Ma gdje na fejs? Jel ima grupa proljetica ili bebologija?
Brzo nakon otvaranja grupe na forumu otvorena je i grupa na fejsu. Tko je otisao nije se vratio hahaha.. mozda je njih par jedno vrijeme citalo oboje.
Iskrica super za privikavanje, cim je ona sretna u vrticu i tebi ce biti lakse na poslu.
Ja sam od iduceg tjednana godisnjem ali jos 2mj sam doma, dok iskoristim cijeli stari godisnji pa malo novog rastegne se to.
Lilly bit ce ona svaki dan sve cvrsca pa ce ti biti lakse pustit je i na vise koraka.
Mi ne hodamo, pusti se, napravi jedan korak i padne. Za sad ju pridrzavamo ili juri oko namjestaja. Odjednom ce to.
Hvala svima na riječima utjehe! :) Baš kao što ste vi, ali i moj mm rekli, samo ja znam koliko je suza zbog toga proliveno, ali i koliko se ljubimo i mazimo. <3
Ja se nikad nisam prebacila na fb, čak se više ni ne siječam kako se grupa zove :D
Sinoć je zaspao tek u 9, rijetki su takvi dani, a probudio se u 6 stim da je u pola 5 pio mlijeko...
Veseli nas prestanak kiše, možemo vaaan :) :)
Bok cure! Ja sam malo upala, ali vidim da je ova tema aktivna pa da pitam - od frendice osmomjesecni bebac ima problema sa stolicom. Otkako se rodio muku muce s tim. Pedijatrica kaze da promijene mlijeko ako ne krene na bolje, a to joj nije rekla do sada pa ona ne vidi smisao u tome posto jede svakojake kasice uz to. Daje mu kapi koje su joj preporucili u ljekarni, ali ne pomazu. Kasice od sljiva isto ne. Mazasa trbuscica ne pomaze. On je stalno u pokretu, miruje samo kad spava. Malac se bas jako muci s tim. Jel ima koja od vas neki provjereni recept mozda?
Bok cure! Ja sam malo upala, ali vidim da je ova tema aktivna pa da pitam - od frendice osmomjesecni bebac ima problema sa stolicom. Otkako se rodio muku muce s tim. Pedijatrica kaze da promijene mlijeko ako ne krene na bolje, a to joj nije rekla do sada pa ona ne vidi smisao u tome posto jede svakojake kasice uz to. Daje mu kapi koje su joj preporucili u ljekarni, ali ne pomazu. Kasice od sljiva isto ne. Mazasa trbuscica ne pomaze. On je stalno u pokretu, miruje samo kad spava. Malac se bas jako muci s tim. Jel ima koja od vas neki provjereni recept mozda?
U kupovnim kašicama zna biti i rižinog škroba koji također zatvara,barem je mom malcu smetalo..ja sam mu izblendala krušku,suhe šljive ili marelice,ili skuhala kompot od suhih šljiva,njih bi popapao izblendane,a kompot pio kroz dan pomalo..jako je bitno za dobru kakicu da beba unosi dosta vodice kroz dan,također nam je pomagao čaj od komorača.i naravno biranje namirnica koje ne zatvaraju za kašice(mrkva,riža,batat mu je smetalo..)..sad sam i ja malo uletila proljetnicama pa se ispričavam na tome🙂,ali imali smo i mi dosta problema s tim.
I kod nas kao kod ene, kupovne kasice dosta zatvaraju, pogotovo povrtne. Jer riza i mrkva su najjeftiniji i tog najvise natrpaju. Ja sam mu duuuugo u skoro sva povrtna jela stavljala zlicicu maslaca, to taman ide od 8 mj ako se dobro sjecam.
Moze i maslinovo ulje, ali moja guzica to ne voli.
Moze recimo skuhati s jabukom jednu-dvije suhe sljive i to mu dati pojesti, a moze i popiti tu vodu u kojoj se kuhalo
Eh da, fino je kakio i od bundeve, one narancaste
Sema, kak je proslo vase odvikavanje od sise?
