Imala sam odnos 30.12 menstruaciju dobila sam 4.1 trajala mi 3 dana 4-ti dan nije bilo nista. 5-og dana pojavio se braon iscedak pa je opet nestalo. 6-og dana pojavio se malo jaci sekret zuckaste boje. I imam blage bolove u ledjima takodje bolove jajnika i kao probadanje jajnika. Juce imala bol u levoj nozi i bol levog jajnika. Mucnine posle podne ali ne konstantno. Osecaj nadutosti i gasovi. Radila test negativan . Dali postoji mogucnost trudnoce?
Teoretski ne. ovo sto navodiš (bolovi u jajnicima, osjećaj nadutosti, mučnina… ) su mogući simptomi ovulacije.
Nikada pre nisam imala takvih simptoma kada je bila Ovulacija u pitanju. Proslo je 3 nedelje od nezasticenog odnosa
Ja i dalje osecam bolove u donjem delu stomaka i donji deo ledja. Takodje prisutna je mucnina, u ustima cudan ukus i osecam kao temp u celom telu
Imala sam odnos 30.12 menstruaciju dobila sam 4.1 trajala mi 3 dana 4-ti dan nije bilo nista. 5-og dana pojavio se braon iscedak pa je opet nestalo. 6-og dana pojavio se malo jaci sekret zuckaste boje. I imam blage bolove u ledjima takodje bolove jajnika i kao probadanje jajnika. Juce imala bol u levoj nozi i bol levog jajnika. Mucnine posle podne ali ne konstantno. Osecaj nadutosti i gasovi. Radila test negativan . Dali postoji mogucnost trudnoce?
Teoretski ne. ovo sto navodiš (bolovi u jajnicima, osjećaj nadutosti, mučnina… ) su mogući simptomi ovulacije.
Nikada pre nisam imala takvih simptoma kada je bila Ovulacija u pitanju. Proslo je 3 nedelje od nezasticenog odnosa
Ja i dalje osecam bolove u donjem delu stomaka i donji deo ledja. Takodje prisutna je mucnina, u ustima cudan ukus i osecam kao temp u celom telu
Takodje isto redovno idem u wc i umor konstantni
Cao da li je moguće osjetiti prve simptome već tj nakon ovulacije?
Umor, grcevi i napetost u predjelu donjeg trbuha. Koliko želim dijete već imam strah da si umišljam 😅
Znaci pozitivan je bio test 😍
Pozdrav žene,nova sam na forumu a iščitala sam sve vaśe komentare na ovoj temi :D Muz i ja vec vise od 3 god radimo na bebi,ali kako je sa nama sve u redu nismo se mnoogo opterecivali (znalo se desiti da se ponadamo ali vjestica je tacna kao sat :D) Naime,memi su ciklusi na 28/29 dana i uvijek znam kad mi je bila ovulacija jer me odmah pocnu grudi boliti i tako ostaje dok ne dobijem onda kao na dugme samo "splasnu" :D Ovaj mjesec sam trebala dobiti 11.02 ali evo vec 4 dana mi kasni a grudi me apsolutno Nikako nisu bolile :D Pored toga imam grozan zatvor vec 10ak dana,nos mi cesto curi a nisam prehladjena i osjecam straanu vrelinu u obrazima.. Da ne zaboravim,glad ne mogu podnijeti odmah mi se mucnina javi a inace znam da ne jedem po par sati nista.. Strah me uraditi test jer sam vec par puta radila pa nekako imam averziju prema njima :D Moje pitanje je da li je neka od vas imala slican problem(potpuni izostanak simptoma nadolazece menge)?
I zaboravila sam,vec 7 dana imam bjelkasti iscjedak i kontantno je prisutan.. Pomislim da sam dobila-trk u vc-nista.. Jedino sto sam novo uvela u ishranu su Omega 3 kapsule.. Glupo pitanje ali da li je moguce da su mi one malo poremetile hormone(to mi jedino pada na pamet :D) ?
I jos jedna dopuna odnosno ispravka zadnji put sam dobila 11.01 a ovaj mjesec dam trebala dobiti 08.02. :D Ne zamjerite 😇
I jos jedna dopuna odnosno ispravka zadnji put sam dobila 11.01 a ovaj mjesec dam trebala dobiti 08.02. :D Ne zamjerite 😇
Svakako napravi test i ako je pozitivan naruci se kod ginekologa...
Ali, nije mi jasno, 10 dana nisi isla na vc? Pij kefir, jogurte, donat, setaj. U trudnoci je normalno to ali, bolje da probas nesto da ti crijeva pocnu raditi..dobiti ces hemeroide i, vjeruj mi, bolje je spriječiti to..
Si rekla da pokusavate 3 godine? Koliko imate godina? Inace, ako imate manje od 35 godina, se radu dodatne pretrage nakom godinu dana nezasticenih odnosa gdje nije doslo do trudnoce... A ako imate +35 onda nakon 6 mjeseci...
Ako ovaj mjesec ne bude + (svaki ciklus je drugaciji, mozda se nesto poremetilo, mozda zbog stresa) odite na konzultacije kod specijalista humane reprodukcije i oni ce vam reci koje pretrage raditi (papa, brisevi, partner spermiogram, itd itd, da ne nabrajam sad..)
Sretno 🤞🏻
Radili smo mi pretrage,sve je ok.. Suprug ima 32 ja 29,doktor je rekao da se opustimoo i tako i postupamo :D Nije da nikako nisam imala stolicu 10 dana ali da izvinete Jedva :D Danas ako ne dobijem(6.dan kasnjenja) kupicu test da ga ujutru radim pa javljam sta bude :D
Uuh,ni sama ne znam kako se suzdrzavam al' sve kontam Sad ce M pa kao neka jos malo :D
Cure, javljam se nakon dužeg perioda. Trebam dobiti M sutra unazad 5 dana osjecaj prisutan kao da cu dobit svaki tren, dole prisutni grcevi, i onda ponekad oko pupka. Mucnina traje 5 dana, prisutan pojacan miris koji inace proradi tek kad dobijem M. Jucer navecer radila sam test Gravida koji je nwgativan te jjtros neki koji se radi tek nakon izostanka isto negativan. Da čujem vaša mišljenja? Nekako sam sva skepticna oko toga. Jer su mi se pristici pojavili po licu kao kad trebam dobit. Pa me sad sve to zbunjuje.
Sortiraj odgovore
Najstariji