Pušenje u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 13:29

Pa moja mama je isto pušila cijelu trudnoću i kaj, niš nam ne fali, ni meni ni sestri (oke, ona je malo bedasta, al nebi rekla da je to zbog pušenja :P )

cloudy
    08. Siječanj 2015. 13:31

Hahah kak sam se ja sad nasmijala :)

Sara9
    08. Siječanj 2015. 14:38

Fala curke  Pričali smo sinoć i zaključili da je malo licemjerno od ljudi (muža haha) žugat za cigaru tu i tamo, a nikome ništa kad se pije kola i gazirane gluposti, a i kao kap alkohola može, ali cigara ne.. :) I rekla sam mu jutros Cloudy kao rodila jedna cura s klokanice koja je pušila i dijete joj skroz zdravo, on umra od smija 

• Loreen
    08. Siječanj 2015. 17:25

Moja rođakinja je pušila ko turčin i beba joj je super. A ja ne mogu pušit jer mi je bila muka od cigareta. Prije nego sam zatrudnila sam pušila bar kutiju dnevno. Onda sam odlučila smanjit i onda sam zatrudnila ( nisam planirala prestat zbog trudnoce) i kad mi se zgadila kava zgadile mi se i cigarete. 

Sad mi vise ne smrde i nekad mi paše miris cigareta ali mislim da zapalim da bi se ispovraćala. Nekako mi ne paše. Alkoholu nisam  primirisala otkad sam saznala da sam trudna a sjecam se da sam se napila bila ko guda nakon godinu dana sto uopće nisam pila, otprilike tjedan dana otkako sam začela ( po izračunu) a nisam znala ali taj dan mi je došla ogromna želja za đinom :D Dakle, bila sam trudna a pijana. Užas....

I nakon toga sam citala clanak da ako je žena omamljena od alkohola da je beba u teškom pijanstvu. Moja jajna stanica je onda bila natopljena alkoholom....Bila je alkoholna stanica ... 

Bljubica
    08. Siječanj 2015. 17:46

i ja sam bila cvrcnuta noć prije nego sam saznala da sam trudna 

MalaMuca
    08. Siječanj 2015. 18:30

Ja sam bila vikend prije nego kaj sam saznala da sam trudna isto cvrcnuta i to dosta, baš je bila super fešta na sastanku mreže mladih i razvalila sam se totalno. Ne moram vam ni pričati kak mi je bilo poslije dok sam shvatila da sam trudna i dok sam si prevrtila film, ali evo moja curka je živa i zdrava beba.

• Loreen
    08. Siječanj 2015. 21:58

Sve su nam bebe bile cvrcnute od začeća 

Mala_huckica
    09. Siječanj 2015. 11:35

Dragi i ja smo oboje pušači, pri čemu on puši lulu, pa je miris malo intenzivniji. Meni nije smetalo većinom, no smanjila jesam dosta. Bilo je perioda kad nisam uopće pušila jer me nije tražilo, kad mi je smetalo isto nisam, dragog bi na balkon slala da puši (na sreću bilo je ljeto ). No moram priznat da u javnosti ne pušim, tipa kad smo u kafiću, jer sam u par navrata skužila poglede. I da, znam da se ne bi trebala obazirat, al jbg. 
    S druge strane, sestra koja je tek 2 mj trudna ima užasne mučnine i smeta joj jako.
    Smatram da je to sve tako relativno. Istina je da bi bilo poželjno smanjit što više, al treba slušat i svoje tijelo. Mene su moji toliko znali naživcirat zadnjih 8 mj, da jedino što bi me smirilo je bila cigareta.

ena2203
    09. Siječanj 2015. 14:52

Svaka od nas ima pravo na izbor. Ne želim nikoga osuđivati. Ja za sebe i svoju bebu sama donosim odluke i, iako sam bila strastveni pušač, nije mi bilo teško odreći se cigareta.Jedino mi je malo glupo što neki govore: pušila sam u trudnoći, i beba se rodila zdrava. Neke posljedice se tek mogu pojaviti za nekoliko godina. Alergije, slab imunitet, neke srčane mane, bronhitisi i česte upale pluća..... Istina je da je glupo prigovarati za cigarete ako pijemo colu i jedemo nezdravu hranu. Ja se maximalno trudim živjeti što zdravije. Ni to nije garancija da će moja beba biti zdrav čovjek, ali znam da sam se maximalno potrudila da joj to osiguram koliko je u mojoj moći.

Da, i ja mislim da je pametnije zapalit jednu cigaretu, nego biti nervozna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.