Meni isto nisssu tvrde stalno. Sad suu cesce mekane. Mlijeka ima dovoljno ja mislim. Ni meni ta prepunjenist nije fora. Boli i jos briga hoce li se upalit.
Gumbek- hvala na odg. Nova sam u tome pa ne znam. Ali zato tko ne pita ne skuta
Moje jako otvrdnu samo preko noci kad ne jede po 4-5 sati, a onda i curi mlijeko iz njih. Samo malo otvrdnu kad ne jede po 3 sata, a to je jako jako rijetko jer je vecinom na cici. Tako da su vecinu vremena mekane. A moja je dosta lijena za sisati pa joj stima kad su tako jako pune jer onda ne mora puno vuci nego ide i samo 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Gumbek- hvala na odg. Nova sam u tome pa ne znam. Ali zato tko ne pita ne skuta
Samo hrabro naprijed ;)
Helloooouuuu ja sretna jer smo svi naspavani. Da ne pisem kd je jela i kad je zaspala. Bitno je samo da smo svi naspavani i sretni hB. Danas sam dala jednu kap plivit d3 pa cemo vidjeti. Muz je kuci ako i dobije grceve pa cemo skupa to.
M-mama joooj moooore. Uzivajte. Sigurno ce morski zrak da ga oraspolozi i osamuti.
Ivana ti najbolje znas i ja bih sigurno isla. Nadam se da ce sve biti ok . Jer moja bas cesto jede. Prekodana nekad mi dodje da poludim hahahah jer mi cesto zna zaspat na sisi i ja se izvucem i ona spava 5 min i onda dreka gdje je sisa. Nekad je ne mozes probudit. Al nek si ona uziva.
Ja ne gledam kakve su sise. Je li mekana ili nije. Sisa jednu dok ne poludi jer je prazna. Onda prelazim na drugu.
Litta ni ja ne mogu hodati. Ledja me bole. Cim sam aktivnija kroz dan odmah bude mnogo krvarenja. Jos cu i ja malo sacekati sa setnjama. Jucer smo isli 5 min i morali se vratiti jer mi je bilo lose. Tako da sam odlucila mirovati.
Gumbek Sarita i Honey 😘😘😘😘
Helloooouuuu ja sretna jer smo svi naspavani. Da ne pisem kd je jela i kad je zaspala. Bitno je samo da smo svi naspavani i sretni hB. Danas sam dala jednu kap plivit d3 pa cemo vidjeti. Muz je kuci ako i dobije grceve pa cemo skupa to.
M-mama joooj moooore. Uzivajte. Sigurno ce morski zrak da ga oraspolozi i osamuti.
Ivana ti najbolje znas i ja bih sigurno isla. Nadam se da ce sve biti ok . Jer moja bas cesto jede. Prekodana nekad mi dodje da poludim hahahah jer mi cesto zna zaspat na sisi i ja se izvucem i ona spava 5 min i onda dreka gdje je sisa. Nekad je ne mozes probudit. Al nek si ona uziva.
Ja ne gledam kakve su sise. Je li mekana ili nije. Sisa jednu dok ne poludi jer je prazna. Onda prelazim na drugu.
Litta ni ja ne mogu hodati. Ledja me bole. Cim sam aktivnija kroz dan odmah bude mnogo krvarenja. Jos cu i ja malo sacekati sa setnjama. Jucer smo isli 5 min i morali se vratiti jer mi je bilo lose. Tako da sam odlucila mirovati.
Gumbek Sarita i Honey 😘😘😘😘
Pando, samo polako, bit ce vremena za setnje. Dodji sebi i odmori pa sve pomalo.
Bas tako Gumbek sam si i ja skontala. Ima vremena nigdje nam se ne zuri. Glavno da je ona meni zdravo 🐣🐣🐣
Konačno imam memorije za google chrome, koju opciju moram odabrati za brojac koji vas vecina ima?
Konačno imam memorije za google chrome, koju opciju moram odabrati za brojac koji vas vecina ima?
Forums i onda ono skroz zadnje, nesto bcc
To kopiras, odes tu na svoj profil i zaljepis si to u potpis
Forums i onda ono skroz zadnje, nesto bcc
To kopiras, odes tu na svoj profil i zaljepis si to u potpis
Hvala 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji