Pušenje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Khalli
    10. Siječanj 2015. 09:46

Ja sam se odrekla cigareta nakon mjesec dana svađa i svađa s obitelji.. Prije trudnoće pušila sam kutiju na dan, kada sam saznala smanjila sam na 3-5 na dan.. Sada već mjesec i pol ništa, za mir u kući. Cigarete mi miriše, kada se negdje nađem među pušačima snifam dim, ne osjećam se smireno i sveopće stanje mi je kao da sam 24/7 na iglama.. Sumnjam da moje psihičko stanje ikako koristi nerođenoj bebi, ali.. Za mir u kući.. Sad sam se dovela do toga da jedva čekam dan poroda ne zato što ću upoznati svoje dijete već zato što ću propušiti.. I sad mi recite da je to odgovorno i zdravo!

Mala_huckica
    10. Siječanj 2015. 10:54

Khalli

Ja sam se odrekla cigareta nakon mjesec dana svađa i svađa s obitelji.. Prije trudnoće pušila sam kutiju na dan, kada sam saznala smanjila sam na 3-5 na dan.. Sada već mjesec i pol ništa, za mir u kući. Cigarete mi miriše, kada se negdje nađem među pušačima snifam dim, ne osjećam se smireno i sveopće stanje mi je kao da sam 24/7 na iglama.. Sumnjam da moje psihičko stanje ikako koristi nerođenoj bebi, ali.. Za mir u kući.. Sad sam se dovela do toga da jedva čekam dan poroda ne zato što ću upoznati svoje dijete već zato što ću propušiti.. I sad mi recite da je to odgovorno i zdravo!

Meni stara njurga, pošto živimo s njima smatra da ima pravo zabranit mi. Pričala sam s dragim, on nije protiv. Tako da ja ne pušim pred starcima, i to je to. Isto iz mira u kući, da se ne moram svađat sa starom. Zeznuto je ako tebi bolja polovica sere oko toga, pa je teško i poskrivečki zapalit koju. Ne znam što bi ti onda savjetovala, al znam za mame koje su poskrivečki znale zapalit. Vjerojatno imaš i taktike za to, kao i svaki pušač, lol. Da ne bi ispalo da te ja sad nagovaram, ne. Odluka je na kraju uvijek tvoja, a želja neće proć samo tako od sebe ako stalno o tome razmišljaš.

• Khalli
    10. Siječanj 2015. 11:50

Da, moj dragi je nepušač i uvijek je znao brojati mi za cigarete, ali tokom trudnoće - nepodnošljiv je! Mislim da mi je moja najveća greška bila za životnog partnera odabrati nepušača.. No, dobro. Izdržat ću još 6 mjeseci pa.. Sakrivati se neću. Naprosto mi se ne da nadmudrivati s njim i čekati hoće li me uhvatiti.. Nisam taj tip osobe. Lakše je ispirati sama sebi žiFce.. Khm..

antonio
    10. Siječanj 2015. 12:03

I moj muz je nepusac ustvari svi oko mene su nepusaci znaci samo ja sam pusila.,.,u trudnoci mi je samo svekr znao pilit ali to sam po kratkom postupku rjesila.,.,doduse u ovoj trudnoci su mi se gadile cigarete ali radi probave sam znala ujutro samo dva dima potegnula i srjeva bi proradila.,.,evo mala sad ima 5 mj ja svaki par dana zapalim po jednu.,.a u prijasnjim trudnocama sam pusila dve tri

• Loreen
    10. Siječanj 2015. 18:05

Na dane mi dođe misao u glavu da bi popušila 10 cigareta odjednom i popila dva deca rakije za živce. I onda pomirišem alkohol i cigarete i povraća mi se... A u glavi mi je osjećaj da bi me samo to dvoje smirilo... Sjetim se onih lijepih dana kada bi sjela na terasu i nalila si malo orahovca ili pelinkovca i zapalila cigaretu i gledala u nebo i bila totalno cool... A sad ločem mlijeko ko luda i čajeve za probavu i totalno sam cool jedino kad poludim prije toga .... Ipak, nadam se da se neću opet propušit kad rodim... a ako i budem da neću više od jednu dvije ujutro za probavu.

Tena9
    22. Siječanj 2015. 08:15

Pozdrav! Pušim 9 godina i uvijek sam govorila da ću prestati pušiti kada ću biti trudna..sada sam prije par dana saznala i nikako da prestanem a osjećam se užasno krivo što ne mogu odoljeti cigareti :( Na poslu mi je lako ali doma..dragi puši i to dosta a ja nikako reći ne....ali bome hoću jer si nebih oprostila nikada da s mojim porokom naštetim bebici koju toliko želim..

mayathequeen
    22. Siječanj 2015. 08:39

Tena

Pozdrav! Pušim 9 godina i uvijek sam govorila da ću prestati pušiti kada ću biti trudna..sada sam prije par dana saznala i nikako da prestanem a osjećam se užasno krivo što ne mogu odoljeti cigareti :( Na poslu mi je lako ali doma..dragi puši i to dosta a ja nikako reći ne….ali bome hoću jer si nebih oprostila nikada da s mojim porokom naštetim bebici koju toliko želim..

Joj draga znam kako ti je,meni je bilo koma prvih mj dana,ko luda sam se skrivala da podimim jutarnju(ta mi je uvijek bila najsladja)no eto brzo sam se i bez nje navikla,dragi je isto prestao doma pusiti,to puno znaci!Mislim da ako bas imas zelju neces naskoditi bebici s jednom-dve cigarete na dan al kazem,moze se i bez,prodje i ta kriza!!

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani