Pušenje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    14. Kolovoz 2014. 14:23

ja se čudim kako još nisam čula niti jednu takvu idiotariju vezanu uz kavu i trudniću ... tipa ako pijem kavu bit će određenog spola ili nešto takvo hihi

MalaMuca
    14. Kolovoz 2014. 14:26

Možda ti se dijete rodi s repom xD :D

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 14:30

hahah možda :) nadam se samo da me neće škakljati taj rep dok budem rađala 

Jojo5
    15. Kolovoz 2014. 15:44

Da ako pijete kavu i nešto poželite, ono mjesto gdje se taknete na tijelu, tamo  će djetetu ostati tamniji znak (mrlja). Sada sam se sjetila babske jedne

Sara9
    08. Siječanj 2015. 00:14

Curke evo nasla sam ovu temu nakon svade s muzom. Ugl, prije trudnoce sam pusila o gustu, obicni nikad više od po kutije dnevno. I kad sam saznala u 6om tjednu da sam trudna sam prestala. Onda su mu došle mučnine I nije mi padalo na pamet pušit, nije me uopće privlačilo. Sve do nedavno.... I onda Sam zadnji par  tjedana zapalila po jednu cigaru u tjedan dana, nekad možda dvi. Jednostavno me previse vuklo I zapalila bi s gustom. Dok mi muž danas nije reka, kad Sam spomenila da bi zapalila, da nek ja pušim, al da ako beba bude imala problema radi mog pusenja da će mene krivit... I jos mi je poslao linkove kao zašto ne pušiti u trudnoći...jel iko od vas imao odjednom toliku zelju, I koliko stvarno može jedna cigareta nastetit?

ena2203
    08. Siječanj 2015. 11:20

Moja trudnoća je bila planirana i tempirana tako da sam 3 mjeseca prije trudnoće počela smanjaviti cigarate. Ostala sam na jednoj do dvije dnevno i odmah nakon saznanja o trudnoći sam odbacila i to. Jednostavno ne želim prepustiti slučaju ništa. Curke koje ponekad zapale u trudnoći ne čine ništa loše. Ali ovo PONEKAD meni znači 3,4 cigarete tjedno. O trudnicama koje redovito puše nemam lijepo mišljenje, smatram ih jako sebičnima. Mislim da je odreći se tog poroka jako mala cijena za našu bebicu.

MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 11:48

Sara, ja sam prije trudnoće pušila i kak sam saznala da sam trudna počela sam smanjivati i jedan dan sam samo rekla neću više i gotovo.
    Došla mi je želja, ali jednostavno si nisam htjela zapaliti, onda mi je i počeo smetati dim cigarete i uglavnom evo ni sad dok dojim neću zapaliti, a brutalnu želju imam, nemrem ti opisati, jednostavno ne želim. Ne znam jel bude kaj ili ne od jedne cigarete, ali jednostavno ne želim.

Nixie
    08. Siječanj 2015. 12:02

znam jako puno cura koje su pušile, la ono baš, baš pušile u trudnoći pa im ništ nije bilo.
    osobno sam prestala oko godinu prije trudnoće baš zbog trudnoće, ali ne vidim ništa prestrašno u tome da s vremena na vrijeme zapališ ako ti je to gušt. samo muža trebaš dovest u red. Više štete ti donosi njegovo prigovaranje, nego pokoja cigareta 

cloudy
    08. Siječanj 2015. 12:15

Curke...ja sam pušila prije trudnoće kutiju do kutiju i pol dnevno i kad sam skužila da sam trudna sam smanjila...pred kraj sam pušila 2 eventualno 3 cigarete dnevno...bebica se rodila savršena..apgar 10/10 nikakvih smetnji ni problema :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.