Ni kod mene nema baš previše planiranja
Snalazim se, ako nemam ideje bude juhica ili kruha i namaza. Prek tjedna ionako u vrtiću pojede nešto kuhano, pa me ne peče savjest baš jako
Dobro jutro mame i bebe? Kako smo :) mi za vikend zakurili, sub preko 38 jucer je bila nesto manja temp, nosic i plus sve to izbija gornji ocnjak. Ostala danas doma s njom, sutra se i tako ne radi, do srijede ce valjda proc.
Frajla vidim da je termin brzo. Ja sam rodila s 38 tt. Kako se osjecas? Imate li spremno ime?
Sarita, iskrica,m-mama saljemo puse?
Kakva je procedura kod vasih doktora opce prakse, do kad im se mora donijeti potvrda za bolovanje za dijete?
Dobro jutro mame i bebe? Kako smo :) mi za vikend zakurili, sub preko 38 jucer je bila nesto manja temp, nosic i plus sve to izbija gornji ocnjak. Ostala danas doma s njom, sutra se i tako ne radi, do srijede ce valjda proc.
Frajlavidim da je termin brzo. Ja sam rodila s 38 tt. Kako se osjecas? Imate li spremno ime?
Sarita, iskrica,m-mamasaljemo puse?
Kakva je procedura kod vasih doktora opce prakse, do kad im se mora donijeti potvrda za bolovanje za dijete?
A miskica mala....šaljem vibrice da brto prode. Sad ce mozda zubic lakse izaci kad ima temp
Mi trojke nismo ni osjetili jer je bio bas jako bolestan i samo jedan dan skuzim da su sve 4 izniknule
Je, termin je uskoro. Za ime jos nismo 100% odredili, vjerojatno ce biti Petar. Ja sam rodila sa 38+4, pa si i sad racunam tako nekako...
Dr opce prakse odnesem potvrdu isti dan ili sutradan, vise zbog firme nego zbog njega. A po novom mu zapravo samo poslikam i posaljem. Reko je cak da mi na mail moze poslati ono sto treba za firmu, ali zadnji put sam samo 2 dana bila, pa sam rekla da ne treba to nego samo doznake, pa nisam isprobala...
Mi smo u mukama po trojkama. Nervoza, slinjenje, uzasno spavanje, samo najednom plakanje da ju se ne moze smirit. Jedan dan je u jaslicama tako pocela plakat da ih je sve probudila, a teta ju nikako nije mogla smiriti. Tri su vani, tako da smo sad na 15 zubi sveukupno.
Ja sam isto bila samo 2 dana na bolovanju tako da sam odmah uzela doznake. A potvrdu od pedijatra sam odmah nosila svojoj doktorici jer je taman radila i nije bila guzva. I morala sam potpisati izjavu da smo i muz i ja zaposleni. A onda su me iz racunovodstva trazili zadnjih 6 platnih lista jer je to bolovanje na teret hzzo-a, pa su provjeravali jel imam 9 mjeseci rada bez prekida ugovora. Taj dio bi vjerojatno prosao bez da sam ista znala, ali sam nedavno promijenila skolu i ovi u novoj su morali provjeriti.
Frajla, jesi uzbudena kao i s O ili je ipak manje?
Ja nekako jedva cekam trudnocu i sve to... Bar se nadam da ce kao i ova proci bez ikakvih problema. Samo ne bi bas toliko prenijela 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Meh i nas je uhvatila prehlada i temp, sad je samo nosić i iskašljavanje. Kako mi je ovo smješno 15 zubi, moj ima 8 😂😂 dva idu van al polako. Jucer spavao 2 puta, i sad već spava a probudio se oko 7-8 🤷🏻♀️
Mi smo u mukama po trojkama. Nervoza, slinjenje, uzasno spavanje, samo najednom plakanje da ju se ne moze smirit. Jedan dan je u jaslicama tako pocela plakat da ih je sve probudila, a teta ju nikako nije mogla smiriti. Tri su vani, tako da smo sad na 15 zubi sveukupno.
Ja sam isto bila samo 2 dana na bolovanju tako da sam odmah uzela doznake. A potvrdu od pedijatra sam odmah nosila svojoj doktorici jer je taman radila i nije bila guzva. I morala sam potpisati izjavu da smo i muz i ja zaposleni. A onda su me iz racunovodstva trazili zadnjih 6 platnih lista jer je to bolovanje na teret hzzo-a, pa su provjeravali jel imam 9 mjeseci rada bez prekida ugovora. Taj dio bi vjerojatno prosao bez da sam ista znala, ali sam nedavno promijenila skolu i ovi u novoj su morali provjeriti.
Ja nekako jedva cekam trudnocu i sve to… Bar se nadam da ce kao i ova proci bez ikakvih problema. Samo ne bi bas toliko prenijela 😂😂
Ribica mala, nadam se da ce brzo izaci zubic.
Mi smo na 16 i cini mi se da krece jedna petica
Vidis, ja tu izjavu potpisujem kad idem kod zamjene (kad je moj na go), kod svog nikada....
Platne liste nisam nosila, ali mi je posebno veselje bilo kad sam skuzila da prva dva mjeseca (iza porodiljnog) nemaju iz ceg izracunati prosjek, pa placaju oko 2500, odnosno u prijevodu oko 100 kn dan 🙄
Opa, jel ti to nesto planiras uskoro? Koliko si prenjela zadnji put? Mislis da si bas prenjela ili su ti ciklusi inace duzi?
A neznam sta reci, drugaciji je osjecaj, jer znam otprilike sta me ceka, nije taj tip uzbudenja ko prvi puta...al podjednako mi je dosta stomaka i geganja 🤣
Meh i nas je uhvatila prehlada i temp, sad je samo nosić i iskašljavanje. Kako mi je ovo smješno 15 zubi, moj ima 8 😂😂 dva idu van al polako. Jucer spavao 2 puta, i sad već spava a probudio se oko 7-8 🤷🏻♀️
Saljem puno 😘😘😘😘 malom pospanku za brzo ozdrvaljenje
Ja nekako jedva cekam trudnocu i sve to… Bar se nadam da ce kao i ova proci bez ikakvih problema. Samo ne bi bas toliko prenijela 😂😂
Ribica mala, nadam se da ce brzo izaci zubic.
Mi smo na 16 i cini mi se da krece jedna petica
Vidis, ja tu izjavu potpisujem kad idem kod zamjene (kad je moj na go), kod svog nikada….
Platne liste nisam nosila, ali mi je posebno veselje bilo kad sam skuzila da prva dva mjeseca (iza porodiljnog) nemaju iz ceg izracunati prosjek, pa placaju oko 2500, odnosno u prijevodu oko 100 kn dan 🙄
Opa, jel ti to nesto planiras uskoro? Koliko si prenjela zadnji put? Mislis da si bas prenjela ili su ti ciklusi inace duzi?
A neznam sta reci, drugaciji je osjecaj, jer znam otprilike sta me ceka, nije taj tip uzbudenja ko prvi puta…al podjednako mi je dosta stomaka i geganja 🤣
Zasad jos nije u planu. Prvo je bilo da oboje rijesimo stalni posao i na puno radno vrijeme, sad nam je ostalo jos stambeno pitanje. Nadam se da cemo i to skoro. Prenijela sam po jednom terminu 13, a po drugom 8 dana. A ciklusi su mi bili na nekih 28-30 dana. I doktorica stalno govorila da ce bit prije, ali nista od toga. Ostala sokirana kad sam dosla na kontrolu nakon 6 tjedana i kad sam rekla kad sam rodila 😂😂
Sad sam skuzila da nam je prvi zub izasao prije tocno godinu dana!
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Meni su sad tak digli zivac iz banke, da me uopce strah izmjeriti tlak.
Pošaljem upit koji je rok za nesto (sto oni trebaju napraviti!) i zenska mi hladno odgovori "ovisi tko posalje zahtjev"
Pa kakva je to komunikacija i kakav odgovor?! Nevjerojatno kako neki ne shvacaju da su usluzna djelatnost i da ja (tj. mi, korisnici) njih placamo za to sto rade
Sortiraj odgovore
Najstariji