ja se čudim kako još nisam čula niti jednu takvu idiotariju vezanu uz kavu i trudniću ... tipa ako pijem kavu bit će određenog spola ili nešto takvo hihi
hahah možda :) nadam se samo da me neće škakljati taj rep dok budem rađala
Da ako pijete kavu i nešto poželite, ono mjesto gdje se taknete na tijelu, tamo će djetetu ostati tamniji znak (mrlja). Sada sam se sjetila babske jedne
Curke evo nasla sam ovu temu nakon svade s muzom. Ugl, prije trudnoce sam pusila o gustu, obicni nikad više od po kutije dnevno. I kad sam saznala u 6om tjednu da sam trudna sam prestala. Onda su mu došle mučnine I nije mi padalo na pamet pušit, nije me uopće privlačilo. Sve do nedavno.... I onda Sam zadnji par tjedana zapalila po jednu cigaru u tjedan dana, nekad možda dvi. Jednostavno me previse vuklo I zapalila bi s gustom. Dok mi muž danas nije reka, kad Sam spomenila da bi zapalila, da nek ja pušim, al da ako beba bude imala problema radi mog pusenja da će mene krivit... I jos mi je poslao linkove kao zašto ne pušiti u trudnoći...jel iko od vas imao odjednom toliku zelju, I koliko stvarno može jedna cigareta nastetit?
Moja trudnoća je bila planirana i tempirana tako da sam 3 mjeseca prije trudnoće počela smanjaviti cigarate. Ostala sam na jednoj do dvije dnevno i odmah nakon saznanja o trudnoći sam odbacila i to. Jednostavno ne želim prepustiti slučaju ništa. Curke koje ponekad zapale u trudnoći ne čine ništa loše. Ali ovo PONEKAD meni znači 3,4 cigarete tjedno. O trudnicama koje redovito puše nemam lijepo mišljenje, smatram ih jako sebičnima. Mislim da je odreći se tog poroka jako mala cijena za našu bebicu.
Sara, ja sam prije trudnoće pušila i kak sam saznala da sam trudna počela sam smanjivati i jedan dan sam samo rekla neću više i gotovo.
Došla mi je želja, ali jednostavno si nisam htjela zapaliti, onda mi je i počeo smetati dim cigarete i uglavnom evo ni sad dok dojim neću zapaliti, a brutalnu želju imam, nemrem ti opisati, jednostavno ne želim. Ne znam jel bude kaj ili ne od jedne cigarete, ali jednostavno ne želim.
znam jako puno cura koje su pušile, la ono baš, baš pušile u trudnoći pa im ništ nije bilo.
osobno sam prestala oko godinu prije trudnoće baš zbog trudnoće, ali ne vidim ništa prestrašno u tome da s vremena na vrijeme zapališ ako ti je to gušt. samo muža trebaš dovest u red. Više štete ti donosi njegovo prigovaranje, nego pokoja cigareta
Curke...ja sam pušila prije trudnoće kutiju do kutiju i pol dnevno i kad sam skužila da sam trudna sam smanjila...pred kraj sam pušila 2 eventualno 3 cigarete dnevno...bebica se rodila savršena..apgar 10/10 nikakvih smetnji ni problema :)
Sortiraj odgovore
Najstariji