…ja se svoje jutarnje kave i gusta pijenja iste nisam htjela i nisam odrekla....inace sam veliki kavopija, nebi ja to mogla
Samo sam smanjila kolicinu sa njih 4-5 dnevno, na jednu jutarnju i eventualno jednu popodnevnu...
...cigarete mi se zbilja nije bilo tesko odrec, al mi je u tome uveliko pomoglo sto mi se u trudnoci zgadila i nije mi bila fina....
Ni ja se jutarnje kave nisam odrekla..kad sam imala mučnjne znači od nekog 7-13 thedna ju nisam mogla ni osjetit ali sad nakon mi baš paše...i popijem ujutro i eventualno nekad popodne....a cigare sam smanjila jer mi je tak i dr. rekao a i nisu mi se zgadile...al da sam smanjila,jesam
Ja sam kavu prije dosta pila, onda sam kao u trudnoci prestala. I sad na moru kako me mucio zatvor i sve me bolilo popila sam. Ksd mi dode popijem ujutro. Mislim da mu od kave tj. Salice jedne ne bude nis
Ja sam se odvikla od kave jer mi nije fina, ni cigarete mi više nisu fine bile pa sam tak i prestala, al gazirano mi jako jako paše i sva fuj hrana koja mi je bila odvratna sad mi je za udaviti se u tome. Ja fakat nisam imala ni mučnine niti nikakve ne znam kakve simptome, al totalno mi sam se preokrenula em s tom prehranom em s tim pušenje, kave ovo ono.
Ma sama sebi sam čudna u ovoj trudnoći. Voljela sam kavu i čaj a sada se sjetim kamilice već mi nije dobro a pekmez ne smijem pomirišati
hehehe sva sam upside down
Bum se šetala po parku s kilom nektarina i litrom vode jer u ovoj fazi mi je to stvarno najslađe
meni kava nije pasala par tjedana i sad mi se opet vratila želja za njom :) i mislim da bebi ništa neće biti od jedne kave dnevno... a što se voća tiče, ja bi se ubitla u njemu.... isto Jojo mi pašu nektarine, ali i kupine... sinoć je dragi nabrao jedno kilu pa sam se lagano ubila u njima
Meni je kava u trudnoci pasala ali je nisam pila jer sam dobivala zgaravicu od nje tako sam odustala.. Sad je opet pijem tj.ness od cokolade ako se to opce moze nazvat kavom
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
I ja sam pila kavu i u trudnoci i tijekom dojenja. Ne puno, ali gle ja ujutro ne vidim, ne cujem i ne zelim znati dok ne popijem kavu... :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ne znam gdje je vise ona tema o babskim pricama u trudnoci pa cu tu, jer je usko vezano. :-)
Kad sam rodila i pocela dojiti sa sto srana su mi pricali da sad moram prestat pit kavu jer mi dijete nece htjet spavat. :-D
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji