Pozdrav zenice
Imam jednu neobicnu situaciju. Naime sve je pocelo s kasnjenjem M i intenzivnim bolovima. Test prvi dan kasnjenja je bio pozitivan s intenzivno tamnom crticom. Test na dan kad je stigla" navodna M je bio takoder pozitivan, ali je druga crtica bila gotovo nevidljiva. Dva sata nakon je stigla navodna M. Ta M je trajala oko 4 dana. Samo tjedan dana nakon toga sam jako obilno prokrvarila s intenzivnim bolovima u ledima. Zavrsila na hitnoj u petrovoj gdje su prvo radili test na trudnocu koji je bio negativan. Za krvarenje nije bilo objasnjenja po njima. Uzv nije napravljen samo opci pregled. Receno mi je da moram na kiretazu.Iduci dan su mi ipak dali samo neke tablete za zaustavljanje krvarenja. Taj je dan krvarenje bilo jos intenzivnije i pao mi je komad velicine pol dlana. Oni su to vidli i rekli da je to ok. Dan nakon toga otpust. Krvarenje gotovo stalo. Nikakav pregled uzv nista. Dijagnoza : uvecana mm.
Receno mi je da cu tj dana nakon toga dobiti pravu menstroaciju i nakon 3tj da dodem na uzv da vide da li je sve ok. Ja sam iskreno nakon svega toga ostala zbunjena jer je meni sve izgledalo kao prekid trudnoce, a ne kao neko uvecano menstroalno krvarenje. Ugl. Da li sam luda ili je normalno da bi voljela cuti tuda misljenja sta da radim dalje? Drugo misljenje ljecnika ili? Da li bi vi samo presle preko toga?
Pozdrav ,imali smo mm i ja nezaštićeni odnos 3- 4 dana prije ovulacije i malo je iscurilo u mene... e sad mi m kasni jedan dan , ali uzasno mi se spava već tj dana i umorna sam.jako ,čak me i grudi nekako više bole i više su osjetljive nego inače pred m. I nekako se cudno osjećam, inače sam na dijeti ,sada mi se neopisivo jede sve što dođe pod ruku doslovno .. i da imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , a opet imam neko zrno sumnje da bi mogla biti trudna... molim iskusnije da mi malo opisu te rane simptome
Pozdrav ,imali smo mm i ja nezaštićeni odnos 3- 4 dana prije ovulacije i malo je iscurilo u mene… e sad mi m kasni jedan dan , ali uzasno mi se spava već tj dana i umorna sam.jako ,čak me i grudi nekako više bole i više su osjetljive nego inače pred m. I nekako se cudno osjećam, inače sam na dijeti ,sada mi se neopisivo jede sve što dođe pod ruku doslovno .. i da imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , a opet imam neko zrno sumnje da bi mogla biti trudna… molim iskusnije da mi malo opisu te rane simptome
Kada zelimo da smo trudno obicno osjetimo sve simptome.
Ja sam jednom bila ubjeđena da je to to,bila mi povisena temp,kasnilo dva dana,bol u jajniku,zacepljen nos,bol grudi,mirisi,ma sve mi je bilo.Testirala se i nista.
Dok kad sam stvarno bila trudna jedino sam osjetila bolne grudi odmah nakon ovulacije.
Dva dana prije ocekivane menstruacije sam se testirala i bio je plus.
Tada niti jedan sumptom osim bolnih grudi nisam imala,s time da u trenutku testiranja dok sam cekala rezultat se desilo implatacijsko krvarenje.
Jos sam mislila di sad krenula menstruacija dva dana prije kad sam potrosila test😂 kad ono plus.
Moj savjet kupite clear blue digital i testirajte se.
Mozete bilo koje doba dana.
Ja sam tako bila mirnija odmah sam znala na cemu sam.
Sretno
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Pozdrav ,imali smo mm i ja nezaštićeni odnos 3- 4 dana prije ovulacije i malo je iscurilo u mene… e sad mi m kasni jedan dan , ali uzasno mi se spava već tj dana i umorna sam.jako ,čak me i grudi nekako više bole i više su osjetljive nego inače pred m. I nekako se cudno osjećam, inače sam na dijeti ,sada mi se neopisivo jede sve što dođe pod ruku doslovno .. i da imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , a opet imam neko zrno sumnje da bi mogla biti trudna… molim iskusnije da mi malo opisu te rane simptomeKada zelimo da smo trudno obicno osjetimo sve simptome.
Ja sam jednom bila ubjeđena da je to to,bila mi povisena temp,kasnilo dva dana,bol u jajniku,zacepljen nos,bol grudi,mirisi,ma sve mi je bilo.Testirala se i nista.
Dok kad sam stvarno bila trudna jedino sam osjetila bolne grudi odmah nakon ovulacije.
Tada niti jedan sumptom osim bolnih grudi nisam imala,s time da u trenutku testiranja dok sam cekala rezultat se desilo implatacijsko krvarenje.
Jos sam mislila di sad krenula menstruacija dva dana prije kad sam potrosila test😂 kad ono plus.
Sretno
Evo sad već 5 dana kasni , mislim da je to to , test još nisam radila.....🫢
Pozdrav ,imali smo mm i ja nezaštićeni odnos 3- 4 dana prije ovulacije i malo je iscurilo u mene… e sad mi m kasni jedan dan , ali uzasno mi se spava već tj dana i umorna sam.jako ,čak me i grudi nekako više bole i više su osjetljive nego inače pred m. I nekako se cudno osjećam, inače sam na dijeti ,sada mi se neopisivo jede sve što dođe pod ruku doslovno .. i da imam osjećaj da ću svaki tren dobiti , a opet imam neko zrno sumnje da bi mogla biti trudna… molim iskusnije da mi malo opisu te rane simptomeKada zelimo da smo trudno obicno osjetimo sve simptome.
Sretno
Evo sad već 5 dana kasni , mislim da je to to , test još nisam radila…..🫢
Od kud ti strpljenja😂😂
Trci po test i javljaj,drzim fige👌🏻😁
👩🏻34🧔🏻♂️31
🏥prvi pregled 31.1.24.
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Sretno
Evo sad već 5 dana kasni , mislim da je to to , test još nisam radila…..🫢Od kud ti strpljenja😂😂
Trci po test i javljaj,drzim fige👌🏻😁
Bas sam ovo pomislila dok sam citala ja radim i prije izostanka koliko budem nestrpljiva
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Grudi bolne uzasno i umor konstantni i bezvoljnost…..danas test napravljen + ko kuća….po zadnjoj m 6.tj
Juhuuu🎊🎊🤰🏻🤰🏻🤰🏻 čestitam
👩🏻34🧔🏻♂️31
🏥prvi pregled 31.1.24.
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji