BebicaBebic ima li išta nova?caaoo :) jos nisam dobila, mada samo danas je prvi dan kako mi kasni, al'imam osecaj da cu dobiti :(
ti?
Mene je jučer bolio stomak, i otišla sam u wc i vidim smeđe i malo krvi je bilo i to je to.. i danas nešto malo smeđeg, ali to je sve kad se obrišem, na ulošku minimalno ima.. strpila bih se jos malo, pa da test napravim jer ovdje što čitam postoji mogućnost impl. Krvarenja.. btw. 2 dan da kasni.. ne znam kako je kod drugih cura, jel ikome tako bilo..
Pozdrav, kako je? ima li novosti?
Ja sam nazalost danas dobila :(( tri dana mi je kasnilo i nadala sam se da necu dobiti, posto su me prvi put u zivotu pred ciklus bolele grudi, al' ko zna verovatno je to sve psiha i velika zelja za trudnocom, tako da osecam cak i ono ceka nema hehe, kupila sam tracice za pracenje ovulacije, pa cemo videti ovaj mesec da li cu imati vise srece.
Nadam se da ti nisi dobila, i da imas lepe vesti :)
Caoo... Nova sam ovdje,zanima me dali je koja imala ovakvo iskustvo.. M sam imala od 9.3. do 12.3. i onda opet od 27.3. do 31.3. prvi put tako dva puta u mjesecu.. plofni dani su mi po zadnjoj M bili od 8.4 do14.4. u tom razdoblju smo partner i ja imali svaki dan nezasticene odnose s namjerom za bebu.. e sad glavni dio, imam cudan okus u ustima, podrigivanje konstantno,zgaravica svakodnevna, bol u leđima mi se pojavila jucer,a jajnici i stomak me bole skoro stalno,bjeli iscjedak varira od vodenkastog do gustog.. jutros sam radila test clearblue za rano otkrivanje,i bio je negativan.. kolike su mogucnosti da sam trudna? Znam da bi trebala cekati da vidim hoce li M doci,ali ta bol i neizvjesnost me ubija..hvala 😊
👩🏼 2012.
👨🏼2015.
🧔♂️🫶👩 2022.
🧔♂️27
👩32
➕❤️ 24.6.24'
17.10.🩵
Pozdrav žene 😊.Zanima me vaše mišljenje a i iskustvo.Kasni mi ciklus neka 3 dana što mi je čudno jer inače ili je tačno u dan ili par dana ranije.Ovaj mjesec kasni neka 4 dana .Imala sam nezasticene odnose negdje oko ovullacije.Simptome koje sad imam su umor i bolovi u stomaku kao pred menstruaciju ali dosta blaži nego inače.Da li su to simptomi trudnoće i da li je rano na 4 dana kašnjenja uraditi test?
Heej curke! Jucer sam napravila test (na dan ocekivane M) pokazalo mi je +, mene sada zanima kad ste isle kod ginekologa zakazati termin?
Moji simptomi su normalno UZASNO osjetljive grudi, bradavice ne smijem ni dotakntuti 🙄, ali me nesto muci, imam cijelo vrijeme blage grceve ko kad treba doci M, smiri se i dode opet nakon par sati. Jel neka od vas tako imala? Prije par mj imala sam spontani u 7tt, pa se sada pitam koliko je to normalno? Mislila sam sutra do ginekologa da dogovorim termin, jel to mozda rano?
Heej curke! Jucer sam napravila test (na dan ocekivane M) pokazalo mi je +, mene sada zanima kad ste isle kod ginekologa zakazati termin?
Moji simptomi su normalno UZASNO osjetljive grudi, bradavice ne smijem ni dotakntuti 🙄, ali me nesto muci, imam cijelo vrijeme blage grceve ko kad treba doci M, smiri se i dode opet nakon par sati. Jel neka od vas tako imala? Prije par mj imala sam spontani u 7tt, pa se sada pitam koliko je to normalno? Mislila sam sutra do ginekologa da dogovorim termin, jel to mozda rano?
Ja sam nekoliko dana nosila uloske za svaki slucaj, tako je stvaran bio taj osjecaj ko da cu dobit. To je bilo od dana kad sam trebala dobit pa narednih par dana.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png
Pozdrav
Jedno pitanjce samo, imam poprilično neredovite cikluse i ne mogu sa sigurnošću znati kada je točno bila ovulacija, aplikacija pokazuje od 12.4 pa nadalje, posljednja menstruacija bila je 1.4 . Nezaštićeni odnos sam imala 12.4 i 22.4 a već 1.5 test je pokazao pozitivno… jel moguće da je aplikacija pogodila pa su bili plodni dani 12 ili su mogući već simptomi i + nakon 8 dana ?
Pozdrav svima 🥹
Ja sam u petak navečer sasvim neočekivano dobila dugoočekivani plusić i sad treba dočekati sutra da zovem doktora za prvi pregled koji neće biti tako skoro ja mislim pa me zanima ima li koja od Vas ovdje koja je imala pritisak dolje u predjelu maternice s povremenim pikanjima i probadanjima dok bi hodale ili nešto radile, a kada bi odmarale sve bi stalo? Ne znam ima li kakvog razloga za brigu? Također me zanima ako ima koja iskusna, kakvu prehranu je potrebno uvesti u ranoj trudnoći a što treba izbjegavati? Malo sam istraživala po internetu, ali nigdje nema konkretno za neke namirnice da su opasne i da ih treba izbjegavati? Inače nisam neki ljubitelj voća, ali jučer sam kupila jabuke i jedem ih usput kao međuobrok jer znam da moram i paziti što jedem pa jel imate koju preporuku?
Hvala unaprijed na svakom odgovoru ☺️
Kupi prenatalne vitamine u ljekarni. Hrani se zdravo i pij dosta tekucine. Sto se tice bolova, normalni su u pocetku trudnoce, ali ako vidis da su jaki provjeri s doktorom. Kod mene su bili slabiji menstrualni grcevi povremeno. Dođi na zimske bebe! 🙃
12/2023 dječak 💙
Pozdrav drage moje zenice, evo ovako zanima me nesto jel mozda neka imala slicnu situaciju...Dakle ja i decko se vec 7 mjeseci ne pazimo i svaki mjesec iscekivanja T pokvari vjestica...Inace su mi ciklusi jako neredoviti odkad sam dobila prvi put, uvijek kasni oko 10-15 dana, medjutim ovaj mjesec mi je kasnilo samo 2 dana sto me cak malo i iznenadilo, prvi dan je bilo nesto jako malo kao pocetak, drugi dan je bilo jace, treci dan kao da je pocelo prestajati i tako sve do petog dana samo u tragovima. 3 dan te "Menstruacije" me je poceo boljeti donji dio ledja jako nisko i boli jos uvijek, znaci nekih 11 dana tupa bol, poceli lagani bolovi u jajnicima i maternici, dva puta me je glava jako boljela kao pritisak(inace nemam bas neke glavobolje), zanima me jeli moguce da sam trudna(jakk bi voljela) iako sam imala tu neku menstruaciju i nakon nje sve ove simptome... nadam se da sam se dobro izjasnila🥰
Pozdrav drage moje zenice, evo ovako zanima me nesto jel mozda neka imala slicnu situaciju…Dakle ja i decko se vec 7 mjeseci ne pazimo i svaki mjesec iscekivanja T pokvari vjestica…Inace su mi ciklusi jako neredoviti odkad sam dobila prvi put, uvijek kasni oko 10-15 dana, medjutim ovaj mjesec mi je kasnilo samo 2 dana sto me cak malo i iznenadilo, prvi dan je bilo nesto jako malo kao pocetak, drugi dan je bilo jace, treci dan kao da je pocelo prestajati i tako sve do petog dana samo u tragovima. 3 dan te "Menstruacije" me je poceo boljeti donji dio ledja jako nisko i boli jos uvijek, znaci nekih 11 dana tupa bol, poceli lagani bolovi u jajnicima i maternici, dva puta me je glava jako boljela kao pritisak(inace nemam bas neke glavobolje), zanima me jeli moguce da sam trudna(jakk bi voljela) iako sam imala tu neku menstruaciju i nakon nje sve ove simptome… nadam se da sam se dobro izjasnila🥰
Ja bi preporučila da što prije napraviš test jer u slučaju krvarenja treba hormonska terapija da se podrži plod u rastu da se spriječi mogućnost spontanog. I samo jedan ispravak. M ti može kasniti samo u slučaju trudnoće, sve ostalo što neki računaju kao kašnjenje je zapravo rezultat kašnjenja ovulacije u ciklusu pa samim time “kasni” M dok ne prođe lutealna faza. S tim krvarenjem tako digotrajnim se ne bih nikako igrala, moja preporuka je da svakako napraviš test. Sretno i javi rezultat 🤞🏻
Hocu hvala na odgovoru, mislila sam da bi to krvarenje moglo biti kao implantacijsko
Pozdrav
Pratila sam vas neko vrijeme u nadi da simptomi koje imam upucuju na ranu trudnocu. Nazalost nije bilo tako.
Kako sam napokon dobila toliko zeljeni plusic htjela sam s vama podijeliti svoje simptome:
1. 2x me ulovio nekakav osjecaj hladnoce, kao hladni trnci ii bol u cijelom tijelu, ko da me lovi gripa.
2. 7dana prije ocekivane m bila sam bas jako tuzna i deprimirana. Tad sam vadila i progesteron radi utvrdivanja kvalitete ovulacije i bio je na samoj gornjoj granici. Usput sam izvadila betu i bila je negativna. To je bilo 7dana nakon ovulacije, ciklus mi je 29dana)
2. Par dana nakon toga krenula je uzasna nervoza i umor. Nisam imala zelju za spavanjem vec samo da legnem na kauc, bila sam potpuno bezvoljna. Na poslu sam radila greske koje mi nisu bile svojstvene, moglo bi se reci da sam bila odsutna. Nije mi se dalo cistit, kuhat… nista.
3. Imala sam bolove koji su podsjecali na menstrualne i poceli su dosta rano u ciklusu, cca nakon 7 dana od ovulacije. Bili su bas izrazeni i trajali su do dana ocekivane m. Bila sam uvjerena da cu dobiti. Ovo mi je zapravo bio najizrazeniji simptom.
4. 3 dana prije ocekivane m primijetila sam da mi je urin taman. To mi je bilo cudno jer je inace svijetli. Takoder sam imala iscjedak koji je bio drugaciji nego inace i osjetila sam bol u jajniku, razlicit od menstrualne boli. Zbog boje urina napravila sam test u popodnevnim satima i bio je pozitivan. Odlucila sam kupiti i clear blue za rano testiranje. Odmah se pojavila crta. Isto raden u popodnevnim satima, sat i pol nakon prvog testa.Grudi mi nisu bile niti natecene niti bolne, a ni vene nisu bile izrazene.Ovo mi je druga trudnoca.
I simptomi su potpuno razliciti nego u prvoj.
Sortiraj odgovore
Najstariji