Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Lipanj 2018. 13:15

Frajla

vokak

frajla ne diram nista posebno.onako kako pisulinac stoji tako ga i ostavim.to mi je rekla patronazna.obicno on bude prema dole.ali ocito se in the meantime nesto dogodii on zavrsi sa popisanom majicom.mebi se to dogada sa bijelim pampersicama

Jel vam mozda vrijeme za veci broj? Koliko sam cula uglavnom ne idu bas kako pise, npr ako su do 5 kg vec tamo negdje s 4, 4 i pol treba veci broj

I ja bi rekla da probas vecu pelenu, ja se nikad prema kilazi nisam ravnala nego il kad pocnu propustat il kad vidim da se urezuju oko nogice

EveM
    14. Lipanj 2018. 13:27

Ivanaaa, ako imas mlijeka( a imas) ja ne bi uvodila AD. Mozda da je cesce stavljas na cicu- cak i kad ne trazi... ne znam, ja nisam taj problem imala.. kod mene je bilo da pocica sve i trazi jos pa sam joj zato dodavala a i zato sto nije dobivala na kilazi.. ali velim, nisam mogla izdojiti nakon cicanja pa nisam imala opciju..kad ju je zutica molo popustila, navukla si je mlijeka i lagano smo izbacili Ad. S tim da sam pratila kilazu..

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

• Student24
    14. Lipanj 2018. 14:13

nama se to dogodilo dva puta. Presli s jedinice na dvojku i nije se ponovilo. Ocito bilo do toga bez obzira sto smo imali po kilazi jos vise od pola kg fore...

m-mama
    14. Lipanj 2018. 14:48

MAme pomoc! Beba ne spava od jucer navecer,od 21 h, tj spava po sat, sat i pol max. Jel to normalno? Se nekome to dogadalo? Umorna sam jedva stojim na nogama

m-mama
    14. Lipanj 2018. 14:48

I ne nije skok

m-mama
    14. Lipanj 2018. 14:49

Beba ima 7 tj

• ivaanaaa
    14. Lipanj 2018. 15:57

EveM

Ivanaaa, ako imas mlijeka( a imas) ja ne bi uvodila AD. Mozda da je cesce stavljas na cicu- cak i kad ne trazi… ne znam, ja nisam taj problem imala.. kod mene je bilo da pocica sve i trazi jos pa sam joj zato dodavala a i zato sto nije dobivala na kilazi.. ali velim, nisam mogla izdojiti nakon cicanja pa nisam imala opciju..kad ju je zutica molo popustila, navukla si je mlijeka i lagano smo izbacili Ad. S tim da sam pratila kilazu..

Ma u tom je problem sto ja nju stalno stavljam na cicu svakih pola sata al nece i nece.. nevoli cicu niti malo.. nikad nije ni zaspala na njoj.. cim vise nece to je vristanje.. a doji svega 5-10  minuta.. vagala sam je par puta prije podoja i poslije i bude razlika oko 50- 60 grama sto je malo za bebu od mjesec i pol.  Neznam vise nisam pametna.. doktor reko da cekamo do 29 posto negubi na kilazi samo stagnira..

• vokak
    14. Lipanj 2018. 16:16

beban je bas minijaturan.na
     donjoj granici najmanje pelene
     i mrsavko tako da bi mu veca bila ogromna ja mislm.kako uopce ide br 2? od koliko do koliko kila

• Litta
    14. Lipanj 2018. 16:29

vokak

i mrsavko tako da bi mu veca bila ogromna ja mislm.kako uopce ide br 2? od koliko do koliko kila

Od 3 do 6 kg.
    Moja je presla 3kg, u utorak je imala 3240 i odmah sam je na br.2 stavila. 1 smo potrosili i nije mi se kupovalo vise te manje.

Frajla
    14. Lipanj 2018. 16:32

vokak

Pampers 2 je od 2 kg do 6, a Violeta je od 3 do 6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI