Pušenje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Khalli
    10. Siječanj 2015. 09:46

Ja sam se odrekla cigareta nakon mjesec dana svađa i svađa s obitelji.. Prije trudnoće pušila sam kutiju na dan, kada sam saznala smanjila sam na 3-5 na dan.. Sada već mjesec i pol ništa, za mir u kući. Cigarete mi miriše, kada se negdje nađem među pušačima snifam dim, ne osjećam se smireno i sveopće stanje mi je kao da sam 24/7 na iglama.. Sumnjam da moje psihičko stanje ikako koristi nerođenoj bebi, ali.. Za mir u kući.. Sad sam se dovela do toga da jedva čekam dan poroda ne zato što ću upoznati svoje dijete već zato što ću propušiti.. I sad mi recite da je to odgovorno i zdravo!

• Khalli
    10. Siječanj 2015. 11:50

Da, moj dragi je nepušač i uvijek je znao brojati mi za cigarete, ali tokom trudnoće - nepodnošljiv je! Mislim da mi je moja najveća greška bila za životnog partnera odabrati nepušača.. No, dobro. Izdržat ću još 6 mjeseci pa.. Sakrivati se neću. Naprosto mi se ne da nadmudrivati s njim i čekati hoće li me uhvatiti.. Nisam taj tip osobe. Lakše je ispirati sama sebi žiFce.. Khm..

antonio
    10. Siječanj 2015. 12:03

I moj muz je nepusac ustvari svi oko mene su nepusaci znaci samo ja sam pusila.,.,u trudnoci mi je samo svekr znao pilit ali to sam po kratkom postupku rjesila.,.,doduse u ovoj trudnoci su mi se gadile cigarete ali radi probave sam znala ujutro samo dva dima potegnula i srjeva bi proradila.,.,evo mala sad ima 5 mj ja svaki par dana zapalim po jednu.,.a u prijasnjim trudnocama sam pusila dve tri

• Loreen
    10. Siječanj 2015. 18:05

Na dane mi dođe misao u glavu da bi popušila 10 cigareta odjednom i popila dva deca rakije za živce. I onda pomirišem alkohol i cigarete i povraća mi se... A u glavi mi je osjećaj da bi me samo to dvoje smirilo... Sjetim se onih lijepih dana kada bi sjela na terasu i nalila si malo orahovca ili pelinkovca i zapalila cigaretu i gledala u nebo i bila totalno cool... A sad ločem mlijeko ko luda i čajeve za probavu i totalno sam cool jedino kad poludim prije toga .... Ipak, nadam se da se neću opet propušit kad rodim... a ako i budem da neću više od jednu dvije ujutro za probavu.

Tena9
    22. Siječanj 2015. 08:15

Pozdrav! Pušim 9 godina i uvijek sam govorila da ću prestati pušiti kada ću biti trudna..sada sam prije par dana saznala i nikako da prestanem a osjećam se užasno krivo što ne mogu odoljeti cigareti :( Na poslu mi je lako ali doma..dragi puši i to dosta a ja nikako reći ne....ali bome hoću jer si nebih oprostila nikada da s mojim porokom naštetim bebici koju toliko želim..

Želim biti trudna, želim biti trudna, želim biti trudna..možda zatrudnimo ovako :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.