Mi se mnogo mazimo i volimo kod kuce. Cutica je mnogo pametna. Patronazna je bila jutros. Dobila je od jucer dosta. Kaze da je mirna jer nije gladna. Ja se isto nadam da je tako jer na svaki kmeeee je hranim. Rodjena je s 3200. U bolnici pala na 2900. Danas je 3060.
Docek kod kuce je bio fantastican. Plakala sam. Poslat cu vam sliku torte.
Mi danas obavili prvo kupanje. 😍😍
Gdje vam bebice budu po danu kad su budne? kad je duze budna pocne plakati i cim ju uzmem prestane. Stavim ju malo u kolica ali ista prica ako kolica nisu u pokretu.
Ja sa svojim budem u dnevnom boravku. Ujutro i navecer kad padne malo hlad idemo u setnju i svaku vecer od kad smo dosli iz bolnice oko 8h ga okupam,sisa i na spavanje.
Jedete li svjeze krastavce? Ja se bojim da mu nece pasati a tako mi se jedu, a ne zelim da dobije grceve od toga kao sto je imao od zelene salate.
Cure dajte ideju kako da malenoj pomognem oko kakanja. Do sad smo imali taj problem da ne kaka 3-4 dana, a danas je evo 7 dana proslo i jos nista. Stalno prducka i muci se ali nista jos. Stomacic joj je bas nadut. Piški uredno. Dojim je i dajem BioGaju. Masirala sam stomacic, dizem nogice i vise nemam ideje.. po noci mi jd najgore jer je grcevi uhvate tako da mi jako malo spava.. znam da je do 10 dana kao normalno al svejedno valjda postoji nesto sta bi joj moglo pomoci. Spominjali ste Espumisan? Jel to smijem kombinirati s BioGajom?
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Danas sam napokon uspjela da se Lara smiri s dudom. Dosad bi ju pljunula i prije nego sam joj ju stavila u usta. Ta duda mi je nuzno zlo, ali kad njoj moja cica glumi dudu. Cijelo popodne provedemo priljepljene jedna na drugu, a ona vecinom spava tako. Cim ju spustim - galama. Danas eto vec po ne znam koji puta spava 😀 Ne bude to nesto dugo, 30-45 min, ali je veliki napredak! Duze je od 10 min i nije meni na rukama 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mi smo u nedjelju imali krstenje, Oliver je bio predobar cijeli dan, otisli od kuce u pol 9, vratili se u 18. 😎
Misu je prespavo, na krstenju se uopce nije bunio kad ga ja polio vodom. A onda na rucku su ga svi samo nosali, bio je valjda pola sata u kolicima.
Cestitke na krstenju! I mi smo vec odradili krstenje. isto kao i kod vas, bio je zlatan momak koji je spavao i budio se za papanje i motanje guze samo. :) muz puz i ja smo se lijepo podruzili, a baka servis je pazio kad se probudio da ne place. :)
Cure dajte ideju kako da malenoj pomognem oko kakanja. Do sad smo imali taj problem da ne kaka 3-4 dana, a danas je evo 7 dana proslo i jos nista. Stalno prducka i muci se ali nista jos. Stomacic joj je bas nadut. Piški uredno. Dojim je i dajem BioGaju. Masirala sam stomacic, dizem nogice i vise nemam ideje.. po noci mi jd najgore jer je grcevi uhvate tako da mi jako malo spava.. znam da je do 10 dana kao normalno al svejedno valjda postoji nesto sta bi joj moglo pomoci. Spominjali ste Espumisan? Jel to smijem kombinirati s BioGajom?
Smijes kombinirati biogaiu I espumisan.
Ja sa svojim budem u dnevnom boravku. Ujutro i navecer kad padne malo hlad idemo u setnju i svaku vecer od kad smo dosli iz bolnice oko 8h ga okupam,sisa i na spavanje.
Jedete li svjeze krastavce? Ja se bojim da mu nece pasati a tako mi se jedu, a ne zelim da dobije grceve od toga kao sto je imao od zelene salate.
Ja sam ovisnik i svaki dan barem 2 pojedem.
Al mi zbilja nikakvih probavnih poteakoca nemamo pa nismo mjerodavni. Probaj, bar ces znati od cega je
Ne uspjevam vas poloviti ovdje. Vise ni ne znam vase nikove I imena na faceu:))
Nije li daktarin za gljivice??
Mi smo dobro, velika.je ona vec..preko 5500 g I oko 58 cm, tj.vise jer prije mjesec dana je imala 58.
Mi isto kakamo svakih 5-7 dana i nikako da to reguliramo.. iako mi dobivamo malo na kilazi pa u principu kaze doktor sa ni nema sto bas izbaciti. Takoder dojim.. i ona prducka poprilicno na cici i to takoder nikako da rjesimo..koristimo biogaju i sab simplex..
Sortiraj odgovore
Najstariji