Tako sam i mislila, bila sam uzela onaj clearblue 6 dana ranije i napravila ga prije dva dana ali je bio negativan
Ja sam u ovoj T radila test 5-6 dana prije nego sam trebala dobiti M, isto clear blue za rano otkrivanje i također je bio negativan, tako da nemora značiti. Večer prije nedolaska M je već bila vidljiva crta i to na testu od 25mlu
A dali vam je isto tako oskudno krvaljenje bilo tih dana?
Nisam imala nikakvo krvarenje, vjerojatno ima cura koje su imale implantacijsko pa će ti se javiti… svakako se trebaš strpiti (znam da je teško) pa ćeš znati kroz dva dana…
Mi smo odnos imali par dana prije O, svaki drugi dan (znsču 2x), i dan nakon O, bar mislim da je tad bila po iscjetku, i. 5 dana nakon prvog odnosa (jučer) i danas osječam ko probadanje u desnoj strani trbuha .... Mislite li da je prerano za neki simptom ? Čekam trakice pa kad stignu pratit ću O, no nekako mislim da je ipak za sve to rano. M treba doć za 12 dana, do tad ko živ ko mrtav 😂
16.03.2024. +
11.04.2024. ♥️
25.04.2024. 22 mm
13.05.2024. 52 mm
17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
15.07.2024. 391 gram 🌞
26.08.2024. 1100 g 🌞
27.09.2024. 1800 g 🌞
14.10.2024. 2100 g 🌞
08.11.2024. 2775 g ☀️
Termin 27.11.2024.
Pozdravv molim vas da mi kazete vase misljenje imala sam nezasticeni seks sa deckom 31.12.2022. a menga mi je bila 25.12 do 29, 30 malo smeckasti iscjedak i sada me jako boli stomak u lijevom jajniku pa prelazi bol u pupak od 31 do danas i jako se brinem zacepljen mi je malo nos a ocekivana menga mi je 23,24 planirala sam raditi test 19.1 pa me zanima da li postoji mogucnost trudnoce jer ja i decko bas sada nemamo u planu dijete pa se jako plasimo…
Pozdravv molim vas da mi kazete vase misljenje imala sam nezasticeni seks sa deckom 31.12.2022. a menga mi je bila 25.12 do 29, 30 malo smeckasti iscjedak i sada me jako boli stomak u lijevom jajniku pa prelazi bol u pupak od 1.1 pa oko 4.1 jaci bolovi i jako se brinem zacepljen mi je malo nos a ocekivana menga mi je 23,24 planirala sam raditi test 19.1 pa me zanima da li postoji mogucnost trudnoce jer ja i decko bas sada nemamo u planu dijete pa se jako plasimo…
Da napomenem Od 1.1 sam imala male bolove grcevi nista strasno a od 4.1 pa evo sve do danas 15.1 grcevi su jaci iscjedak mi je bio normalan belicast pa je iso ka providnom sto je normalno za svaku moju ovulaciju..bar ja tako mislim a juce 14.1 juce je bio neobican nekako kremast ne znam objasniti kao grudvice ali nije duh moze se “razmazati” i da napomenem za ovo vrijeme bas sam uplasena cak me strah i da jedem hranu da ne bi slucajno podrignula ili zgatavicu dobila a pomalo znam i podrignuti vako…a grcevi su cesce na lijvoj strani ali se protecu svugdje a ziga me oko pupka
Pozdrav zene, mene zanima dali si kojoj desilo da jedanaesti dan trudnoce vama doktor kaze da nema srca da je ne pravilan gest, i da se ja moram cistiti. Svakako sam to odbila jer nisam vjerovala u to. Javila sam se za pregled trebam da idem pa da vid sta i kako dalje 2 doktorice preko poruka su mi rekle da je trudnoca tad bila sa svim uredu poslala sam im ultrazvuk da vide
Opet ja..pisala sam dolje gdje sam naglasila da je hitno.jel moguce da mi je zuckasti iscjedak neugodnog mirisa rani simptom i lagano tupo grcenje koje je pocelo peti dan nakon moguceg zaceca i traje vec 4 dana.trebala bi dobit u srijedu.doktorica je na ultrazvuku koji sam radila prije dva dana prvo rekla sta ti je se pomjerila maternica sto ja nisam dozivjela na prvu..pa kasnije joj se nesto ucinilo kao miom neka sjena al govori kao to je sjena endometrija mozda me nije htjela plasit.rekla je da se javim poslije testa.jedan test sam radila.negativan je al to je svakako prerano.jako se bojim trudnoce jer kao sto sam vec napisala u drugom postu na terapiji sam imunomodulacijskoj pa mi trudnoca nije sad pozeljna.osjecam stalni pritisak u donjem stomaku i ledima a danas jedno jace propadanje lijevog jajnika.jos sto sam primijetila mozda nema veze al dok sam lezala u preponi s lijeva kao da mi je deblje.ne kvrga nego neko lagano zadebljanje i u donjem trbuhu taj jajnik sam mogla napipat.molim vas misljenje.odnos je bio 3 ili 4 dana prije ovulacije s prekinutim snosajem pa se on obrisao pa smo imali oralni seks i onda smo nastavili.brine me da ss spermiji nisu zadrzali.a na dan ovulacije ili dan poslije odnos s prekinutim snosajem.oprao je penis osusio i nastavili smo nakon 15 min.iscjedak mi je od kucer tek obilniji prvo bijel a sad zuckast
Pozdrav zene, mene zanima dali si kojoj desilo da jedanaesti dan trudnoce vama doktor kaze da nema srca da je ne pravilan gest, i da se ja moram cistiti. Svakako sam to odbila jer nisam vjerovala u to. Javila sam se za pregled trebam da idem pa da vid sta i kako dalje 2 doktorice preko poruka su mi rekle da je trudnoca tad bila sa svim uredu poslala sam im ultrazvuk da vide
Imala sam odnos 30.12 menstruaciju dobila sam 4.1 trajala mi 3 dana 4-ti dan nije bilo nista. 5-og dana pojavio se braon iscedak pa je opet nestalo. 6-og dana pojavio se malo jaci sekret zuckaste boje. I imam blage bolove u ledjima takodje bolove jajnika i kao probadanje jajnika. Juce imala bol u levoj nozi i bol levog jajnika. Mucnine posle podne ali ne konstantno. Osecaj nadutosti i gasovi. Radila test negativan . Dali postoji mogucnost trudnoce?
Imala sam odnos 30.12 menstruaciju dobila sam 4.1 trajala mi 3 dana 4-ti dan nije bilo nista. 5-og dana pojavio se braon iscedak pa je opet nestalo. 6-og dana pojavio se malo jaci sekret zuckaste boje. I imam blage bolove u ledjima takodje bolove jajnika i kao probadanje jajnika. Juce imala bol u levoj nozi i bol levog jajnika. Mucnine posle podne ali ne konstantno. Osecaj nadutosti i gasovi. Radila test negativan . Dali postoji mogucnost trudnoce?
Teoretski ne. ovo sto navodiš (bolovi u jajnicima, osjećaj nadutosti, mučnina… ) su mogući simptomi ovulacije.
Sortiraj odgovore
Najstariji