Pozdrav cure, citam ovaj forum vec jako dugoo i reko ajde idem i ja napisati svoje simptome.
Uglavnom utvrđen su mi policistični jajnici vec tri godine te menstruaciju uopce nebi dobivala osim kad bi popila tablete Dupfaston, medutim ove godine u prvom mjesecu mi je menga došla normalno prirodno bez tableta i trajalo je tak do 6mjeseca i sad opet je nema.
Uglavnom zadnjih tjedan i pol se osjecam jako cudno i imam blage grceve te me jako donji dio kicme boli. Isto tako me zna bolit pogotovo naveccer kad idem lec iznad pupka, mucnine sam imala nesto malo
E sad mene zanima dali je moguce da sam trudna sa obzirom da nisam imala menstruaciju mjesec dana( to kad mi je kasnilo u sestom mjesecu sam bila odmah napravila test al je bio negativan a sad ne znam dal da ga radim ili ne)
Hvala Vam na odgovoru!
Hej... Nažalost svako tijelo je individualno i neke simptome možemo imati slične a neke uopće ne moramo. Budući da i sama kažeš da postoje neke komplikacije u tvom ciklusu, moja osobna preporuka je napraviti test ako ima šanse da budeš trudna... Dakle ako je prošlo oko 35-40 dana od prvog dana zadnje menstruacije napravi test... Bit ćeš sigurnija. Sretno i da test pokaže ono što si želiš 🥹
👱🏼♀️ '95. god.
👨🏻🦱 '92. god
9/23 pokušavamo
6/24 biokemijska
18.7.'24 ➕
29.7.'24. ♥️
09.10.'24. 🎀
Samo da napišem, možda nekom pomogne...
Prva trudnoća mi je bila iz Ivf-a 2019.g.
Planirali ići na jesen opet na ivf, ali danas popodne radila dva testa i oba pozitivna.
Zadnja menst. 9.7., ovulacija po lh trakicama 23.7., nakon toga sam imala nekakav roskasti iscjedak 29. I 30.7. i trebala dobiti 6.8. (Ciklus mi je 28 dana), od simptoma bolne grudi na dodir, glavobolja i umor ali ne svaki dan i jučer i danas bolovi kao da ću dobiti ali nije bilo ničega pa sam otišla po testove i umjesto menstruacije prozirni iscjedak..slikica u prilogu
https://ibb.co/Smz9ZBt
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Meni je bilo roskasto prvi dan samo na papiru, a drugi dan je bilo više kao par smeckastih tockica na gacama, ali kod svakog može biti drugačije, u prvoj trudnoći nisam ni imala implantacijsko k..
Ja sutra zovem svog gin. da vidim što će reći posto za vikend idemo na more
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste) - 🩵👶boy (11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
8.8.2024 - test pozitivan, prirodno - 🩵👶 boy
Pozdrav žene,ciklus mi traje 26 dana,zadnju M sam imala 20-tog jula,znači sl bi trebala da bude 15-tog,r sad mene prije 2-3 dana počinje boliti stomak kao pred mengu i desni jajnik,i na dnu stomaka,izgibila sam apetit i imam mučninu,ovulacija je mislim bila 30 jula,prije dva dana sam vidila na papiru blago roze boje iscjedak,znači jedva se vidi da je roze boje i juče isto,grudi su bile kao otečene i bolne,a jutros ništa,ne bole i ispuhale su,ima li koja iskustva,ne želim da uzimam test pa da se po koji put razočaram
Skorpija da li je rezultiralo plusicem?
Pitanje za zene koje su imale simptome bilo kakve
Evo ja sam prije 8 mj imala missed ab,u 4 mj ove god smo se opet bacili na posao ovulacije imam menstruacija uredna i redovita s tim da imam PCOS,evo sada ovaj mj smo pogodili oculaciju odmah 2 dana nakon ovulacije je počela tupa bol u jajnicima malo lijevi malo desni,i sada su sve jači i čak mi se bol širi u nogu nešto nevjerojatno,od ostalih simptoma ništa
Ima ko sličnu situaciju?
Test me opce strah raditi jer svaki mj razočaranje znate kako je
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Hej cure, ima li nas još koje iščekuju (ne) dolazak M? Moja ne treba doci 3.9.24.
Zadnja M bila 7.8.24 , O sam pratila clear blue O testovima Smile se pojavio 18 i 19.8.24. , nazalost pokriven samo 18.8. 2x - od simptoma grudi, bradavice bolne vec 3 dana nakon O, grčevi kao pred M prisutni stalno i imam osjecaj da cu procuriti, 26.8. Me toliko grčilo da sam otisla u toplu kadu.
Što vi mislite kada mi je najbolje da napravim test?
Ovaj ciklus sam nekako bas nestrpljiva i sluđena, a znam da to nije dobro🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Evo ja 😅
Ja sam test radila 10 dpo i vidjela sam neku sjenu pa mi vrag nije dao mira i išla sam vaditi betu koja iznosi 10.1 i sad mi je još gore jer je doktor rekao da je beta pre niska a bolovi u jajnicima stalni od ovulacije os drugih simptoma ništa
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Hej cure, ima li nas još koje iščekuju (ne) dolazak M? Moja ne treba doci 3.9.24.
Zadnja M bila 7.8.24 , O sam pratila clear blue O testovima Smile se pojavio 18 i 19.8.24. , nazalost pokriven samo 18.8. 2x - od simptoma grudi, bradavice bolne vec 3 dana nakon O, grčevi kao pred M prisutni stalno i imam osjecaj da cu procuriti, 26.8. Me toliko grčilo da sam otisla u toplu kadu.
Ovaj ciklus sam nekako bas nestrpljiva i sluđena, a znam da to nije dobro🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️Evo ja 😅
Ja sam test radila 10 dpo i vidjela sam neku sjenu pa mi vrag nije dao mira i išla sam vaditi betu koja iznosi 10.1 i sad mi je još gore jer je doktor rekao da je beta pre niska a bolovi u jajnicima stalni od ovulacije os drugih simptoma ništa
Na 14 dpo je beta oko 60 meni je s prvim bila 48 ....neznam kako je domtor odmah zakljucio dq je nesto prenisko po tom je meni isto na 10 dpo bila oko 10 drzim fige da bude sve ok...sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ovaj ciklus sam nekako bas nestrpljiva i sluđena, a znam da to nije dobro🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️Evo ja 😅
Na 14 dpo je beta oko 60 meni je s prvim bila 48 ….neznam kako je domtor odmah zakljucio dq je nesto prenisko po tom je meni isto na 10 dpo bila oko 10 drzim fige da bude sve ok…sretno
Pa eto nemam pojma,sutra ću opet vaditi pa ću znati na čemu sam
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
zdravo svima imam jedno pitanje stim da mi je zadnja menst bila 16.09 mislim da je na 28 dana ili na 29 jer preproslu menst sam imala 19.08.pa sam dobila 16.09. stim da sam ja imala odnose prvi dan menstruacije tako da da prvog dana kao da nisam imala nista pa zavrsetku sam imala 5 dan odnosi pa ponovo 7 dana pa devetog dana 10 dana 12 dan i 13 sam isto imala odnose. pa smo preskocili 14,15,16,17 pa smo imali 18 dana ja sam danas napravila test ono negativan menst trebam da dobijem tek 14.10 dali postoji sanca da sam trudna. od simptoma imam samo neko grcganje u stomaku i jajniku kao kad treba da dobijem imam vrtoglavicu i malo mi se sise nadule bradavice su mi se prosirile to je to dali moze neko da mi daje svoje misljenje i jako zelim da budem trudna posle moj miss ab u maju mesecu
Sortiraj odgovore
Najstariji