Mislite da sam rano uradila test Ili m’osez I nisam trudna razlika je u Tome da ja Sad neznam ni kad trebam da dobijem jer ovih meseci mi od 23 dana Pa sve do 28 nikase as kasnije uvek jedan dan dva dobijem ranije zato od januara do februar je bilo n’a 25 dan Sad neznam stvarno a imam probacanje u levom jajniku u materici I levom kuku
Poz curee
Od sinoc mi je pritisak na desni jajnik dok sjedim.Cim legnem normalno .
Od nedjelje idem ucestalo u wc.
Na pregledu sam bila 1.3 i doktor je rekao ds je sve super i uredu i da je jajna celija dobra sad sve super.Prezadovoljan.
Da li je moguce da je rana trudnoca i da li da sacekam menstruaciju ,ona treba 16.3.
Samka
Poz curee
Od sinoc mi je pritisak na desni jajnik dok sjedim.Cim legnem normalno .
Od nedjelje idem ucestalo u wc.
Na pregledu sam bila 1.3 i doktor je rekao ds je sve super i uredu i da je jajna celija dobra sad sve super.Prezadovoljan.
Da li je moguce da je rana trudnoca i da li da sacekam menstruaciju ,ona treba 16.3.
Danas ste tek oko 5 il 6 dpo još vam je rano ibza test i za bilo šta kad vam je tek prošla ovulacija ukoliko su vam ciklusi tocni napravite test tek za 5 dana i to onaj 10 mlu osjetljiv...sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mislite da sam rano uradila test Ili m’osez I nisam trudna razlika je u Tome da ja Sad neznam ni kad trebam da dobijem jer ovih meseci mi od 23 dana Pa sve do 28 nikase as kasnije uvek jedan dan dva dobijem ranije zato od januara do februar je bilo n’a 25 dan Sad neznam stvarno a imam probacanje u levom jajniku u materici I levom kuku
Da li ste ponovili test ,vidjela sam da vam je jedna napisala da uradite ako ne dobijete .
Samka
Pozdrav svima, nova sam ovdje i imam nekoliko pitanja.
Dakle cijeli prosli mjesec od zadnje menstruacije imala sam nezasticene odnose. Ciklusi su mi neredoviti, i najcesce variraju od 29-38 dana maksimalno. Danas sam usla u 42i dan ciklusa te jos nema mjesecnice. Inace kada trebam dobiti, 3-4 dana ranije osjetim bas blagu nelagodu u trbuhu koja traje po 5-10 sekundi i to se dogodi mozda dva puta na dan.. sada me vec zadnja cetiri dana bas probada u trbuhu, to ne traje dugo, mozda nekih 5 min, stane pa opet krene, ali je kontinuirano, sto me pocelo zabrinjavati jer inace me nikada ne boli na taj nacin pred mengu. Danas ujutro sam napravila test, ali se nisam popiskila kako treba i test je bio negativan. Da li da ponovim test za 5 dana ako ne dobijem? Bolovi su me vec poceli zabrinjavati😫
Pozdrav svima, nova sam ovdje i imam nekoliko pitanja.
Dakle cijeli prosli mjesec od zadnje menstruacije imala sam nezasticene odnose. Ciklusi su mi neredoviti, i najcesce variraju od 29-38 dana maksimalno. Danas sam usla u 42i dan ciklusa te jos nema mjesecnice. Inace kada trebam dobiti, 3-4 dana ranije osjetim bas blagu nelagodu u trbuhu koja traje po 5-10 sekundi i to se dogodi mozda dva puta na dan.. sada me vec zadnja cetiri dana bas probada u trbuhu, to ne traje dugo, mozda nekih 5 min, stane pa opet krene, ali je kontinuirano, sto me pocelo zabrinjavati jer inace me nikada ne boli na taj nacin pred mengu. Danas ujutro sam napravila test, ali se nisam popiskila kako treba i test je bio negativan. Da li da ponovim test za 5 dana ako ne dobijem? Bolovi su me vec poceli zabrinjavati😫
Kako mislite nisam se dobro popiskila??
Ne trebate cekat ako ste i 42 dan usla onda kasni i ako ste trudna test ce odmah pokazati.
Kupite clear blue digital,taj sam ja radila dva dana prije menstruacije i to u vecernjim satima i odmah je pokazao.
S time da sam ja mokrila u casicu pa ga umocila i tamo pise koliko se drzi.Nema smisla da cekate jos 5 dana bolje da odmah znate.
Sretno😀
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
svima,danas sam se registrovala ovdje pa da vas pitam zaa iskustva,naime menga mi je počela 30.05 blago krvarenje,sutrdan rormalno,e sad nezz je se od tada računa početak iako je bilo samo kad se obrišem,imali smo odnose dan ili dva prije nego bi trebala bit ovulacija,evo treći dan imam bolove u stomaku,i male bolove u grudima,juče je bio intezivniji bol danas jako mal,ali osjećam da su malo veće,jučer sam mogla osjetiti neke kao kvržice ili sitne žlijezde na dnu na jednoj strani dojke u dnu i bolno je na dodir,danas se malo pojavilo i na dr ali ne boli kao juče,je li tko imao takve simptome,glava me malo boli al mislim da je zbog vručine,izvine na dugom postu i da ciklus mi traje 26-27,zadnji bio 28 vjr jer sam pila vrkutu i macinu travu
Sortiraj odgovore
Najstariji