Frajla to je moja Sara zadnji put kad je bila pametna hahahaahhahahahah
Netko je spomenuo da pije sok od marelice i da beba dobro kaka. I ja pijem taj sok čisto iz razloga da mi je fini i moja bebolina isto ima dobru probavu - ne znam dal od tog soka ili sama po sebi no možda da vi kojima bebe ne kakaju probate s tim sokom, ne može škoditi.
Ja jucer popila litru tog soka i nista.. evo danas sedmi dan da ne kaka. Inace pijem i sok od sljive i opet nista.. mi sad u tjedan dana dobili sam 40g. Neznam vise kako natjerat bebu da vise doji.. izgleda da cu morat ubaciti AD.. a neznam posto ju dojim na zahtjev kako uopce ubacit bocicu. Mame koje kombiniraju dojenje i bocicu molim pomoc..
frajla ne diram nista posebno.onako kako pisulinac stoji tako ga i ostavim.to mi je rekla patronazna.obicno on bude prema dole.ali ocito se in the meantime nesto dogodi i on zavrsi sa popisanom majicom.mebi se to dogada sa bijelim pampersicama
Ivanaaa, nama je 9 dan da ne kaka vec sam lagano luda. Znam da je to normalno al nemogu si pomoci. Dajem joj Espumisan al ne vidim bas pomaka..jedino sto mi je mirnija i vise spava.. cak me i to brine. Od pola 9 jutros kako je jela zaspalai malo se probudila i opet zaspala.. i jos spava. Za jednu bebu koja inace nije neki spavac me brine😏. Jel vi ikad budite bebu za hranjenje? Koliko cesto vam jedu? Ja nikad zadovljna. Kad spava - zasto spava? Kad ne spava- zasto nespava?🤪
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Ivanaaa,Mi smo bili na kombinaciji i to smo radili tako da sam joj uvijek u isto vrijeme davala Ad. Npr. U pola 9 h i to prije cica pa onda to.. kolicine sam davala oko 60 ml.. nekad bi popila sve nekad malo.. kad sam je odvikavala od tog - lagano sam ukidala po 30 ml i tako par dana pa opet 30 ml..sad smo dojim na zahtjev. Nije puno kolicinski ni jela pa smo brzo se tog rijesili
Ivanaaa,Mi smo bili na kombinaciji i to smo radili tako da sam joj uvijek u isto vrijeme davala Ad. Npr. U pola 9 h i to prije cica pa onda to.. kolicine sam davala oko 60 ml.. nekad bi popila sve nekad malo.. kad sam je odvikavala od tog - lagano sam ukidala po 30 ml i tako par dana pa opet 30 ml..sad smo dojim na zahtjev. Nije puno kolicinski ni jela pa smo brzo se tog rijesili
Ja sam joj poslije svake cice nudila moje mlijeko na bocicu i nikad nista nije pojela.. ocito nije gladna, al nedobiva na kilazi pa me to brine.. a mislim mozda je AD kaloricnije od mog mlijeka pa da uvedem 2 obroka.. pedijatar je preporucio poslije dojenja da joj nudim bocicu sa svojim mlijekom ili ad sto sam i radila al nejede.. prvi mjesec je dobila na donjoj granici, a kako smo sad krenuli bit ce ispod granice..osim toga sto ne kaka inace je zadovoljna beba. Spava dosta smije se..
frajla ne diram nista posebno.onako kako pisulinac stoji tako ga i ostavim.to mi je rekla patronazna.obicno on bude prema dole.ali ocito se in the meantime nesto dogodii on zavrsi sa popisanom majicom.mebi se to dogada sa bijelim pampersicama
Jel vam mozda vrijeme za veci broj? Koliko sam cula uglavnom ne idu bas kako pise, npr ako su do 5 kg vec tamo negdje s 4, 4 i pol treba veci broj
frajla ne diram nista posebno.onako kako pisulinac stoji tako ga i ostavim.to mi je rekla patronazna.obicno on bude prema dole.ali ocito se in the meantime nesto dogodii on zavrsi sa popisanom majicom.mebi se to dogada sa bijelim pampersicama
Jel vam mozda vrijeme za veci broj? Koliko sam cula uglavnom ne idu bas kako pise, npr ako su do 5 kg vec tamo negdje s 4, 4 i pol treba veci broj
I ja bi rekla da probas vecu pelenu, ja se nikad prema kilazi nisam ravnala nego il kad pocnu propustat il kad vidim da se urezuju oko nogice
Ivanaaa, ako imas mlijeka( a imas) ja ne bi uvodila AD. Mozda da je cesce stavljas na cicu- cak i kad ne trazi... ne znam, ja nisam taj problem imala.. kod mene je bilo da pocica sve i trazi jos pa sam joj zato dodavala a i zato sto nije dobivala na kilazi.. ali velim, nisam mogla izdojiti nakon cicanja pa nisam imala opciju..kad ju je zutica molo popustila, navukla si je mlijeka i lagano smo izbacili Ad. S tim da sam pratila kilazu..
nama se to dogodilo dva puta. Presli s jedinice na dvojku i nije se ponovilo. Ocito bilo do toga bez obzira sto smo imali po kilazi jos vise od pola kg fore...
Sortiraj odgovore
Najstariji