Evo i nas cure konacno. Mi smo nazalost jos u bolnici. Pomalo sam psihicki pala ali trudim se zbog nje biti jaka.
Mnogo nas muci zutilo i ne popusta. U cetvrtak sunoreko koze izmjerili povecanje i odmah mjerenje u krvi u petak ujutro kad smo trebale izaci. Bilo je vise od 300 samo to znam. Isle smo na svjetiljku 10’sati. Spustilo se nesto malo. Pa je doktorica rekla jos 16 sati. Zamislite drzati bebu mirnom 16 sati... u bolnici na ovim vrucinama bez klime prikopcanu na dojku i sa uzasnim glavoboljama od epiduralne koja ne znam je li mi djelovala i 45min znog prebrzog otvaranja.
I danas smo evo vec 10.sat na svjetiljci i izmjerili su na celu 12,3 isto kao i jutros 😫
Ujutro vade krv. Jutros je bilo 280 i nije nas smjela pustiti kuci kaze da previse riskiramo. Ja sam luda vec pomalo jer ne znam kako da joj pomognem.
Inace je sivna krasna beba. Sisa sat vremena pa razgleda smije se. Budna bude oko 2 sata pa spava 2-3. Super napreduje s kilazom. Izgubila je 300 vratila vec 100.
Samo je gledam i mislim kako je savrsena i lijepa.
I onda padnem u depresiju kad znam da se jos nas troje nismo skupa probudili. Muz je isto veoma lose jer ne moze da se pomiri s tim da nismo kuci.

Radujem se novim temama i jedva sam cekala da se vratim na forum. Ona je konacno zaspala pa sam malo procitala. Hvala svima na cestitkama.

Panda, nije lako al svo zlo u tome. Siti se da ima puno gorih stvari. Eto meni je tek B onaj s kojim je sve islo lipo, osim trudnoce. 😉 S D mi se dogodilo isto sta i tebi, R sam ostavila na neonatologiji. Mi mozemo sve, samo budi jaka! Honey, sicas se da sam govorila,najlakse je rodit.😂😂 Mene punti ubijaju, imam podljev i jedva se krecem...😱

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Panda bas mi je zao. Ali bude to proslo. Trudi se biti pozitivna iako znam da nije lako. ❤❤

Radujem se novim temama i jedva sam cekala da se vratim na forum. Ona je konacno zaspala pa sam malo procitala. Hvala svima na cestitkama.
Evo moje miske, sunca se 😜
Pando, Dare je super rekla, svo zlo u tome bilo. Znam da je lako nama reci koje smo doma sa svojim bebama i muzevima, al i sama znas da je u pitanju dan, dva, tri do vaseg otpusta. Sjeti se nasih bebica iz grupe sta su rodjene puno prije termina pa su bile danima u inkubatoru.
Ti si nas veseljak, nedaj se da te to pokoleba i deprimira. Sve ce biti uredu.
Kako vi oblacite svoje bebe po ovim temperaturama? Nama je jako vruce u stanu i bez klima nejde. S klimama odrzavamo temp oko 25-26...
Momak je veceras bio ekstra nervozan. Jos ne spava. Prvi puta da je jos budan, ali lezi budan u kreveticu. Jel vas posijetila vjestica? Mene izgleda da...

Kako vi oblacite svoje bebe po ovim temperaturama? Nama je jako vruce u stanu i bez klima nejde. S klimama odrzavamo temp oko 25-26…
Momak je veceras bio ekstra nervozan. Jos ne spava. Prvi puta da je jos budan, ali lezi budan u kreveticu. Jel vas posijetila vjestica? Mene izgleda da…
Samo kratki bodi, vec danima. Ponoci carapice. Ja klimu ne palim, osim kad nam dolaze gosti neki, em nam je ouno em ne mogu drzat spustene rokete onda koje inace imam spustene jer stan ima prozore tako okrenute da mi je sunce od 13h na prozoru.
Ja nisam dobila, al mislim da budem uskoro jer imam onu sluz kod ovulacije i bol specificnu za dane ovulacije 😫😫😫
Ja svoju oblacim samo u bodi i na nogama carapice. Evo ja prosli tjedan dobila vjesticu cak i duze traje nego prije trudnoce. Valjda je to normalno? Samo da napomenem 2 mjeseca su prosla od poroda.
Jel ja svoju pretopla obucem? Nama je 22-24 u kuci. Po danu je u bodiju dugih rukava, hlacicama i carapicama. Noci je u bodiju kratkih i jednodijelnoj pidzami.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji