Kakanje. Sok od marelice. Moja se sasere do vrata. To sam pila u bolnici a i sad. Dobro i za mene a i za nju. Ja imam meksu stolicu a i ona barem dva puta kaka dnevno. Bgm probajte odmah. Popijem dvije case. I tacno nakon dojenja osjecam kako prdi. Radi joj stomacic i eto jeee. Sva se zacrveni hahahaha
Zdravo mame i bebe 💗💗💗💗💗
Evo da se i ja javim da sam ziva. 😅 Snalazimo se, borba je al to smo i ocekivali 💪 Sto se kakice tice, moja napuni minimalno 5 pelena svaki dan. Vidjet cemo kako ce bit nadalje. Mazem sa sudokremom guzu jer je od toliko kakice bila malo crvena guza, sad je dobro. Vidim da odradi prduckanje uz malo napinjanja, ali nema hB vecih muka i grcica. Neznam jel Biogaija zasluzna. Sto se hrane tice, ja jedem sve. Od ovih potencijalno rizicnih namirnica (krastavci, zelena, paradajz), i to sam jela, ali male kolicine. Tako mi je rekla patronazna, pomalo. Nisam primjetila probleme. Jucer nam je otpao pupak, pa je bila sestra i vagala ju. Inace je dosla na svoju porodajnu za 6 dana, i onda je u 4 dana dobila samo 50g. Zasad ne brinem jer je od otpusta do jucer, znaci u 7 dana, dobila 190g, sto je super. Ali vidim da mi je cendrava ako predugo spava noc, dan je cijeli onda na sisi al ne papa konkretno. Pa mi je i patronazna rekla da ju ipak budim dok jos malo ne ojaca i dobije na kilicama. Veselim se izlasku danas iz kuce, napokon je temperatura ok, ovo je stvarno bilo prevruce.
E da, uzasno joj se ljusti koza, na trbuhu i nogicama. Ko zmija mala. Ima jos tko takvu situaciju?
E da, uzasno joj se ljusti koza, na trbuhu i nogicama. Ko zmija mala. Ima jos tko takvu situaciju?
Mila se ljuštila...to je normalno nakon poroda. Samo u vodu u kojoj je kupaš stavi u vodu par kapi bademovog/maslinovog/baby ulja. Bez šampona i ispieanja. Ja sam je znala namazati s baby uljem, a kako je krenulo biti vruce mazala sam je Becutan mlijekom...
Nama se ljustila i bila suha koza. Patronazna je savjetovala kupku od maslinovog ulja. kako nismo imali domace dok smo cekali da stigne nakon kupanja mazala sam ga bepanthen kremom i za dva dana je proslo. :)
Super, hvala cure 💕 Ja ju jos ne smijem kupati, ali ju brisem, pa cu kapnut u vodu par kapi ulja, i poslije gdje je kriticno namazat sa djecjom masti. 👍
Nama je patronazna rekla da to ljustenje nije od suhe koze nego da se to verniks skida s koze, a obzirom da nije lose da bude sto duze da ne trebamo nista mazati. Prebrisavali smo ga obicnom vodom i prestalo je samo. Kasnije kad smo ga poceli kupati sapunom pocelo se skidati na jos nekim mjestima (kod obrva npr), sad se više ne guli i nije mu suha koza. Namazala ga ukupno 2 puta bademovim uljem, jer sam ga htjela malo izmasirati, pada ne bude na suho...
Da.. i mojij se ljusti koza po rukicama i nogicana. Isto su mi rekli da neka u vodu stavim malo bademova ulja
Hello! Mi evo nabavili Espumisan kapi i dali prvu dozu.. sad cekam reakciju😏. Nadam se pomaku.
U cemu kupate bebicu? Ja do sada samo u vodi kupala. Odnedavno dodajem par kapi bademovog ulja u vodu.. ali sampone jos nisam koristila.
Nego, da li je cija beba imala tjemenicu? Danas sam primjetila da joj se malo napravilo.. imam onu mustelinu pjenicu. Jel se to jos s necim tretira? Ne znam koliko dugo to traje?
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji