Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    14. Lipanj 2018. 14:48

MAme pomoc! Beba ne spava od jucer navecer,od 21 h, tj spava po sat, sat i pol max. Jel to normalno? Se nekome to dogadalo? Umorna sam jedva stojim na nogama

m-mama
    14. Lipanj 2018. 14:48

I ne nije skok

m-mama
    14. Lipanj 2018. 14:49

Beba ima 7 tj

• ivaanaaa
    14. Lipanj 2018. 15:57

EveM

Ivanaaa, ako imas mlijeka( a imas) ja ne bi uvodila AD. Mozda da je cesce stavljas na cicu- cak i kad ne trazi… ne znam, ja nisam taj problem imala.. kod mene je bilo da pocica sve i trazi jos pa sam joj zato dodavala a i zato sto nije dobivala na kilazi.. ali velim, nisam mogla izdojiti nakon cicanja pa nisam imala opciju..kad ju je zutica molo popustila, navukla si je mlijeka i lagano smo izbacili Ad. S tim da sam pratila kilazu..

Ma u tom je problem sto ja nju stalno stavljam na cicu svakih pola sata al nece i nece.. nevoli cicu niti malo.. nikad nije ni zaspala na njoj.. cim vise nece to je vristanje.. a doji svega 5-10  minuta.. vagala sam je par puta prije podoja i poslije i bude razlika oko 50- 60 grama sto je malo za bebu od mjesec i pol.  Neznam vise nisam pametna.. doktor reko da cekamo do 29 posto negubi na kilazi samo stagnira..

• vokak
    14. Lipanj 2018. 16:16

beban je bas minijaturan.na
     donjoj granici najmanje pelene
     i mrsavko tako da bi mu veca bila ogromna ja mislm.kako uopce ide br 2? od koliko do koliko kila

• Litta
    14. Lipanj 2018. 16:29

vokak

i mrsavko tako da bi mu veca bila ogromna ja mislm.kako uopce ide br 2? od koliko do koliko kila

Od 3 do 6 kg.
    Moja je presla 3kg, u utorak je imala 3240 i odmah sam je na br.2 stavila. 1 smo potrosili i nije mi se kupovalo vise te manje.

Frajla
    14. Lipanj 2018. 16:32

vokak

Pampers 2 je od 2 kg do 6, a Violeta je od 3 do 6

Frajla
    14. Lipanj 2018. 18:15

Frajla

vokak

Pampers 2 je od 2 kg do 6, a Violeta je od 3 do 6

Tj lazem, oboje su od 3 do 6, kao sto je litta napisala, nesto mi se sve izmjesalo u glavi

Sarita_00
    14. Lipanj 2018. 18:49

Moja je prosla 4 kg, ali smo jos na 1. Probala sam 2, ali mi djeluje veliko. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• vokak
    15. Lipanj 2018. 00:28

onda dok ne dode do 3kg nista.a ja jos kipila zalihe pelena br 1

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.