Litta, opa, curka je hrabra bas. Moj ziheras se drzo dok nije bio siguran 100% da on to moze, i evo ga ni 2 tjedna kasnije vec trci, nosi stvari u rukama dok hoda, cak nekad i drzi ruke dolje
Ah, šišanje, nisam sto godina, i tko zna kad cu uspjeti sad kad sam pocela raditi, frizerka mi je u slavoniji 🙈 Probala sam otici tu jednom, znaci trazila sam istu frizuru, samo da mi vrhove skrati, uzas sta mi je zena napravila od kose. Godinu dana sam to popravljala. A stepenasto sam osisana, nikakva znanstvena fantastika... pa mi se neda opet isprobavati
U srednjoj sam se farbala, pa sam se godinama samo posvljetljavala sprejem, a otkad sam prvi put ostala trudna (prije cca 3 god) nisam nista, tako da sad imam prirodnu
I ja sam se pridruzila faceu, cisto da imam sta citati, ali i dalje mi je drazi forum, tj ne svida mi se bas taj oblik komunikacije preko facea, al eto...
Iskrica, sretno s adaptacijom. Evo moj je odradio vec prvi tjedan "za ozbiljno", prije toga je bilo 7 dana adaptacije. Isto je nakon 2 dana vec prosmrco i evo ga jos drzi 😭
LiliVanily, znaci i tvoja je hrabrica. O uglavnom ignorira drugu djecu, tj ne pokazuje interes za druzenje, eventualno ljubomoru ako to djete ima neciju paznju ili zelju da mu otme igracku 🙈 od prijateljice mali (mladi od njega) ga stalno hoce maziti, a ovaj moj ga uopce ne dozivljava
Student, kad inace ide spavati navecer? Mi se bas borimo s tim spavanjem, on je stalno umoran, a nikako se nece naspavati. Dok prvi put otvori oko mora hitno skociti, ima posla jel. Jutros se probudio u pol 6 i nebi ga vise uspavala nema sanse. U vrticu je odspavao samo 1:20, a moro je do tada vec biti premoren. I onda mu se naravno opet spava popodne 🙄
Curke… imam pitanje.. vidim da ste iskusne vec..… ovako….kasni mi menga 7 dana.. test prejucer negativan… danas na papiru crvenkasto smedji iscjedak… je li imala koja slicno nest? Hvalaaa
Jel ti kasni i inace je l je uvijek na dan? Meni nikad ne dode na dan, cak mi je jednom i cijeli mjesec izostala, nisam tad ostala trudna.
Ja vam moram napisati sta je moj termit sve danas pojeo. Mislim, i inace on vise manje jede tako, samo ja ne razmisljam o tome, dam mu kad trazi
Nisam imala kurha ujutro, pa sam mu zamjenila dorucak i veceru...
Ujutro bocu 210 (+prah), dorucak zitarice s mlijekom, za ručak veliku kasicu (mislim da je 250 g)-riba i tjestenina, za veceru sredina od dvije snite kruha i trokutic sira i jos iza toga bocu od 210. I izmedu, bananu, jabuku, nektarinu, pola avokada, par bobica grožđa, stapice i smoki 😱🙈
Bravo za O! Moj sir na kruh neće, danas nije htio ni ručak, kad ono čujem mu nosić nekakav čudan, probam čelo, toplo. Sumnjamdaje neka temp, nije vruć. Izmjerim 39,3. Ne znam više što misliti. On je od 11 mj svaki mjesec, mjesec i pol dana bolestan. Prije točno mj dana smo skidali jako visoku temp, osip, blaga upala grla. Zimi bronhitisi, sad neki osip i temp. Ne znam kako će onda biti kad u vrtić krene. Jel ja nešto krivo radim?!?!, stvsrno ne znam više sam tolko jadna. Pisala sam već o tome. Nadam se da nije jedini i da su svi malci često bolesni. Stvarno nisam neki opsesivni manijak da idem za njih i dezinficiram sve što pogleda, a nije bas sa mu dajem da se valja u blatu. Sad ćemo vidjeti kako će biti na moru, ako neće biti zdrav mislim da ćemo ići na testiranje na alergije.
Sortiraj odgovore
Najstariji