Pozdrav,
moze li mi netko pomoci ako je imao neku slicnu situaciju?
Imam cikluse 27-31 dan. Decko i ja smo imali spolni odnos 9. dan u ciklusu te je ejakulirao u mene. 13. dan ciklusa mi se pojavio svijetlo smedi iscjedak koji je trajao 2, 3 dana. U plodnim danima nekad imam pojacani isjecak koji je nekad roskaste boji ili sa sukrvicom. Ovakav svijetlo smedi mi se jos nije pojavio. Nakon toga 17. i 18. dan ciklusa sam imala lagane grceve u trbuhu samo sa lijeve strane koji su isli malo u leda, bez ikakvog iscjetka. Evo sad sam u 20. danu i nema vise nikakvih simptoma. Mozda me leda tu i tamo malo zabole i to je to. Skroz sam zbunjena i ne znam je li bi to mogla biti trudnoca ili nesto drugo. Danas sam napravila test, ali izgleda da nije bio ispravan ili sam se previse popiskila na njega, ali mislim da je jos i prerano ali nisam mogla cekati.
Ne znam je li netko ima neku slicnu situaciju mozda?
Hvala vam puno na odgovorima 😊
Pozdrav, trebala bi, nažalost, dobit za 3 dana, ali me ima tjedan dana prati neki čudni nagoni preznojavanja i kao da u jednom momentu nemam zraka.. zadnjih par dana me ponekad jajnik probode i to je to.. da li se je ijedna susretala slučajno s takvim simptomima? Mogu li se nadat icemu? ❤️
Pozdrav :) jao u slucnoj smo situaciji, ja treba dobit za 2 dana,
ovo bi bio 5 mj kako "radimo" na bebi, tebi koji je mjesec?
mene isto po nekad probode jajnik, i osecam malo kao peckanje grudi i puno sam umorna sto do sada nisam nikad osjecala, pa se nadam da ce ovom mj biti vise srece.
Javljaj :) srecnoPozdrav, znači sve nam je isto.. radimo isto na bebi 5 mjeseci, bila kod gin sve u redu i rekla mi je da pijem folnu kiselinu da je ona super tko želi bebu.. nadam se da ćemo uspjeti 🥰🥰 sretnooo
Isto :) hehh, joj isto i ja bila kod gin i uzimam folnu kiselinu vec neka 2 meseca al'nista :( i danas imam neki cudan osecaj, kao da cu dobiti :( izgleda da nece kod mene biti nista ni ovog mjeseca, javljaj ti ako imas neke novosti, nadam se lepe :)
Pozdrav, trebala bi, nažalost, dobit za 3 dana, ali me ima tjedan dana prati neki čudni nagoni preznojavanja i kao da u jednom momentu nemam zraka.. zadnjih par dana me ponekad jajnik probode i to je to.. da li se je ijedna susretala slučajno s takvim simptomima? Mogu li se nadat icemu? ❤️
Pozdrav :) jao u slucnoj smo situaciji, ja treba dobit za 2 dana,
ovo bi bio 5 mj kako "radimo" na bebi, tebi koji je mjesec?
mene isto po nekad probode jajnik, i osecam malo kao peckanje grudi i puno sam umorna sto do sada nisam nikad osjecala, pa se nadam da ce ovom mj biti vise srece.
Javljaj :) srecnoPozdrav, znači sve nam je isto.. radimo isto na bebi 5 mjeseci, bila kod gin sve u redu i rekla mi je da pijem folnu kiselinu da je ona super tko želi bebu.. nadam se da ćemo uspjeti 🥰🥰 sretnoooIsto :) hehh, joj isto i ja bila kod gin i uzimam folnu kiselinu vec neka 2 meseca al'nista :( i danas imam neki cudan osecaj, kao da cu dobiti :( izgleda da nece kod mene biti nista ni ovog mjeseca, javljaj ti ako imas neke novosti, nadam se lepe :)
Ja apsolutno nemam nikakav osjećaj da ću dobiti.. isto pijem folnu ima 2 mjeseca i to od 400 da brže djeluje, pa budemo vidjeli.. nadajmo se lijepom ishodu.. ti isto javi 😍😍😍
BebicaBebic ima li išta nova?caaoo :) jos nisam dobila, mada samo danas je prvi dan kako mi kasni, al'imam osecaj da cu dobiti :(
ti?
Mene je jučer bolio stomak, i otišla sam u wc i vidim smeđe i malo krvi je bilo i to je to.. i danas nešto malo smeđeg, ali to je sve kad se obrišem, na ulošku minimalno ima.. strpila bih se jos malo, pa da test napravim jer ovdje što čitam postoji mogućnost impl. Krvarenja.. btw. 2 dan da kasni.. ne znam kako je kod drugih cura, jel ikome tako bilo..
BebicaBebic ima li išta nova?caaoo :) jos nisam dobila, mada samo danas je prvi dan kako mi kasni, al'imam osecaj da cu dobiti :(
ti?
Mene je jučer bolio stomak, i otišla sam u wc i vidim smeđe i malo krvi je bilo i to je to.. i danas nešto malo smeđeg, ali to je sve kad se obrišem, na ulošku minimalno ima.. strpila bih se jos malo, pa da test napravim jer ovdje što čitam postoji mogućnost impl. Krvarenja.. btw. 2 dan da kasni.. ne znam kako je kod drugih cura, jel ikome tako bilo..
Pozdrav, ja sam u trudnoci (koja je nazalost zavrsila spontanim), dan prije ocekivane M imala malo smedjeg iscjetka, onako u tragovima, to se ponovilo i naredni dan, i treci dan je bio pozitivan test 😊 sretno i drzim fige 🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Znaci zadnja menga 15.2, odnos 2.3 kada mi po kalendaru ispadaju jako plodni dani. Nakon nekih tjedan dana pocinje mi podrigivanje svako malo( koje sam imala I u zadnjoj trudnoci,po tome sam I skuzila onda da se nesto dogadja). Ucestalo mokrenje,od jucer me glava pocela boliti, temp.kroz dan 36.9-37.1. Tribala bi dobiti 17.3 jutros sam uradila test Clearblue I negativan. Na njemu pise da 3 dana prije je 99% siguran rezultate. Since su me u jednom momentum tako leđa bolila,donji dio. A neizvjesnost ubija. Dali da cekam ako budu kasnile pa jos jedan napravit ili posto imam simptome a test negativan nema nista od toga.
Znaci zadnja menga 15.2, odnos 2.3 kada mi po kalendaru ispadaju jako plodni dani. Nakon nekih tjedan dana pocinje mi podrigivanje svako malo( koje sam imala I u zadnjoj trudnoci,po tome sam I skuzila onda da se nesto dogadja). Ucestalo mokrenje,od jucer me glava pocela boliti, temp.kroz dan 36.9-37.1. Tribala bi dobiti 17.3 jutros sam uradila test Clearblue I negativan. Na njemu pise da 3 dana prije je 99% siguran rezultate. Since su me u jednom momentum tako leđa bolila,donji dio. A neizvjesnost ubija. Dali da cekam ako budu kasnile pa jos jedan napravit ili posto imam simptome a test negativan nema nista od toga.
Sortiraj odgovore
Najstariji