Papiri za vrtic se predaju u 5.mj, a krecu u. 9. Eventualno krecu nesto kasnije ako jos nemaju godinu dana. Privatni vrtici primaju bilo kad, ja mislim, ispravite me ako sam u krivu.
Moja je najmlada u skupini. Ima ih 11, od toga njih 4 su novi. Ona jako puno toga radi sama, samo jos nije najstabilnija na nogama, pa nije tako brza kao oni. Ali i to ce nestati kroz mjesec-dva. Danas ostaje sama do rucka.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zatišje…….. sad kako je sve oko vrtića, ništa mi nije jasno. Pa vaši klinci nisu išli prošle jeseni kad su bili premaleni, a sad su već više od godinu dana. Ja sam bila uvjerena da su upisi u 4/5 i da se krece u 9. Mj….. iiili?? Ja bi svoj dala u 4. Mjesecu kad napuni 2. Godine, sad mi je vec stabilniji i sigurnija sam da ce moci sam, a opet ce proci zima i bolestine
tipkate i po fejsu ili? Jel me moze netko dodati il ste u bebologiji?
Tocno, papiri idu u proljece, krecu u 9 mj. Naravno, sve ovisi kolika je guzva... negdje mozes bilo kada upisati jer ima mjesta puno, negdje mozes i kroz godinu, ali samo ako si predala papire na vrijeme, a negdje nikako ako je guzva....
Za privatne isto ovisi o interesu, generalno se moze cijele godine, ali negdje se doslovno trudnice vec moraju predbiljeziti na listu cekanja 😱
U ostalima koji nisu tako "elitni" je opet najlakse tamo u 9/10 mj kada se dio djece prebaci u gradske.
Isto tako, neki privatni su bolji od gradskih/drzavnih, a neki losiji....
Za grupu na faceu se moras prijaviti, pa admini odobravaju
Zove se "P B 2018."
Papiri za vrtic se predaju u 5.mj, a krecu u. 9. Eventualno krecu nesto kasnije ako jos nemaju godinu dana. Privatni vrtici primaju bilo kad, ja mislim, ispravite me ako sam u krivu.
Moja je najmlada u skupini. Ima ih 11, od toga njih 4 su novi. Ona jako puno toga radi sama, samo jos nije najstabilnija na nogama, pa nije tako brza kao oni. Ali i to ce nestati kroz mjesec-dva. Danas ostaje sama do rucka.
Super da je tako mala grupica
I kako je bilo curki do rucka samoj?
Kod nas je primljeno 70ak djece u jaslice, a jos toliko ih je ostalo na cekanju. S tim da imamo svega jedan privatni za koji papire predajemo istovremeno kad i za gradske.
Cura je bila dobra, tete kazu da je samo jednom zaplakala na kratko. Inace da je super, da se stalno smije i da nema s njom nikakvih problema. Sutra smo jos kao danas, pa u cetvrtak ostaje spavati ako bude islo.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo i mene napokon. Pozz svima 😘😘
Nama je prilagodba koma, jos se nije prilagodio 😭 place place stalno i viče mama mama...kad dode kuci i pitam ga sta je radio u jaslama kaze mama mama, kao da me zvao, ajmeeee šmrc. A kad ulazimo unutra vec vice kuci i doće mama 😔
Evo i mene napokon. Pozz svima 😘😘
Nama je prilagodba koma, jos se nije prilagodio 😭 place place stalno i viče mama mama…kad dode kuci i pitam ga sta je radio u jaslama kaze mama mama, kao da me zvao, ajmeeee šmrc. A kad ulazimo unutra vec vice kuci i doće mama 😔
A misek mali. Idete tjedan dana? Jel vec ostajao sam?
Ja samo pozdravljam malo. Gledam tko to hoce na face i sl... Mi smo na prilagodbi. Za sad je super. Sa starijom smo plakale skupa...sad sam bila spremna na to i nista još.
Hehe ja bih ne znam jel se desava tamo sta ili?
Jel vasi klinci jedu svaki dan? 😂😂 moj jedan dan pojede 3 tanjura i onda štajka, sve nešto brljavi ili pojede samo pad zalogaja. Pa opet par dana super , opet nista. I imamo borbe do 10-11 da ne zeli zaspati. Ne znam jel to ovisi o spavanj kroz dan il ga muci trbuscic. Tocno pa cu pocet pisati da pokusavam procjeniti sta je
Mojoj je glavni obrok ručak, tada pojede najviše, a ostali obroci su kako kad, a isto tak ima dane kad pojede puno i dane kad brljavi, više me to ne brine kao ranije jer sam iz prošlih slučajeva vidjela da se to mijenja i vrati joj se apetit, a srećom nema drugih nuspojava i dobro spava
Hehe ja bih ne znam jel se desava tamo sta ili?
Jel vasi klinci jedu svaki dan? 😂😂 moj jedan dan pojede 3 tanjura i onda štajka, sve nešto brljavi ili pojede samo pad zalogaja. Pa opet par dana super , opet nista. I imamo borbe do 10-11 da ne zeli zaspati. Ne znam jel to ovisi o spavanj kroz dan il ga muci trbuscic. Tocno pa cu pocet pisati da pokusavam procjeniti sta je
Koliko puta spava kroz dan?
Moj se skroz uhodo u vrticki ritam i toga se drzim po pitanju dnevnog rasporeda. Pobrka se jedino ako idemo autom negdje malo duze, jer onda zaspe 😏
Uglavnom nemamo problema po jelu ako mu dajem ono sto voli.
A voli sva variva i juhe. Ovak peceno meso i sl nece bas...moze proci peceni krumpir. Mislim, stvarno se ne smijem zaliti, jede sve povrce, voce isto obozava, cak ako mu netko da birati izmedu cokoladice i voca uzet ce voce.
Ali malo mi je tlaka dorucak/vecera. Nece pahuljice nece nikakve kase (ni zobenu ni cokolino ni nist tako), ni jogurte, pudinge, salamu, pastetu.....moze proci kajgana, abc sir, hrenovkica 🤦🏼♀️ ili suhi kruh
Na kraju najcesce ujutro jede abc sir, a za navecer mu napravim neku gustu povrtnu juhu. Za rucak sad vec duze jede isto sto i mi, ne pravim mu posebno.
Sortiraj odgovore
Najstariji