Cure, javljam se nakon dužeg perioda. Trebam dobiti M sutra unazad 5 dana osjecaj prisutan kao da cu dobit svaki tren, dole prisutni grcevi, i onda ponekad oko pupka. Mucnina traje 5 dana, prisutan pojacan miris koji inace proradi tek kad dobijem M. Jucer navecer radila sam test Gravida koji je nwgativan te jjtros neki koji se radi tek nakon izostanka isto negativan. Da čujem vaša mišljenja? Nekako sam sva skepticna oko toga. Jer su mi se pristici pojavili po licu kao kad trebam dobit. Pa me sad sve to zbunjuje.
Najbolje napraviti sutra ujutro neki osjetljiviji test. Sto se tiče mučnine, znala sam je imati i biti sigurna da sam trudna a zapravo je bilo samo zbog podsvijesti i razmišljanja.
Javi sutra ujutro šta kaže test, držim fige🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Evo zene da se javim,meni jutros stigla uzasno bolna M,posle punih 8 dana kasnjenja :/ 5.dana kasnjenja sam radila test,bio je negativan ali sam kontala da mi je ovulacija kasnila pa da je kao jos rano,a i radila sam ga predvece.. Kupila kukavica jos jedan test,mislila ga jutros raditi kad PRC 💩Nesto mi se opasno zeznulo,cim prodje moram na pregled :/
Ja jucer u nijednoj lijekarni nema test za ranije otkrivanje trudnoce, dobila neki cudni negativan. Danas bi trebala dobit ili sutra. Al trenutno ni jedan simptom da cu dobit ko sto je prije bilo
Pozdrav,
Nikada do sada nisam imala bolne ovulacije. Ovaj mjesec 2 ili 3 dana nakon ovulacije osjetila sam bol u desnom jajniku i propadanja u donjem djelu trbuha. Menga (ne) treba doći za 2 dana. Imam i česte mucnine koje se javljaju svaka 2 do 3 dana da li je netko imao ovakvu situaciju?
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
pozdrav! ja sam imala..menstruacija mi stiže 25.02
prije nekih 5 dana je počelo ..Imala sam grčeve i mučninu a sad je prestalo kad se stvari približavaju.. jedino šta sam dobila da mi se 3 puta već vraća kiselina iz želuca u par dana a to sam znala imat 1 put godišnje.Jel to neki simptom trudnoće ili hahaha
Pozdrav,
Nikada do sada nisam imala bolne ovulacije. Ovaj mjesec 2 ili 3 dana nakon ovulacije osjetila sam bol u desnom jajniku i propadanja u donjem djelu trbuha. Menga (ne) treba doći za 2 dana. Imam i česte mucnine koje se javljaju svaka 2 do 3 dana da li je netko imao ovakvu situaciju?
Normalno ti je to, bez brige... Napravi test za dva dana pa ces znati vise 😊 sretno 🤞🏻
pozdrav! ja sam imala..menstruacija mi stiže 25.02
prije nekih 5 dana je počelo ..Imala sam grčeve i mučninu a sad je prestalo kad se stvari približavaju.. jedino šta sam dobila da mi se 3 puta već vraća kiselina iz želuca u par dana a to sam znala imat 1 put godišnje.Jel to neki simptom trudnoće ili hahaha
Moze biti simptom a i ne mora... Simptomi trudnoce se obicnu javljaju u 5 -6.tjednu trudnoce... Cekaj jos par dana pa ucini test.... iii sretno i tebi 🤞🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji