Drage moje,
Moram spakirati čitavu family za put na more. Fraze dobivam već sad. Idemo s dva auta…definitivno je vrijeme za kupnju većeg jer treba prostora za nas 6 i velikog psa. Maca ostaje doma.😁
Ej super. 🤗 Koliko ostajete? Kam se ide? Ja fraze dobijem samo da nas 2 spakiram pa to na kraju muz obavi, a mogu mislit tebi kako je 😅
Idemo na 15 dana na Pag.
Uf...nisam psihički spremna. Ako mi dojadi spakirat ću stvari i natrag...ipak doma imam sav komoditet.
Kao i svake godine zaklinjem se da ću ponijeti svakome samo par stvari za obući!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Mi smo privatno bili kod dr. Markovca. 300kn. Čekali smo na pregled 8 dana.
Sa osmogodišnjakinjom smo se naručili u Zabok, na Bračak. Oduševila sam se bolnicom, doktorom i uopće brzinom kojom smo bili naruceni- kroz nekoliko dana
Ja svoju isto siroko povijam, rekli su mi tako u bolnici i jedva cekam da se rijesimo toga. U srijedu imamo pregled kod pedijatra pa cu ju naruciti privatno za utz.
Mi vec par dana imamo problem s okicama. Zuto joj je oko oka, jucer je pocelo i drugo. Bude jedan dan jako. Drugi dan nema, onda se opet vrati. Ispirala sam i s kamilicom, prokuhanom vodom, fizioloskom. Strah me da joj se ne upali
Ja svoju isto siroko povijam, rekli su mi tako u bolnici i jedva cekam da se rijesimo toga. U srijedu imamo pregled kod pedijatra pa cu ju naruciti privatno za utz.
Mi vec par dana imamo problem s okicama. Zuto joj je oko oka, jucer je pocelo i drugo. Bude jedan dan jako. Drugi dan nema, onda se opet vrati. Ispirala sam i s kamilicom, prokuhanom vodom, fizioloskom. Strah me da joj se ne upali
nemoj sa kamilicom, to je baš zastarjela praksa.. rade ako dojiš probaj svojim mlijekom kapnut ;) i tipa navečer i ujutro nježno masiraj suzne kanaliće
url=https://lilypie.com]
Oči iskljičivo fiziološka. Nikakva kamilica, mlijeko pogotovo. Ako je infekcija u pitanju mlijeko je savrseno hraniliste da bakterije buknu
Oči iskljičivo fiziološka. Nikakva kamilica, mlijeko pogotovo. Ako je infekcija u pitanju mlijeko je savrseno hraniliste da bakterije buknu
majčino mlijeko ravno iz prsa je sterilno, najbolje potražit savjet od pedijatra ili patronažne naravno..
url=https://lilypie.com]
A jeste li obavili uz kukova u bolnici. Mi smo treci dan imale uz.
Moja beba je danas opet stara Sara. Jucer sam joj dala d3 kapi. Grcevi na najjace. Sta da radim mamice???
Da nastavim?
Ona se tako grcila srce me bolilo. Dusa zaspi i onda je probudi.
Ja sam toliko bila premorena da sam na kraju dojila jastuk. A ona spavala u kreveticu. Muz mi je umro od smijeha.
Nismo jos nigdje isle u sernju jer mene ledja ubijajuuuuu. Tako sam tuzna...
Inace imam dijete za pozelit. Najvise boli bit gola hahahaha
A jeste li obavili uz kukova u bolnici. Mi smo treci dan imale uz.
Moja beba je danas opet stara Sara. Jucer sam joj dala d3 kapi. Grcevi na najjace. Sta da radim mamice???
Da nastavim?
Ona se tako grcila srce me bolilo. Dusa zaspi i onda je probudi.
Ja sam toliko bila premorena da sam na kraju dojila jastuk. A ona spavala u kreveticu. Muz mi je umro od smijeha.
Nama je pedijatrica savjetovala da s tim kapima pricekamo jer kaze, iako u literaturi nema takvih informacija, iz iskustva roditelja zna da one mogu pojacati/potaknuti grceve (ja sam pitala za Babytol D3K1 kojeg su nam predlozili u rodilistu)... Pitala me samo je li dijete rodjeno u terminu (a jest). Sad ne znam mislis li na te kapi ili neke druge...
Panda ne rade ti kod nas uz kukova u bolnici. Samo pedijatrica pogleda i kaze, dobri/labavi itd. Salju na uz sa 4-6tj. Nemam pojma jel bi ti to bilo od d3. Mozda je probiotik malo pokrenuo probavu. A mozda si i nesto pojela. U svakom slucaju citala sam da se mlijeko mijenja svaki dan kao, a i bebina crijeva sszrijevaju. Neam pojma, koliko citam vecina nas se bori sa tim.
A ovo za dojenje jastuka, vristim opet 🤣
Frckava abkaj nije tebi Bracak opcija?
Yra, ma bit ce to super ne sumnjam 😉 sretan put i uzivajte 🤗 Litta misa mu pa odkud to sa okama?
Mi danas prosetali 4km uz jezero 💕💕 tko bi rekao, a ja ju htjela vofit pedijatru zbog mlaza smrklii i jer je povratila jutros. Na kraju dan ispao ok, vidjet cemo kakva ce biti noc, prosloj je presudio vinski gulas 😓
Sortiraj odgovore
Najstariji