MAme pomoc! Beba ne spava od jucer navecer,od 21 h, tj spava po sat, sat i pol max. Jel to normalno? Se nekome to dogadalo? Umorna sam jedva stojim na nogama
Ivanaaa, ako imas mlijeka( a imas) ja ne bi uvodila AD. Mozda da je cesce stavljas na cicu- cak i kad ne trazi… ne znam, ja nisam taj problem imala.. kod mene je bilo da pocica sve i trazi jos pa sam joj zato dodavala a i zato sto nije dobivala na kilazi.. ali velim, nisam mogla izdojiti nakon cicanja pa nisam imala opciju..kad ju je zutica molo popustila, navukla si je mlijeka i lagano smo izbacili Ad. S tim da sam pratila kilazu..
Ma u tom je problem sto ja nju stalno stavljam na cicu svakih pola sata al nece i nece.. nevoli cicu niti malo.. nikad nije ni zaspala na njoj.. cim vise nece to je vristanje.. a doji svega 5-10 minuta.. vagala sam je par puta prije podoja i poslije i bude razlika oko 50- 60 grama sto je malo za bebu od mjesec i pol. Neznam vise nisam pametna.. doktor reko da cekamo do 29 posto negubi na kilazi samo stagnira..
beban je bas minijaturan.na
donjoj granici najmanje pelene
i mrsavko tako da bi mu veca bila ogromna ja mislm.kako uopce ide br 2? od koliko do koliko kila
i mrsavko tako da bi mu veca bila ogromna ja mislm.kako uopce ide br 2? od koliko do koliko kila
Od 3 do 6 kg.
Moja je presla 3kg, u utorak je imala 3240 i odmah sam je na br.2 stavila. 1 smo potrosili i nije mi se kupovalo vise te manje.
Pampers 2 je od 2 kg do 6, a Violeta je od 3 do 6
Pampers 2 je od 2 kg do 6, a Violeta je od 3 do 6
Tj lazem, oboje su od 3 do 6, kao sto je litta napisala, nesto mi se sve izmjesalo u glavi
Moja je prosla 4 kg, ali smo jos na 1. Probala sam 2, ali mi djeluje veliko.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji