Postovani nakon odnosa sa deckom desilo se da je ejakulirao ( svrš) u mene, desilo se bili smo pijani. Nemam redovite cikluse u prosjeku do 30 dana. Nakon odnosa 9 sati kasnije sam popila tabletu ella one, dva dana kasnije sam povracala, cijeli tjedan sam imala mucnice tj ponekad me boljela mamo glava i trbuh. Napravili smo svaki dan one testove 4 dana ranije koji bi mogli biti tocniji, napravili smo na dan kada je morala doci menstruacija popodne test i bio je negativan, sada kadni vec 5 dana. Prije 3 mj isto sam popila ellaone tabletu i ona je kasnila 10 dana no međutim onda nije bilo ejakulacije.
Molim za pomoc moje pitanje je kolko su ti testovi pouzdani? I da li je moguce da menstruacije uopce nebude ovaj mj.
Jedino sto mi se pojavilo oko tj. Dana kadnije smedi iscjedak. Trajao je oko 2 dana , isto par dana kasnije bijela sluz iz VAG. Hvala puno..
Menstruacija moze kasniti i iz tog razloga. Ako postoji strah od trudnoce, najbolje je izvaditi betu. Ona ce najpouzdanije pokazati da li je doslo do trudnoce ili ne. I definitivno se posavjetovati s ginekologom oko kontracepcije ako vec ne koristite drugu zastitu.
Zdravo svima nova sam na forum tte a mi case misljenje I iskustva ..ovako da pocnem Imala sam redovne menge n’a 28 dana stim da mi se sve promenilo nekad imam n’a 22 nekad 20 nekad 25 nekad 26 nekad 27 I tako I mala sam menstruaciju 14.01.2024 n’a 27 dana trajalaje okei Pa sam Dobila 08.02.2024 stim da sam imala nezasticeni odnos 21.02.2024 Pa po o o sam Imala 23 Ili 24 neznam tacno ja Ali imam neke simtomi Pa neznam d’Ali Moha uopste zatrudneti za samo d a nezasticena odnosa I ace sam u braku I imam 3 déce od Imam grec e I proposition u sto maki I Kako ima u krstima beznam Kako da vam upisem ucestalo mokrenje Ignace to dosadi non stop u tolet za mojrenjem moram da vam napomenem da se izvinjavam imam i gasovi kiki du I neprijatni branavice su mi promenile boju a imam i sekret volela ja napravila test Ali on o negativno normalno n’a 25 dana tte a la voj dobiti 4.3 2024 tte a mi case misljenje Hvala unapred
Ako je zadnja mestruacija bila 8.2., a iste su neredovite, pricekati s testom do izostanka sljedece (ako bude izostanak). Navedeni simptomi mogu biti i simptomi pred menstruaciju.
Zdravo evo mène opet znaci ja sam opterecena sa o il normalno sutra trebam da divinement jer 14 januara sam Imala mens n’a 27 dan Posle sam Dobila 8 fevruara to jes 25 dan Anahi ja trebam sutra da dobijem Ali ka se uopste ne osecam Dobro imam cesto vrtoglavice samo mije muka ali ne povracam danas sam uradila test negativan Anahi da nisam trudna a odnosi sam Imala samo e a puta bez zastite 21 I 24
I umorna sam samo voj da spavam I ace ja nikase ne spavam poslepodne o ovo je nesto uzasno I mokrim stalno
Pricekajte 28 dana .
8.2. zadnja menstruacija znaci 7.3. ako je nema napravite test
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji