Dobro dosla Mare!
Kako Honey kaze, ima nas vise s istim problemima. Sve identicno kao i kod vas, beskonacna sisanja, plakanje cim ju maknem. I to bas grozno plakanje. Danas sam i ja proplakala jer vise nisam znala sto bi. Ostaje nam cekati da prode ☺ A dok ne prode nam ostaje tu se pojadati, mozda neka od nas pronade nesto sto pomaze bar donekle.
Frajla dojenje na lezeci je dobro za izvuci se, ali kod mene je problem sto ja zaspim prije nje 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Toliko sam ga hvalila da nocu spava super da eto! Od 21 h se budi svakj sat. Ajd, jednom se mora umoriti i potegnuti u komadu. Primjetila sam da su mi bljuckanja vodenasta tolko da ostane cijela lokva 😂😂 a najviše se volimo kad spava. U petak idemo na more, kako ce to izgledati, boze me sacuvaj😖😫😂😂.
Hvala na dobrodoslici ☺
Pelene su redovito mokre, a stolica nije tako cesta kako citam kod vas i dobrano se namuci dok obavi, a nije ni obilna. Posumnjali smo i na nadutost pa smo kupili Espumisan i uz to Waya kapi da pomognemo probavi. Sto se kilaze tice, dobio je 140 grama za tjedan dana, u ponedjeljak se ponovno vazemo kad dodje patronazna. Stalno sam u strahu da je gladan, ali ona je rekla da je to ok.
Dojim najcesce sjedeci, tako mi je bilo najlakse, ali bolno zbog savova... Jucer sam bas probala lezeci i treba malo da nadjemo polozaj, ali ide... Sad cu kombinirati kako mi bude zgodnije... ☺
To da ce proci i da treba vremena sam procitala u svakom clanku kojeg sam otvorila o tom neutjesnom plakanju, i to si stalno muz i ja govorimo jer se naizmjenice nasekiramo kad ga ne mozemo smiriti ☺ Strpljenja stvarno treba... Hvala cure!
Super Mare. Ma mi smo ti sve u istoj kasi. Kad je dosta dodi tu malo izjadaj se s nama i lakse je 😘
Netko je spomenuo da pije sok od marelice i da beba dobro kaka. I ja pijem taj sok čisto iz razloga da mi je fini i moja bebolina isto ima dobru probavu - ne znam dal od tog soka ili sama po sebi no možda da vi kojima bebe ne kakaju probate s tim sokom, ne može škoditi.
pando a sta je waya? koja je razlika id biogaje?
honey ma i ja sam drzala prvo vani, ali sam onda vidila da pise cuvati na temo. do 25, a u stanu mi ipak malo vise od 25
nego cure imam problem. znaci pelene.koristimo pampersice ali sad se desava nesto sto sam prije prepisala slucajnosti ali vise ne mogu.znaci deckic se ocito popiski put gore i onda se to izlije i majicica bude mokra.i sad sam u potrazi za nekim prelenamau kojima se to nece desavati.jel ima neko istim problemom?sugestije?
pando a sta je waya? koja je razlika id biogaje?
honey ma i ja sam drzala prvo vani, ali sam onda vidila da pise cuvati na temo. do 25, a u stanu mi ipak malo vise od 25
nego cure imam problem. znaci pelene.koristimo pampersice ali sad se desava nesto sto sam prije prepisala slucajnosti ali vise ne mogu.znaci deckic se ocito popiski put gore i onda se to izlije i majicica bude mokra.i sad sam u potrazi za nekim prelenamau kojima se to nece desavati.jel ima neko istim problemom?sugestije?
Jel stavljas pisonjicu prema dolje?
Nama se to dogada sa strane, kada lezi na boku, pelena ne stigne upiti dovoljno brzo. Probala sam bijele i zelene pampersice i violetu, najmanje problema imam s bijelima.
Cula sam da hvale dosta puffies, pa mi je u planu njih probati, samo dok potrosim zalihe
Iskrica ja pijem taj sok. I moja kaka ok. To mi je rekla jesna cura na fejsu i probala sam. I ne napinje se puno. Kad vidim da se napinje samo je na sisu dam i doji doji pa uspije nekako.
To su te kapi. Probiotik+d3.
Bilo bi super kada bi sve imale ove brojace dolje, tesko je pamtiti cija bebica je koliko stara...
Proudy nam se dugo nije javila, nadam se da su ona i Aleks dobro.
Iskrica ja pijem taj sok. I moja kaka ok. To mi je rekla jesna cura na fejsu i probala sam. I ne napinje se puno. Kad vidim da se napinje samo je na sisu dam i doji doji pa uspije nekako.
To su te kapi. Probiotik+d3.
Naopako ti slika 😂
Trebalo mi 2 minute da skuzim sta je to 😆
Sortiraj odgovore
Najstariji