Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    15. Svibanj 2019. 22:20

Ja opravo ošišala 10 cm kose 💇‍♀️ Ako ću i dalje vezati u punđu, kladim se da nitko ni neće primjetiti. Sve mi je ok, ajd i to vezanje, pranje..... ali sušenje kose nikako ne volim. Predosadno mi je i jedva čekam da dođe ljeto i da  ju samo pustim da se sama osuši. Ovo vrijeme ne stvarno koma, lije bez prestanka. Nadam se da ćemo vikend provesti za promjenu malo vani. Bebolino se polako daje voditi, prije bi se nakon 2 koraka bacio na pod u puzio. Sam me traži, stane uz kauč i onda gleda di sam i pruža mi ruku , presladak mi je unatoč tome što već par dana negoduje z sve živo, već sam se 
    zabrinulq da nešto nije ok , al neću paničariti bez pokriča 😂 
    Ovo što pričate... da bi svi čekali da budu spremni , davno bi ljudska vrsta izumrla ☺️ Nikad  nisi spreman, ali zapravo kad gledan unazad ovih godinu dana... i nije bilo toliko strašno( vjerojatno jer sam zaboravila sve loše🤔) ili zapravo s vremenom shvatimo što je bitno a to nije. Istina je da će ovo stvarno proletjeti i da će klinci odrasti, zato pokušavam biti strpljiva, pažljiva, smirena... i sve kakva bi trebala biti... ali brate mili! Najgore mi je kad ništa ne pomaže, to me totalno obeshrabri. Sjećam se kako sam se brinula oko kilograma nakon poroda, sad nije da sam mršava jer vježbam , nego jednostavno ne stignem pojesti. Natrpam u usta i bjež za njih. Ne žalim se ☺️ Inače jaaako volim jesti, obožavam hranu, peći kolače, torte, kuhati..... ali sam nekako shvatila da se pola najedem kad njega nahranim. 
    P. S. Primjećujem sa se mijenjam... na bolje ,od kad imam sina ❤️ 

• Litta
    16. Svibanj 2019. 10:25

Frajla

Ma je, super je to u teoriji samo nastaviti, al u praksi bas i nije. Ako ides s porodiljnog odmah na kompliakcije (bez da imas 3 place izmedu) spadnes na onu mizeriju od 800 kn naknade 😱
    Kako ste ti i curka inace? Imas plan gdje ces s njom kad pocnes raditi?

Mi drugi tjedan imamo rođendan :) pocela se pustati kad hoda uz namjestaj pa stalno pada. Cuvat ce ju bake, ove god nista od jaslica pa cemo ju pokusat druge god upisati. 
    800 kn naknade 😱 o tome nisam ni razmisljala ali sad kad si spomenula jos jedan razlog da se ne ide odmah nego se odradi barem par mj.
    Ja se sutra idem sisati. Vec par mj planiram i sad napokon. Prosli put sam se sisala u 7 mj. 🙈
    Bezveze mi je frizura pa stalno vezem rep. Dosta cu skratiti, mozda neki malo duzi bob, do ramena.. razmisljam i farbanju, nisam nikad 🙊 nisam nikad znala koju bih boju i tako ostalo.. sad svako toliko nađem sijedu, nije puno, jednu mjesecno otprilike pa bih i zbog toga.. inace mi je prirodno tamna kosa, tamno smeđa, skoro crna..

• Litta
    16. Svibanj 2019. 10:32

M-mama upravo tako, mislim da nam se prioriteti drukcije posloze pa shvatimo sto je zapravo bitno a sto ne.
    A tek kad pocnu trckarati po vani pa stalno za njima, mislim da nikome nece trebati dijeta.
    Vidim po slikama da kod tebe ima prostora za boravak na otvorenom, mi smo u gradu pa nam je jedina opcija park za svaki dan ili vikendom otici negdje u prirodu.

m-mama
    16. Svibanj 2019. 10:34

Ja se nikad nisam farbala, ni ne planiram. Kad jednom krenes ne mozes stati osim ako ostavis kilometarski izrast 😂

• Litta
    16. Svibanj 2019. 10:41

Ostalo nas je barem par na forumu, svi pobjegli na fejs 
    Bas sam se prije par dana sjetila kako smo iscekivali bebice, a sad bebe slave 1.rođendan.
    Honey, panda, yra, ita, gumbek, katuska, lillyvanilli, proudy, zrinchy ako citate, javite nam kako ste vi i bebice 😀😀 ako sam nekog zaboravila sorry, ovo je bilo na brzinu iz glave.

• Litta
    16. Svibanj 2019. 10:43

m-mama

Ja se nikad nisam farbala, ni ne planiram. Kad jednom krenes ne mozes stati osim ako ostavis kilometarski izrast 😂

Toga me bas i strah, zato me i muci koju boju, nema sanse da pogode 100% prorodnu, a te sijede mi se bas vide, svako toliko cupam.

m-mama
    16. Svibanj 2019. 12:09

Ma gdje na fejs? Jel ima grupa proljetica ili bebologija? 

Iskrica
    16. Svibanj 2019. 12:34

Bok, mame i bebe! Evo i mene da se javim. Novost kod nas je da je curka krenula na privikavanje u vrtić, danas joj je bio 4.dan, jako je društvena i vesela i zasad sve ide super, jedino je nosić proradio tj. šmrče i kiše - vjerojatno je to već neka vrtićka prehlada, a možda je samo reakcija na ovo šašavo hladno vrijeme.
    Mene idući tjedan čeka povratak na posao - nejde mi se nikako, najviše mi se ne da dizati na alarm i spremati za posao i propustiti jutarnje maženje s mojom malom mazilicom,  i baš se čovjek navikne na  Dobro jutro, Hrvatska 😄

Iskrica
    16. Svibanj 2019. 12:38

Ni ja se nikad nisam farbala niti nemam potrebe zasad. Od tih tretmana jedino idem redovito na masažu, a jako rijetko na trajni lak - to je fakat dobro imati pogotovo sad dok neprestano perem suđe pa mi se onda moj obični lak odmah isti dan ošteti, pa je s trajnim lakom život jednostavniji

• LilyVanily
    16. Svibanj 2019. 21:19

Litta

Ostalo nas je barem par na forumu, svi pobjegli na fejs
    Bas sam se prije par dana sjetila kako smo iscekivali bebice, a sad bebe slave 1.rođendan.
    Honey, panda, yra, ita, gumbek, katuska, lillyvanilli, proudy, zrinchy ako citate, javite nam kako ste vi i bebice 😀😀 ako sam nekog zaboravila sorry, ovo je bilo na brzinu iz glave.

Hej Litta, baš sam i ja nekidan o tome razmišljala. Mi smo dobro. Proslavili smo prvi rođendan, sad smo već veeelikii 😁 Napravi i desetak koraka sama (uz mene oko sebe). Bojim se pustiti je iako se malo pomalo pokušavam opustiti oko toga. Svaki dan je poseban i baš nam je lijepo. Ponekad razmišljam radim li dovoljno s njom iako smo stalno skupa. Ali stvarno je aktivna oko svega pa se nadam da da...
    Kako se vaše bebe odnose prema drugoj djeci?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.