Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    11. Lipanj 2018. 06:26

Hvala cure na savjetima, nekako je i to krenulo jucer, sami cicamo bez pomoci zadnjih 5 cicanja. Mlijeko joa nije doslo, tjesim se da nismo sve iste pa da moje samo malo kasni. On stvarno sad lijepo vuc, treba ga poticati, ali nit ne boli, a osjetim ga lijepo. 
    Pandice, vjerujem da ti je tesko, svakoj bi bilo, al dobro kazu cure-na odlicnoj njezi ste i samo je pitanje sata kad ce njoj postat bolje. I onda cete ic doma i sve ce bit kako treba! Pusa najveca za nasu Sarci!
    Upravo mi iscurio kolostrum🙏

[/url

• Litta
    11. Lipanj 2018. 08:11

Panda izdrzi jos malo. Slazem se sa svim sto su cure rekle. Meni su produzili 2 dana u bolnici zbog zutice. Isto sam bila u komi. Nisam se mogla dignuti iz kreveta, zbog carskog, bolio me trbuh, ne smijem misice napinjati. 10min mi je trebalo da se dignem. Bradavice izranjavane, dojit sam ju mogla jedino sjedeci, lezeci se otimala a ja ju nisam mogla jednom rukom namjestati, bolan mi je bio svaki pokret na krevetu. Kasnije vise nisam znala da li me vise boli rez, bradavice ili leđa. Ali eto, proslo je. Misli ssmo na to da imas jos malo i ides doma. Samo neka ona jede, sredit ce se to. 
    Veliku pusu vam saljemo 😚😚😚😚😚😚😚

• vokak
    11. Lipanj 2018. 08:22

cure jel biogaiju treba drzati u hladnjaku?nisam je jos itvorila ali je nisan stavila u hladnjak

yra
    11. Lipanj 2018. 08:33

Mila je ful lagano obučena tijekom dana: bodi kratkih rukava, bosih nogica i bez hlačica.
    Sada, po noci dok spava ima bodi kratkih rukava i pokrivena je tankom pamučnom dekicom. 
    Znam je ostaviti i samo u pelenici kad je jako toplo.
    Pazim da mi klinci nisu pretoplo obučeni, lako ih pokrijem dodatnom tetrom. 
    Uglavnom ih oblačim kao i sebe, ako je meni vruce, onda je i njima.
    Student, i mi smo u potkrovlju, propuhom rashlađujemo. Naravno, mi smo u zavjetrini.
    Izbjegavam paliti klimu jer smatram da se djeca moraju nekako prilagoditi temperaturama na nasim geografakim širinama da im poslije ne bi bilo teško kad u vrtiću ili školi pa čak i na uluci ili parku budu izloženi visokom temperaturama. Kad je bas uzasno vruce, 35 i sl., onda je upalim.

• Student24
    11. Lipanj 2018. 21:14

Kad idu vase bebe na spavanje? Mi smo do jucer isli oko pola 8-8, od jucer zaspi tek oko 9. Sam si pomaknuo...

m-mama
    11. Lipanj 2018. 21:18

Student 24, sad kad je skok prosao spava non stop 😂😂😂 

• ita87
    11. Lipanj 2018. 23:59

Moja nikad prije ponoci ne zaspe. Bilo da se kupa u 8 bilo u 10, onda bude budna do ponoci. Zasad je ok jer smo i mi tako budni, ali bilo bi bolje da je u 10 vec u zemlji snova 😊

• marley
    12. Lipanj 2018. 05:24

Nasa zaspe oko !0 i po.
    Preko dana skoro uopce ne spava.  Mislila sam da bebe vise spavaju.

Krafnica 14.04.2018

• Student24
    12. Lipanj 2018. 06:45

m-mama

Student 24, sad kad je skok prosao spava non stop 😂😂😂

Oooo :)

Frajla
    12. Lipanj 2018. 08:30

Mi smo u nedjelju imali krstenje, Oliver je bio predobar cijeli dan, otisli od kuce u pol 9, vratili se u 18. 😎
    Misu je prespavo, na krstenju se uopce nije bunio kad ga ja polio vodom. A onda na rucku su ga svi samo nosali, bio je valjda pola sata u kolicima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.