Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    15. Lipanj 2018. 07:49

m-mama

MAme pomoc! Beba ne spava od jucer navecer,od 21 h, tj spava po sat, sat i pol max. Jel to normalno? Se nekome to dogadalo? Umorna sam jedva stojim na nogama

Sve ti je to normalno.. brzo ce to proc.. lakse je tamo od nekih 6mj haha. Vec je neko rekao bilo bi dobro da dole imamo svi brojace starosti bebe.. nemoze se sve upamtit. A savjet nije isti za bebu od 3 tjedna i 2 mjeseca naprimjer..

• frckava28
    15. Lipanj 2018. 08:53

Jutro cure. Kako ste? Evo mi jos uvijek ritam lovimo. Spavamo kako koji dan. Prosla noc i jucer dan je bilo urnebesno. Spavala je po sat vremena i stalno bi papala. Ali ovu noc je malo bolje bilo. Jedino uzasno tesko zaspi nakon kaj se probudi za hranjenje.
    Da pitam. Koliko ranije ste se narucile za Uzv kukova? Dal ste cekale prvi pregled kod pedijatra ili ne?

Frajla
    15. Lipanj 2018. 09:40

frckava28

Jutro cure. Kako ste? Evo mi jos uvijek ritam lovimo. Spavamo kako koji dan. Prosla noc i jucer dan je bilo urnebesno. Spavala je po sat vremena i stalno bi papala. Ali ovu noc je malo bolje bilo. Jedino uzasno tesko zaspi nakon kaj se probudi za hranjenje.
    Da pitam. Koliko ranije ste se narucile za Uzv kukova? Dal ste cekale prvi pregled kod pedijatra ili ne?

Uputnicu za uzv kukova dobijes na pregledu, ne mozes se naruciti bez uputnice.... osim ako ces privatno. Nama je rekla da je idealno da ima 6-8 tjedana, mi smo imali 9.

• ivaanaaa
    15. Lipanj 2018. 10:12

U njemackoj se ultrazvuk kukova radi na prvom pregledu kod pedijatra izmedu 4-6 tjedna. To sve radi pedijatar tak da se netreba nigdje narucivat sto je super. I pregleda bubrege. Iako mogu rec da sam zadovoljnija pedijatrima u RH. Ovdje su dosta flegmaticni u vezi beba i djece...ili su nasi veci panicari haha.. u hrvatskoj sam isla privat kod doktora milosevica u poliklinici ribnjak i bio je odlican..

yra
    15. Lipanj 2018. 12:57

Drage moje,
    Moram spakirati čitavu family za put na more. Fraze dobivam već sad. Idemo s dva auta...definitivno je vrijeme za kupnju većeg jer treba prostora za nas 6 i velikog psa. Maca ostaje doma.😁

Honey
    15. Lipanj 2018. 13:02

Bas sam htjela pitati kaj sa kukovima? Meni je patronazna savjetovala da odem privat jer se ovdje pre dugo ceka a preporuka je 4-6tj. A za 150-200kn mislim da se necemo maltretirat. Ima tko preporuke jos za privat? Ivana hvala 😘

Honey
    15. Lipanj 2018. 13:04

yra

Drage moje,
    Moram spakirati čitavu family za put na more. Fraze dobivam već sad. Idemo s dva auta…definitivno je vrijeme za kupnju većeg jer treba prostora za nas 6 i velikog psa. Maca ostaje doma.😁

Ej super. 🤗 Koliko ostajete? Kam se ide? Ja fraze dobijem samo da nas 2 spakiram pa to na kraju muz obavi, a mogu mislit tebi kako je 😅 

Frajla
    15. Lipanj 2018. 13:30

Honey

Bas sam htjela pitati kaj sa kukovima? Meni je patronazna savjetovala da odem privat jer se ovdje pre dugo ceka a preporuka je 4-6tj. A za 150-200kn mislim da se necemo maltretirat. Ima tko preporuke jos za privat? Ivana hvala 😘

Nama je patronazna isto savjetovala da odemo privatno i da se narucimo preko uputnice, jer nije od viska prekontrolirati jos jednom tamo s 3, 4 mjeseca kad dode na red s uputnicom.

• frckava28
    15. Lipanj 2018. 13:55

Honey

Za privat znam jos polikliniku Helena i poliklinika Terapija. A ovako u bolnicama.. najkrace se ceka u Koprivnici nekih tj dana, a ostatak bolnica npr. Vž i Čk narucuju za kolovoz. To je ono kaj sam ja ispitala jer mi je to bliže. Htjela bi to što prije obaviti jer idu vrućine a moram Gretu široko povijati i u tome se sirota samo kuha.

Sarita_00
    15. Lipanj 2018. 14:24

Yra svaka cast za pakiranje! Vas 6, izmedu ostalog mala beba i jos pas... Mene hvata panika kako cu nas troje spakirat tamo u 10. mjesecu 😂 
    Frckava ja Laru siroko povijam samo preko noci. Ona nije nimalo odusevljena time i jedva doceka da joj ujutro skinem, a meni je zao muciti ju jos i preko dana kad je tako vruce. Cak joj ni patronazna nije stavljala kad ju je oblacila zadnja dva puta. 
    U cetvrtak idemo kod pedijatra, pa cu ju tek nakon toga naruciti. Koliko sam vidjela, ne ceka se u Puli nesto jako dugo. 
    Puse svima! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.