beban je bas minijaturan.na
donjoj granici najmanje pelene
i mrsavko tako da bi mu veca bila ogromna ja mislm.kako uopce ide br 2? od koliko do koliko kila
Pampers 2 je od 2 kg do 6, a Violeta je od 3 do 6
Tj lazem, oboje su od 3 do 6, kao sto je litta napisala, nesto mi se sve izmjesalo u glavi

Moja je prosla 4 kg, ali smo jos na 1. Probala sam 2, ali mi djeluje veliko.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
MAme pomoc! Beba ne spava od jucer navecer,od 21 h, tj spava po sat, sat i pol max. Jel to normalno? Se nekome to dogadalo? Umorna sam jedva stojim na nogama
Sve ti je to normalno.. brzo ce to proc.. lakse je tamo od nekih 6mj haha. Vec je neko rekao bilo bi dobro da dole imamo svi brojace starosti bebe.. nemoze se sve upamtit. A savjet nije isti za bebu od 3 tjedna i 2 mjeseca naprimjer..

Jutro cure. Kako ste? Evo mi jos uvijek ritam lovimo. Spavamo kako koji dan. Prosla noc i jucer dan je bilo urnebesno. Spavala je po sat vremena i stalno bi papala. Ali ovu noc je malo bolje bilo. Jedino uzasno tesko zaspi nakon kaj se probudi za hranjenje.
Da pitam. Koliko ranije ste se narucile za Uzv kukova? Dal ste cekale prvi pregled kod pedijatra ili ne?

Jutro cure. Kako ste? Evo mi jos uvijek ritam lovimo. Spavamo kako koji dan. Prosla noc i jucer dan je bilo urnebesno. Spavala je po sat vremena i stalno bi papala. Ali ovu noc je malo bolje bilo. Jedino uzasno tesko zaspi nakon kaj se probudi za hranjenje.
Da pitam. Koliko ranije ste se narucile za Uzv kukova? Dal ste cekale prvi pregled kod pedijatra ili ne?
Uputnicu za uzv kukova dobijes na pregledu, ne mozes se naruciti bez uputnice.... osim ako ces privatno. Nama je rekla da je idealno da ima 6-8 tjedana, mi smo imali 9.

U njemackoj se ultrazvuk kukova radi na prvom pregledu kod pedijatra izmedu 4-6 tjedna. To sve radi pedijatar tak da se netreba nigdje narucivat sto je super. I pregleda bubrege. Iako mogu rec da sam zadovoljnija pedijatrima u RH. Ovdje su dosta flegmaticni u vezi beba i djece...ili su nasi veci panicari haha.. u hrvatskoj sam isla privat kod doktora milosevica u poliklinici ribnjak i bio je odlican..

Drage moje,
Moram spakirati čitavu family za put na more. Fraze dobivam već sad. Idemo s dva auta...definitivno je vrijeme za kupnju većeg jer treba prostora za nas 6 i velikog psa. Maca ostaje doma.😁

Bas sam htjela pitati kaj sa kukovima? Meni je patronazna savjetovala da odem privat jer se ovdje pre dugo ceka a preporuka je 4-6tj. A za 150-200kn mislim da se necemo maltretirat. Ima tko preporuke jos za privat? Ivana hvala 😘

Drage moje,
Moram spakirati čitavu family za put na more. Fraze dobivam već sad. Idemo s dva auta…definitivno je vrijeme za kupnju većeg jer treba prostora za nas 6 i velikog psa. Maca ostaje doma.😁
Ej super. 🤗 Koliko ostajete? Kam se ide? Ja fraze dobijem samo da nas 2 spakiram pa to na kraju muz obavi, a mogu mislit tebi kako je 😅

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji