Panda, naravno da je u sjedalici, nema biti kako drugačije Mislila sam ako svi troje idete jel sjedne netko iza s njom.
Tražimo Oliveru novu sjedalicu, tako odem pogledati malo videa, pa mi izlete i oni crash testovi. I inače sam bila stava da dijete mora biti u sjedalici i nema tu "pa samo di čoška" i sl, al kad čovjek vidi te jadne lutkice kako lete po autu onda počne stezati dijete još više onim remenjem.
Nekidan pita muž do kad će biti u sjedalici, reko do 125 cm, a to će njegovim tempom biti do 5 razreda
Onda on meni počne nabrajati pa kak ovo djete nije u sjedalici, kak ono nije, pa dobijem živčani
sad ispadne da je moje dijete najdeblje, a on svojoj mami uopće nije bucko Ima 12 kg na 77 cm
Super da su prošle alergije. A za pelene jbg, zao mi je, ak ništa imat ćete obje motivaciju za riješiti ih se prije. U najgorem slučaju možeš probati s platnenima

M-mama, ti si nedavno pitala za tv/pjesmice....
Mi gledamo youtube, na moju žalost srpske, hrvatskih nema, a na engleskom nisam našla ništa što mu je zanimljivo osim baby shark. A skužila sam da im više-manje te iste puštaju u vrtiću, samo hrvatske verzije i prek radija (vjerojatno cd). Crtani mu nisu zanimljivi, a one neke hipnotizirajuće s bojama u koje se baš bolji mu ne puštam, nego eto samo pjesmice, pa nije da tak bilji u tv, par mu je zanimljivo, pa par nije i tak. Nije da će on sad sam sjediti pol sata i to gledati.
I naučio je dosta iz toga, tipa malecka mrvica je bio, neznam jel i sjedio i slušali smo bumbara, ima neki stih "neće tu da vršlja bilo tko" i onda bi on odmahivao glavicom, kao ne ne
Kad si sretan (to sam ja uvijek plesala s njim) zna pljeskati, pucketati prstima (tj izgleda kao da novce traži ), potapšati koljena i lupiti nogama o pod.
Ima ona pjesmica "glava, ramena, koljena i stopala", to sam isto s njegovim rukicama pokazivala i tak je naučio di je glava.
Zna pokazati gdje je glava, uho, nos i pišo

Ma ne dopustam nikad ono de samo par metara i necemo je vezati. no no nema toga.
Mnogo je bolja kako smo kupili sjedalicu i nije vise u jajetu.
Moja najviše voli Johnyja jes papa ( vec ga cujem kako pjeva hahahha) i kako mnogo voli plesati onda voli i onu Tata Milion hhahahaa znaci baca se ko luda :D

M-mama imamo seku sveznalicu pa onda s njom pleše, sama stišće, kad su dijelovi tijela pokazuje na sebi, ima pjesmica trbuščić bubanj pa se lupa po trbuhu, ruke peremo pa pokazuje kako pere ruke i tako. Youtube izbjegavam jer onda hoće mobitel ili tablet u ruku pa joj ništa drugo nije zanimljivo. Tu i tamo baby tv, ali zanimljivo joj je samo ako pjevaju.
Panda pozdravi Honey
Frajla mi smo isto usvojili kad si sretan, najsmješnije mi je pucketanje prstima

Mi youtube samo na tv-u puštamo
Na mobitelu eventualno ako je baš velika kriza u autu, ali onda ga uzme, pa stišće i ništa od glazbe.

Na mobitelu eventualno ako je baš velika kriza u autu, ali onda ga uzme, pa stišće i ništa od glazbe.
istoooooooo il zove kao nekog hahaha nista od gledanja u mobitel.

Mi imamo 11kg (frajer ode i fino stane sam na vagu :D), a koliko je visok ne znam. Glava mu je iznad radnog stola 🤣jučer se prebacili iz jaja u as, iako je još mogao po kilaži u ramenima ga preraso. Uzeli smo romer ovu.

Koju ste romer uzeli? Ja mislim da cemo mi na kraju swingfix. Razmisljala sam se izmedu nje i neke koja ode do 25 kg u suprotnom smjeru, ali eto, muz zeli na isofix

da, imaš pravo youtube na TV-u je najbolje rješenje, ali kad mi dugo treba da namjestim a frajerica kad vidi daljinski raspad sistema, haha, hoće samo daljinski. čak smo joj i dali neki stari koji ne radi ali ne zanima ju uopće, skužila je da ništa od njega.
mi smo još u jajetu, i imamo još mjesta tako da nisam još počela gledati as, ali uskoro će i nama trebati.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji