Sad sam u dilemi, netko je pitao za obuću. Na moru će biti jos vruce a 10.11. Mjesec sigurno. Mame na moru sto cete vi uzeti? Moze slikice?
Sad sam u dilemi, netko je pitao za obuću. Na moru će biti jos vruce a 10.11. Mjesec sigurno. Mame na moru sto cete vi uzeti? Moze slikice?
O tom cu razmisljat kad dode to vrijeme 😂😂 Lani je jos dugo bilo ok vrijeme, preklani sam doslovno preko noci uletila u debelo. Tak da je tesko razmisljat unaprijed.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ma moj je prerasao obucu pa sam morala novo kupiti, nakraju sam mu uzela froddo papucice za hladnije j addidas sandale za toplije vrijeme, sad je jos full vruce kroz dan.
Mame može savjet kupila sam kišobran kolica jer su mi lakša i idu u ležeći položaj znaci od 0 do 36 mjeseci su a beba ima mjesec i 7 dana dali je rano da ga vozim u njima ili nije ? Da napomenem kolica su kvalitetna nisu ona jeftina
Danci23
Uh ne znam, ja bih rade bebu od mjesec dana vozila u košari. Koja ste kolica kupili? Nije li vam jednostavije za bebu od mjesec dana jaje? Jaje na kolica i vozi se, ako slucajno zaspenu autu ili u kolicima a morate doma da ju ne premjestate. Je ste li citali recenzije? Sta kazu? Ja vec pola godine biram i kupujem kisobran kolica pa nikako da se odlucim oprostiti od onih velikih pravih cvrstih, pravih kotaca.
Uh ne znam, ja bih rade bebu od mjesec dana vozila u košari. Koja ste kolica kupili? Nije li vam jednostavije za bebu od mjesec dana jaje? Jaje na kolica i vozi se, ako slucajno zaspenu autu ili u kolicima a morate doma da ju ne premjestate. Je ste li citali recenzije? Sta kazu? Ja vec pola godine biram i kupujem kisobran kolica pa nikako da se odlucim oprostiti od onih velikih pravih cvrstih, pravih kotaca.
Imam jaje u autu posebno jer se nemoze jaje stavit na kolica .. uzela sam lionelo annet kolica i danas smo se vozili u njima stvarno su super koliko sam čitala hvale ih svi ...
Danci23
A steta, ima par kosobran kolica na koja idu jaja pa steta sto niste uzeli ta. Ja bih svakako vozila bebu u kisobran kolicima tek kad se sama posjedne, oko 7-8 mj , ali vi odlucujete
Mame može savjet kupila sam kišobran kolica jer su mi lakša i idu u ležeći položaj znaci od 0 do 36 mjeseci su a beba ima mjesec i 7 dana dali je rano da ga vozim u njima ili nije ? Da napomenem kolica su kvalitetna nisu ona jeftina
Po meni kolica gdje dijete nije okrenuto prema onome tko ga gura nikako nisu za bebu.
Ostajete na moru tako dugo?
Baš sam nedugo pisala, dobili adidas kožne tenisice, ima frodo gležnjače, ciciban platnene tenisice i nasljeđene sandalice u idućoj veličini, pa se nadam da smo pokriveni. Inače nisam baš za nasljeđivanje male obuće, ali obzirom da baš prerasta svoje sandalice ne kupuju mi se nove za ta 3 tjedna što će ih nositi.
Moram se požaliti, u CCC je bila neka akcija i uzeli mu dvoje šlapice, kao nek se nađu kad su jeftine bile. "Iste" samo drugačije boje. Jedne su mu super, druge mu htjela nekidan obuti, a ono usko usko, uopće mu nisam uspila ugurati nogicu Stvarno neznam za kog su to napravili, pa sve bebe imaju širu nogicu
Ahhaha mozda nemaju 😂 da odlucila sam da budemo kroz zimu zbog brohitisa pa se nadam da nece biti puno bolestan, ili bolestan uopce, sjecas se da smo par puta bili u bolnici 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji