Naa dvije smo jucer i danas doma… U srijedu popodne povracala, sva cendrava, temperatura, zaspala u 7 i 20. Tijekom noci joj skidala temperaturu, ona nije bila u stanju ni oci otvoriti. Jucer je bila bez neke vece temperature, ali se vidjelo po njoj da je iscrpljena. Danas je vec stara. Ne 100 nego 150 na sat! 😂😂
M-mama sto prije si slozis u glavi da nisi ti ta koja diktira raspored, bit ce ti lakse 😂 Ok, neke stvari pokusas dovest u red, ali zaboravi da ce ici onako kako ti to zelis. Ako ide, super. Ako ne ide, jbg. Napravit ces kasnije ili s njim. Moja u nedjelju nije htjela spavat popodne, a ja trebala panirat meso i peci ga. Nju stavila na stolicu kraj sebe, pa je promatrala sta radim, malo razbacivala mrvice, malo mi kao pomagala. E da, a prije toga mi je pomagala miksati kolac: dala sam joj zlicu da ubacuje brasno, secer i tak to.
Nas dvije smo same veliku vecinu vremena, tako da mi je cudno kad nismo same. Eto, veceras sam otisla na wc, a ona je u toj minuti razbila casu. Trecu u zadnjih 2 tjedna 🙈
Ja sam promijenila skolu, dobila svoj razred i osjecam se kao da sam postala mama jos 23 djece. Ako nemam prve sate, u jaslice ju vodim ja. Muz ju vodi 2 jutra. Ako ja imam jos kakav sastanak, on ju pokupi doma. Dobro pa je sam svoj sef i ima takav posao, pa mu nije problem uskociti kad treba.
Ljubomorna sam na dio da si otisla na wc, a ona nije dosla za tobom 🤪
M-mama tebi se divim da ista stignes. Ja mislim da to nebih mogla.....O mi je stalno za petama. Hoce se igrati samo ako cu biti s njim. Maksimum mi je napraviti jelo i to se obicno posvadamo par puta, on cvili i grize, ja vicem i tak 🙈
Sve ostalo napravim dok ga muz cuva ili on pocisti (dok smo mi na poslu/u vrticu)
Naa dvije smo jucer i danas doma… U srijedu popodne povracala, sva cendrava, temperatura, zaspala u 7 i 20. Tijekom noci joj skidala temperaturu, ona nije bila u stanju ni oci otvoriti. Jucer je bila bez neke vece temperature, ali se vidjelo po njoj da je iscrpljena. Danas je vec stara. Ne 100 nego 150 na sat! 😂😂
M-mama sto prije si slozis u glavi da nisi ti ta koja diktira raspored, bit ce ti lakse 😂 Ok, neke stvari pokusas dovest u red, ali zaboravi da ce ici onako kako ti to zelis. Ako ide, super. Ako ne ide, jbg. Napravit ces kasnije ili s njim. Moja u nedjelju nije htjela spavat popodne, a ja trebala panirat meso i peci ga. Nju stavila na stolicu kraj sebe, pa je promatrala sta radim, malo razbacivala mrvice, malo mi kao pomagala. E da, a prije toga mi je pomagala miksati kolac: dala sam joj zlicu da ubacuje brasno, secer i tak to.
Nas dvije smo same veliku vecinu vremena, tako da mi je cudno kad nismo same. Eto, veceras sam otisla na wc, a ona je u toj minuti razbila casu. Trecu u zadnjih 2 tjedna 🙈
Ja sam promijenila skolu, dobila svoj razred i osjecam se kao da sam postala mama jos 23 djece. Ako nemam prve sate, u jaslice ju vodim ja. Muz ju vodi 2 jutra. Ako ja imam jos kakav sastanak, on ju pokupi doma. Dobro pa je sam svoj sef i ima takav posao, pa mu nije problem uskociti kad treba.
Ljubomorna sam na dio da si otisla na wc, a ona nije dosla za tobom 🤪
M-mama tebi se divim da ista stignes. Ja mislim da to nebih mogla…..O mi je stalno za petama. Hoce se igrati samo ako cu biti s njim. Maksimum mi je napraviti jelo i to se obicno posvadamo par puta, on cvili i grize, ja vicem i tak 🙈
Sve ostalo napravim dok ga muz cuva ili on pocisti (dok smo mi na poslu/u vrticu)
To je bio valda jedini put da nije dosla za mnom 😂😂 I odmah napravila glupost.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zato i nije dosla kad je radila gluposti 😂😂😂
Ja ss još nisam usudila kuhati s njim jer mislim da nakraju ni pas nebi hito jesti šta smo nas dvoje skuhali. Možda zadrži ovaj ritam pa ću žurno kuhati kad spava. Rado bih ga uključila, ali kad bi mu bilo dosta morala bih trčati za njim 🤨
Jel vaši klinci jedu sami? Ja sam ispočetka prakiticirala blw, ali m ije dopizdilo stalno čistiti i presvlačit ga tako da će jesti sam kad malo poraste. nemajka?a o mi je žao mi je te hrane koju pobaca, nema gdje je nema.
