma čak sam imala i menstruaciju.redovnim pregledom ustanovljene trudnoće.obje rizične uz povremena krvarenja, prva završila u 31 tjednu rodila zdravu curicu,sad već ima 9 g,poslije sina u 36 tt sad već 7 g.Trecu trudnoću sam imala sve simptome čak mi je i menstruacija izostala,ali je završila spontanom,sad sam opet na početku trudnoće, imam sve simptome Al opet zeza krvarenje čekam kakav će biti ishod.to je moje osobno iskustvo.
Pozdrav cure, citam ovaj forum vec jako dugoo i reko ajde idem i ja napisati svoje simptome.
Uglavnom utvrđen su mi policistični jajnici vec tri godine te menstruaciju uopce nebi dobivala osim kad bi popila tablete Dupfaston, medutim ove godine u prvom mjesecu mi je menga došla normalno prirodno bez tableta i trajalo je tak do 6mjeseca i sad opet je nema.
Uglavnom zadnjih tjedan i pol se osjecam jako cudno i imam blage grceve te me jako donji dio kicme boli. Isto tako me zna bolit pogotovo naveccer kad idem lec iznad pupka, mucnine sam imala nesto malo
E sad mene zanima dali je moguce da sam trudna sa obzirom da nisam imala menstruaciju mjesec dana( to kad mi je kasnilo u sestom mjesecu sam bila odmah napravila test al je bio negativan a sad ne znam dal da ga radim ili ne)
Hvala Vam na odgovoru!
Sortiraj odgovore
Najstariji