M-mama moja je 81 cm i jos nema 11 kg. Neke dane jede super, neke ju jedva nagovorim. Prestala sam se sekirat oko toga. Nudim joj redovio obroke, pa koliko pojede. Hranilicu smo izbacili prije kojih 2 mjeseca jer je stalno pokusavala pobjec iz nje. Onda nam bilo sigurnije maknuti ju. Nekad lijepo sjedi na stolici dok jede, nekad je u krilu, a nekad hoda okolo, pa svrati po zalogaj. Znam da mozda nije dobro, da bi trebala znati da mora sjediti, ali sretna sam da hoce jesti i tako 🤷♀️
A po meni svi obroci mogu u frizider. Mozda bi jedino izbjegavala jaja, ali sve ostalo mislim da moze prezivjeti tih par sati.
Jos tjedan dana i jaslice... Malo jedva cekam, malo me frka, malo me opali da vise nije beba... Sad vec dosta toga zna. Sama nosi nesto u smece, kad se idemo tusirati ode u kupaonicu, sprema kad kazem da nesto moramo spremiti, nosi mi cipele kad idemo van.
Izbila su joj jos dva zuba, pa smo malo imali drame oko toga. Sad smo na 13 zubi. U ovoj turi cekam jos bar dva zuba, eto da ne preskocimo tradiciju da idu bar 4 zuba odjednom 🤣
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ne mogu vjerovati, pa to su puna usta zubiju hahah, ovaj moj ima tih par i jos k tome razmak mu je ogroman ksd rastu kako im je volja jer ima mjesta 😂😂. Zeza sa nocnim spavanjem na najjace, nadam se da ce izbiti koji pa da se normalnizira, jer ovo je nocni teror postalo.
Sad barem ne vrišti pa nas i susjedi malo vise vole 😂 mogu tek mislit kako je to onds u zgradi
Sad barem ne vrišti pa nas i susjedi malo vise vole 😂 mogu tek mislit kako je to onds u zgradi
Mene bas boli cosak kak je susjedima 🤪
Imam teoriju da ljudi bez djece to ionak ne cuju. Susjedi imaju malu od 3 godine, dijagonalno su od nas, ali spavace sobe su nam s iste strane. Ja to djete nikad nisam cula da place dok nisam ostala trudna, a po ljeti naravno svi spavao s otvorenim prozorima. Sad ima troje djece oliverove dobi u zgradi, znam nekad cuti nekog da place, al ovako kroz dan. Po noci me drugo djete nikad nije uspilo probuditi 😁
Drzim fige da vam se nocni spavanje brzo sredi
Muz je znao reci da ce nam susjedi zvat socijalnu koliko bi Lara plakala navecer 😂😂 Nedavno bi plakala po 10 min, nisam ju mogla smiriti. I bas jedan dan nakon sto je oko ponoci imala svoj koncert sretnemo susjedu. Igrala se Lara a njom, pojela joj veceru... Pita mene susjeda jel ona ikad place. Kaze ne cuju ju uopce da place, a kad god ju vide je jako vesela. Ja sva u cudu pitam jel ju nisu culi oko ponoci koliko je plakala i kazem da zna imati tako navecer uzbune. Kaze zena da nista ne cuju. Jos prije, dok je ipak cesce plakala, su znali isto pitat jel ona ikad place. Imamo u zgradi jos jednog decka, cca godinu dana starijeg od L. Nikad ga nisam cula da place.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kud ode zvuk dječjeg plača? Misterij 🤷🏻♀️😂 to je ono kad misliš na nešto totalno se isključiš, kao ful radiš il slušaš nešto a misli u oblacima. 😂 veceras smo isli u setnju nosanje sad cu ja njega odviknut zaspat ce mi nosanjem, nakon 15 min pocinje on gurat ruku i sise,a ja: e pa neces razbojnice dosta si sisao po cestama, jurnula u kucu i zaspao zacas
Jel vasi malci imaju spuseno stopalo ili im se bas vidi taj otok ili kak se vec zove? Znam da se razvija i da nemaju bebe kao mi al nekako mi je dugo cekati do 4. Godine kako kazu doktori da ima vremena za nesto poduzeti, eh sad da mogu staviti sliku.....
Jel vasi malci imaju spuseno stopalo ili im se bas vidi taj otok ili kak se vec zove? Znam da se razvija i da nemaju bebe kao mi al nekako mi je dugo cekati do 4. Godine kako kazu doktori da ima vremena za nesto poduzeti, eh sad da mogu staviti sliku…..
Normalno je da bebe imaju ravna stopala
Samo ga trebas pustiti da sto vise bos hoda
Sortiraj odgovore
Najstariji