Mi smo ispocetka imali kombinaciju blw i da ju ja hranim. Sad isto tako. Tete kazu da vecinu pojede sama, nesto zlicom, nesto prstima, a one uskoce kad vide da ju ovo ljuti 😂 Tako je nekako i doma. Danas je 2 puta istresla tanjur juhe po sebi, stolu i podu. Ne bi bio toliki problem da nije bila juha od buce 🙈 Redovito skupljam nakon njenog jela, bez obzira kako jede 😂
A ovo zajednicko kuhanje... Bude i kod nas svega. Nekad hoce, nekad nece. Nekad ju pustim da razbaca sude iz ormarica. Nekad napravim nesta tek toliko da zavrsim sto sam pocela. Dok je bila manja sam ju nosila u marami na ledima jer sam samo tako mogla skuhat ista. Danas me grizla za noge u jednom trenutku, a nakon tog sam morala drzati ju i sve raditi s jednom rukom jer se sjetila da ju zubi bole, pa je plakala.
Kod nas je oduvijek snadi se kako znas. Proslo ljeto je muz radio od 10 do 23, svo vrijeme smo nas dvije bile same. Kad sam ja pocela raditi smo uvijek bili u kontra smjenama jer je jedno moralo biti s njom. Nekad bi on vec spreman cekao da ja dodem, pozdravimo se na vratima i to je to. Ajd, ovo ljeto smo imali malo vise zajednickih trenutaka, ali vecinom smo nas dvije bile same. Cak sam pedikuru dogovarala u vrijeme kad su moji dosli kod nas, da bi nju imao tko cuvati 🙈 To mi je bio sav luksuz 😂😂 Sad kako je u vrticu, a ja na poslu mi je super. Odmorimo jedna od druge i onda kad smo doma nam je bas lijepo ❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Zato i nije dosla kad je radila gluposti 😂😂😂
Ja ss još nisam usudila kuhati s njim jer mislim da nakraju ni pas nebi hito jesti šta smo nas dvoje skuhali. Možda zadrži ovaj ritam pa ću žurno kuhati kad spava. Rado bih ga uključila, ali kad bi mu bilo dosta morala bih trčati za njim 🤨
Jel vaši klinci jedu sami? Ja sam ispočetka prakiticirala blw, ali m ije dopizdilo stalno čistiti i presvlačit ga tako da će jesti sam kad malo poraste. nemajka?a o mi je žao mi je te hrane koju pobaca, nema gdje je nema.
Ah, to samostalno jedenje je kod nas na faze.... Kad se malo adaptiro u vrtiću onda je tražio žlicu da sam jede (i to metalnu ), sad je opet izgubio interes. Hrenovkicu i sl hoće sam, kruha i namaza ne, jer mu je to bljak dirati rukom. Voće jede sam, bananu fino drži, jabuku mu naravno narežem na četvrtine
Obzirom da vikendom obično imamo juhu i onda nešto poslije toga još ja ga nahranim juhom (gusto, s puno povrća), a onda mu dam ovo iza da brlja dok ja jedem, pa koliko pojede pojede.
Ako mi "pomaže" u kuhinji stavim ga u hranilicu, nema hodanja okolo
Za vikend sam radila pizzu, prvo se igro s brašnom i vodom (tj sipo vodu u brašno), onda sam mu dala komadić tijesta, ali to mu je isto bljak dirati
Kad sam očajna dam mu dvije čašice i malo vode, pa on to pretače i proljeva (po hranilici). Obožava se igrati s vodom.... Ostao nam je njegov bazenčić na dvorištu, jučer je skužio da ima vode (kiše jel) i u sekundi uletio u njega
A super onda, bas ste ne utjesile ja mislila da svi jedu sami samo ja svog hranim 😌
Baš me nekad iscrpljuje to hranjenje i kuhanje i planiranje i potreba da se misli unaprijed
Uh ja uživam u organiziranju, pripremi, kuhanju, naravno sve to ako je malac dobre volje i dopusti mi ds išta radim. Danas sam primjetila da mu je četvorka izašla, koji komad zuba, jadno moje ☹️
Ja sam odustala od planiranja 😂😂 Jer kad planiram, samo se nasekiram sto nisam to i napravila. Obroke u vecini slucajeva smisljam u autu putem doma s posla...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji