Da Mare to su te kapi. Do kad da sacekam. Pojma nemam. Bas me dusa bolila.
Sacekat cu ja jos malo.
Mi smo uz obavili u bolnici. Imamo samo prvi pregled 5.7. Jedva cekam.
Sacekat cu ja jos malo.
Koliko sam ja shvatila iz onoga sto su mi patronazna i pedijatrica rekle, na prvom pregledu dobivaju taj D3. Dakle s mjesec dana. A ja sam zvala jer mu dajemo Espumisan i imamo one Waya kapi pa nismo znali smijemo li to sve kombinirati...
Nas su odmah u bolnici pri otpustu narucili za UZV kukova za dva mjeseca, samo nam treba uputnica pedijatrice...
Sacekat cu ja jos malo.
Koliko sam ja shvatila iz onoga sto su mi patronazna i pedijatrica rekle, na prvom pregledu dobivaju taj D3. Dakle s mjesec dana. A ja sam zvala jer mu dajemo Espumisan i imamo one Waya kapi pa nismo znali smijemo li to sve kombinirati…
Nas su odmah u bolnici pri otpustu narucili za UZV kukova za dva mjeseca, samo nam treba uputnica pedijatrice…
Za taj D3... Nama u otpusnom pismu napisali da ga dajem od 8. dana do 3. mjeseca, a patronazna mi rekla da nakon sto napuni 3 mjeseca dobivamo na recept. I da se pije do 2. godine, najbitnije po zimi. Tako da joj dajem Babytol, ali nisam primjetila da joj smeta. Vise joj smeta sta ja pojedem.
Mi smo odradile setnju od 3 km. Nakon sto je ona 2 dana zaredom prekinula setnju za 3 min svojim plakanjem. Inace je u kolicima prava bubica 😁
Mene je konacno noga prestala boliti. Zapravo, osjetim ju da malo zateze, ali za razliku od zadnjih dana je to nista. Tako da napokon normalno hodam 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda ne rade ti kod nas uz kukova u bolnici. Samo pedijatrica pogleda i kaze, dobri/labavi itd. Salju na uz sa 4-6tj. Nemam pojma jel bi ti to bilo od d3. Mozda je probiotik malo pokrenuo probavu. A mozda si i nesto pojela. U svakom slucaju citala sam da se mlijeko mijenja svaki dan kao, a i bebina crijeva sszrijevaju. Neam pojma, koliko citam vecina nas se bori sa tim.
A ovo za dojenje jastuka, vristim opet 🤣
Frckava abkaj nije tebi Bracak opcija?
Yra, ma bit ce to super ne sumnjam 😉 sretan put i uzivajte 🤗 Litta misa mu pa odkud to sa okama?
Mi danas prosetali 4km uz jezero 💕💕 tko bi rekao, a ja ju htjela vofit pedijatru zbog mlaza smrklii i jer je povratila jutros. Na kraju dan ispao ok, vidjet cemo kakva ce biti noc, prosloj je presudio vinski gulas 😓
Da. Bio je Bracak ali kad smo se htjeli naruciti nisu nas mogli jer nema termina. Problem je kaj oni nemaju lijecnika nego dolazi iz zg za te stvari.
A jeste li obavili uz kukova u bolnici. Mi smo treci dan imale uz.
Moja beba je danas opet stara Sara. Jucer sam joj dala d3 kapi. Grcevi na najjace. Sta da radim mamice???
Da nastavim?
Ona se tako grcila srce me bolilo. Dusa zaspi i onda je probudi.
Ja sam toliko bila premorena da sam na kraju dojila jastuk. A ona spavala u kreveticu. Muz mi je umro od smijeha.
koje D3 kapi koristis?
Cure imate za preporucit neku plazu sa prirodnim hladom, tiho mjesto na nasem Jadranu..
Cure imate za preporucit neku plazu sa prirodnim hladom, tiho mjesto na nasem Jadranu..
Ako ste spremni malo dulje putovat Vis ili nesto krace Dugi otok
Ja svoju isto siroko povijam, rekli su mi tako u bolnici i jedva cekam da se rijesimo toga. U srijedu imamo pregled kod pedijatra pa cu ju naruciti privatno za utz.
Mi vec par dana imamo problem s okicama. Zuto joj je oko oka, jucer je pocelo i drugo. Bude jedan dan jako. Drugi dan nema, onda se opet vrati. Ispirala sam i s kamilicom, prokuhanom vodom, fizioloskom. Strah me da joj se ne upali
Oči iskljičivo fiziološka. Nikakva kamilica, mlijeko pogotovo. Ako je infekcija u pitanju mlijeko je savrseno hraniliste da bakterije buknu
majčino mlijeko ravno iz prsa je sterilno, najbolje potražit savjet od pedijatra ili patronažne naravno..
Mlijeko je sterilno, al ako u oku ima bakterija mlijeko je savrsen medij za rast bakterija. Fino slatko, puno secera, masnoce, proteina. Divota za nakotit se
Oči iskljičivo fiziološka. Nikakva kamilica, mlijeko pogotovo. Ako je infekcija u pitanju mlijeko je savrseno hraniliste da bakterije buknu
majčino mlijeko ravno iz prsa je sterilno, najbolje potražit savjet od pedijatra ili patronažne naravno..
Mlijeko je sterilno, al ako u oku ima bakterija mlijeko je savrsen medij za rast bakterija. Fino slatko, puno secera, masnoce, proteina. Divota za nakotit se
😱😱
Moja mama ima problema sa suhocom ociju, a doktorica joj preporucila mlijeko ako ima od koga, i tako ja njoj vec tjednima dajem 10ak kapljica dnevno i kaze da joj je bolje nego od kapi sto inace koristi. Nemam pojma...
A mala mi je jedan dan imala krmeljavo oko, ne znam jel od propuha ili od cega i ja joj nakapala mlijeka i proslo. Onda vise necu to raditi, imam fiziolosku doma pa cu bas probati s tim ako joj opet bude.
Ivaanaa kod mene prva dva tjedna, ona cijeli dan na sisi i vristi kad nije, spavanje nula bodova, ja se brinula sta joj je a dijete bilo gladno. Tad sam krenula s ad i milina, prije svakog obroka sam joj dala prvo sisu, iako je jedna bradavica bila doslovno raspolovljena i nju nisam dala prva 3 dana, poslije da. Ad je dobivala oko 4 obroka dnevno i uvijek manje nego sta pise na kutiji jer je i sisala prije svake bocice. Sad ima 2mj i dam joj oko podne 120ml i oko ponoci 120ml, znaci samo dva obroka ad i ostalo sisa.
Razlog zbog ceg sam ja uvela ad je trodnevno stagniranje na kilazi i cjelodnevno vristanje danima.
Mislila sam da nemam dosta mlijeka i patim dijete. Zadnja dva dana sam probala samo dojit, u jednoj bradavici se opet pojavila bol jer je skoro pola dana sisala, drugi dan je kakica bila vise zelenkasta i vodenasta, pa sam ipak dala prije spavanja bocicu.
Otkad joj dajem espumisan cini mi se da bolje spava, od ponoci do podne, uz 2,3 budjenja za sisanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji