iman neki loš osjećaj da će doc mens.🙈
Nemoj tako razmisljati.. Nista ne dode preko noci.. I ja sam imala taj osjecaj i na kraju je beta bila skoro na 19 tisuca 😂 tako da, ne gubi nadu 🤞🏻
pozdrav! ja sam imala..menstruacija mi stiže 25.02
prije nekih 5 dana je počelo ..Imala sam grčeve i mučninu a sad je prestalo kad se stvari približavaju.. jedino šta sam dobila da mi se 3 puta već vraća kiselina iz želuca u par dana a to sam znala imat 1 put godišnje.Jel to neki simptom trudnoće ili hahaha
Evo da javim svoje iskustvo.. što se tiče grčeva, imala sam izrazito jake bolove u donjem dijelu trbuha. Bolovi su bili jačine da nisam mogla hodati niti stajati. Potrajalo je dva tjedna, međutim kako sam trebala dobiti menstruaciju a obično nemam redovite cikluse, mislila sam da se poklopilo s nečimdodatno jer imala sam i proljev. U početku bi kroz dan se javljalo tri do četiri puta, trajalo do 15tak min i popustilo, a kasnije samo predvečer i obavezno kroz noć kada bi ta bol trajala puno duže.
meni ti je test pokazao pozitivno!kad ti trebaju doc stvari?
pozdrav! ja sam imala..menstruacija mi stiže 25.02
prije nekih 5 dana je počelo ..Imala sam grčeve i mučninu a sad je prestalo kad se stvari približavaju.. jedino šta sam dobila da mi se 3 puta već vraća kiselina iz želuca u par dana a to sam znala imat 1 put godišnje.Jel to neki simptom trudnoće ili hahaha
Evo da javim svoje iskustvo.. što se tiče grčeva, imala sam izrazito jake bolove u donjem dijelu trbuha. Bolovi su bili jačine da nisam mogla hodati niti stajati. Potrajalo je dva tjedna, međutim kako sam trebala dobiti menstruaciju a obično nemam redovite cikluse, mislila sam da se poklopilo s nečimdodatno jer imala sam i proljev. U početku bi kroz dan se javljalo tri do četiri puta, trajalo do 15tak min i popustilo, a kasnije samo predvečer i obavezno kroz noć kada bi ta bol trajala puno duže.
meni ti je test pokazao pozitivno!kad ti trebaju doc stvari?pozdrav! ja sam imala..menstruacija mi stiže 25.02
Čestitam i sretno!!
To je bilo prije 4 mjeseca, tako da očekujemo bebicu u ljeti..
Bok. Radimo na bebi. Neocekivanu mjesecnicu trebam dobit za 6 dana. Par dana nakon ovulacije su poceli bolovi u donjem dijelu trbuha, probodanja, grcevi i titranja. Nekad da jedva hodam a nekad minimalni. Evo od danas i bradavice bolne. Sve plodne dane smo radili na bebi ( od posljednjeg dana m do kraja plodnih dana. Znaci oko 10 puta).
Prosli tjedan sam zbog tih bolova isla vadit krv i urin i jos je prerano da se vidi trudnoca al su nasli bakterije u mokraci.
Ima li neko takvo iskustvo da je svaki plodni dan i dane prije radio na bebi i doso do trudnoce?
Kolko rano mogu napraviti test? Jel nekom 4 dana prije ocekivane m bio test pozitivan?
Sve isto kao i vas, samo je meni 8 dana do neočekivane trudnoće, ali isto s ovom urinarnom infekcijom i grčevima imam. Što je na kraju bilo?
Pozdrav, trebala bi, nažalost, dobit za 3 dana, ali me ima tjedan dana prati neki čudni nagoni preznojavanja i kao da u jednom momentu nemam zraka.. zadnjih par dana me ponekad jajnik probode i to je to.. da li se je ijedna susretala slučajno s takvim simptomima? Mogu li se nadat icemu? ❤️❤️
Pozdrav, trebala bi, nažalost, dobit za 3 dana, ali me ima tjedan dana prati neki čudni nagoni preznojavanja i kao da u jednom momentu nemam zraka.. zadnjih par dana me ponekad jajnik probode i to je to.. da li se je ijedna susretala slučajno s takvim simptomima? Mogu li se nadat icemu? ❤️
Pozdrav :) jao u slucnoj smo situaciji, ja treba dobit za 2 dana,
ovo bi bio 5 mj kako "radimo" na bebi, tebi koji je mjesec?
mene isto po nekad probode jajnik, i osecam malo kao peckanje grudi i puno sam umorna sto do sada nisam nikad osjecala, pa se nadam da ce ovom mj biti vise srece.
Javljaj :) srecno
Pozdrav, trebala bi, nažalost, dobit za 3 dana, ali me ima tjedan dana prati neki čudni nagoni preznojavanja i kao da u jednom momentu nemam zraka.. zadnjih par dana me ponekad jajnik probode i to je to.. da li se je ijedna susretala slučajno s takvim simptomima? Mogu li se nadat icemu? ❤️
Pozdrav :) jao u slucnoj smo situaciji, ja treba dobit za 2 dana,
ovo bi bio 5 mj kako "radimo" na bebi, tebi koji je mjesec?
mene isto po nekad probode jajnik, i osecam malo kao peckanje grudi i puno sam umorna sto do sada nisam nikad osjecala, pa se nadam da ce ovom mj biti vise srece.
Javljaj :) srecno
Pozdrav, znači sve nam je isto.. radimo isto na bebi 5 mjeseci, bila kod gin sve u redu i rekla mi je da pijem folnu kiselinu da je ona super tko želi bebu.. nadam se da ćemo uspjeti 🥰🥰 sretnooo
Sortiraj odgovore
Najstariji