Pušenje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    26. Srpanj 2014. 13:39

hahahah bas sam se nasmijala, nemam komentara osim da se slazem s antoniom da ovdje ne pripada nitko tko osuduje, napada i unosi nemir u nasu malu obitelj

Iskrica1347
    28. Srpanj 2014. 09:40

Ja podržavam krafnicu, antoniu i sličnu ekipu. Tko se ovdje misli ovako svađalački ponašati, nek se okrene i ode. Dosta mi je svađi i u stvarnom životu, ne treba ih i tu biti. I kao što je netko već napomenuo, uz današnju prehranu, "čisti" zrak, "čistu" vodu, i hrpu drugih stvari, par cigareta dnevno mislim da je najmanji problem. Osobno mi je puno veći problem alkohol odn. alkoholizam (i pritom ne mislim na žene koje tu i tamo popiju deci crnog vina ili piva, već one koje zbilja piju). Ali dobro, opet - svatko zna svoje. Ali ovako oštrom govoru stvarno nije tu mjesto.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

beti23
    28. Srpanj 2014. 11:38

Bok cure. Samo da kazem da se slazem da nije u redu osudivati druge, svako prema svojoj savjesti. Ja sam pusila 7godina vise od kutije i pol dnevno, jedan period sam bila i na dvije ipo...uglavnom nikad se nisam ni trudila prestati... kad sam posumnjala da sam trudna cigarete sam samo ostavila, eto tako bez ikakvih problema, nisu mi smrdile ni stvarale mucninu vec sam rekla da ni svom novorodencetu nebi dala cigaretu nit u njega puhala duhanski dim... bez apstinencijske krize evo me u 8.mj trudnoce i ko da nikad nisan pusila... kad mali prestane sisati ne garantiram da opet necu pocet... hocu rec sve je to individualno... nitko ne moze osporit da svaka mama zeli najbolje za svoje dite... ko san ja da upiren prston... bokic 

• sanja111
    29. Srpanj 2014. 11:40

Pušila pola kutije dnevo prije trudnoće, kad sam saznala da sam trudna prestala sam i nije mi bio problem jer sam i prije znala raditi pauze po par godina. Ali sam odmah rekla da ako osjetim želju da ću zapaliti... Što se toga tiče nikoga ne osuđujem...
    Međutim, imam drugi porok, tu i tamo me tako dođe želja za pivom, pa si priuštim čašu

DarijaZ
    29. Srpanj 2014. 12:07

To kaj si priustis casu tu i tamo nije tako strasno....
    Ja sam bas pitala ginekologicu jednom, rekla mi je da radje popijem pivu od cole recimo i ostalih sokova , da je daleko zdravija ....naravno, ne sad popit ne znam koliko, ali od jedne case u par mjeseci nece se nista strasno dogoditi...

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 12:10

e bas sad vidim sebu u ovoj raspravi... dakle inace mi piva nije nesto osobito fina i ne volim ju bas...al u trudnoci mi je u par navrata toliko dosla volja za deci pive da vam to ne mogu opisati.... hehe...muz nije mogao vjerovat da ja stvarno pijem pivu..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

Jojo5
    13. Kolovoz 2014. 12:42

Ja sam pušila kutiju i pol prije trudnoće i pila pet kava dnevno. Alkohol mi nije jako bio ni privlačan a ni gazirano, eto svega sam se mogla odreći čak i kave. Odmah sam smanjila na 5 cigareta sada sam na 2 dnevno . Stvarno mi ništa ne nedostaje ni kavice s frendicama ni kafići, ni izlasci ni fina medica ali eto te cigarete pa to je totalni porok,  ne mogu ih se riješiti do kraja nikako. Voljela bi ih se riješiti skroz do poroda. Budemo vidjeli kolika je snaga volje

Neke žene su plesale i vježbale skoro do poroda pa danas pričam s njima a one se pitaju dali su trebale toliko se kretati ili manje, nas muči sto briga od toga što jesti i piti, kretati se više ili manje.
    A moram vam reći tu kod mene u centru Zgb-a je zrak totalno smeće i to me više brine, gdje ću naći friški zrak, za bebača nego cigareta dvije dnevno.

Lida2
    13. Kolovoz 2014. 12:51

Jojo ostaju ti samo parkovi :) Tuskanac, Jelenovac, Cmrok, Goljak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.