Mojoj su ravna stopala. Jedino sto mi djeluje da joj je lijevi zglob nekako vise unutra. Muz mi kaze da umisljam, a i da se sve to jos razvija. Znam i sama da se sve jos razvija, ali imam traume od nosenja ortopedskih cipela, pa ono...
Vecinu vremena je bosa, ne smeta joj ni asfalt, ni kamenje, ni trava, nit ista drugo. Pustit cu da se sve razvija svojim tokom, pa cemo dalje vidjeti.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Da, znam i ja da je sve to jos li la i da vecina beba ima “spustena stopala” kad su toliko maleni, al cisto da provjerim i kod vas da ne panicarim unaprijed. Za sve je kriv taj fejs, kad vidim neki post odmah idem svoj bebolinu provjeravat 😂
Mislila sam da će nakon 15.vrucine stat, kad ono😫😫
Iz tog razloga sam odlucila ne pratit uopce kojekakve grupe vezane uz djecu. Samo se bezveze uspanicim. Vecinom me mame nasekiraju, pa sam zakljucila da mi je u zivotu ljepse bez takvih stvari 😂😂
Vruce je uzasno, mi jos disemo na skrge 🙄 Vec 3 dana pocne grmiti, ja se vec ponadam da ce osvjezit, a ono nista. Samo me glava poslije boli.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Kod nas je užasno vruće, ja ne mogu višeeeeeeeee
danas ili sutra joj moram kupiti neke šlapice za vrtića jer kreće u ponedjeljak. Prohodala još nije , nadam se da će u vrtiću jer u parku krene za djecom hodati sama.
Nisam joj proučavala stopala iskreno ali me ubija s tim kad se isprlja da joj moram odmah očistiti. samo govori OOO OOOOO i pokazuje prljavu ruku. Mislim da će se i toga odviknuti u vrtiću hahahha
Ja Bgm več 3 godine čujem malu u stanu pored nas. Ta plače uvijek i za sve hehehehe a kao mala je plakala stalnooooooooooo hahahhaa
Kod nas je užasno vruće, ja ne mogu višeeeeeeeee
danas ili sutra joj moram kupiti neke šlapice za vrtića jer kreće u ponedjeljak. Prohodala još nije , nadam se da će u vrtiću jer u parku krene za djecom hodati sama.
Nisam joj proučavala stopala iskreno ali me ubija s tim kad se isprlja da joj moram odmah očistiti. samo govori OOO OOOOO i pokazuje prljavu ruku. Mislim da će se i toga odviknuti u vrtiću hahahha
Ni O ne voli imati prljave ruke. Al on vadi kamenje iz blata, onda dode cviliti da mu je ruka prljava i onda ide opet to raditi 😏
Ali u vrticu je naucio brisati ruke i majicu ☝️🤪
Sretno s adaptacijom
Nije ni L odusevljena prljavim rukama 😂 Zato smo ju naucili kako ih sama ocisti, bar da one krupne komade skine 😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
I moja ima ravna stopala, a lijeva nogica joj se u gležnju pomalo uvija unutra, pedijatrica kaže da je to okej, da se još razvija nogica
Jako mi je fora kak vaši klinci traže čiste rukice, baš slatko, moja nema takve zahtjeve, a sasvim joj je okej i biti prekrivena pijeskom po glavi, po licu, po vratu, ma sveposvuda, jučer na igralištu sam ju naopačke okrenula i tresla pijesak, bezuspješno 🤣
I moja ima ravna stopala, a lijeva nogica joj se u gležnju pomalo uvija unutra, pedijatrica kaže da je to okej, da se još razvija nogica
Jako mi je fora kak vaši klinci traže čiste rukice, baš slatko, moja nema takve zahtjeve, a sasvim joj je okej i biti prekrivena pijeskom po glavi, po licu, po vratu, ma sveposvuda, jučer na igralištu sam ju naopačke okrenula i tresla pijesak, bezuspješno 🤣
Negdje sam procitala da je za skidanje pijeska ucinkovito naprasiti baby puderom. Pa eto mozes probati za strateske dijelove prije ulaska u auto 😉
Zatišje........ sad kako je sve oko vrtića, ništa mi nije jasno. Pa vaši klinci nisu išli prošle jeseni kad su bili premaleni, a sad su već više od godinu dana. Ja sam bila uvjerena da su upisi u 4/5 i da se krece u 9. Mj..... iiili?? Ja bi svoj dala u 4. Mjesecu kad napuni 2. Godine, sad mi je vec stabilniji i sigurnija sam da ce moci sam, a opet ce proci zima i bolestine
tipkate i po fejsu ili? Jel me moze netko dodati il ste u bebologiji?
Sortiraj odgovore
Najstariji