Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    18. Travanj 2019. 23:22

Oce, ne brini. Ja kad je moj bolestan dozivim kraj svijeta jer nikad ne znas kad ce zavrsiti, ali hoce, jednom mora ozdraviti, uvijek si dajem neki rok u glavi, tjedan dva, pa mi je lakse :) sretno i hajde barem sad iskoristi maženje kad se da maziti❤️ 

Frajla
    19. Travanj 2019. 10:42

Kika bas mi je zao. Nadam se da ce brzo proci. Jeste dobili antibiotik?
    Grozno je kad su bolesni, pogotovo dok su tako mali. Ali nazalost, ako ce ici u vrtic to te opet ceka, prije ili kasnije. Jednostavno im treba vrijeme da steknu imunitet na te boljke koje se cesto javljaju u dječjem kolektivu, a van njega bas i ne

Kikaa12345678
    19. Travanj 2019. 11:30

Da dobili smo antibiotik.dok nezna o kojoj bakt se radi pa sam jos vise u strahu...dali je koja od bebica imala bakt u krvi i kako ste lijecile?

Frajla
    19. Travanj 2019. 11:46

Kikaa12345678

Da dobili smo antibiotik.dok nezna o kojoj bakt se radi pa sam jos vise u strahu…dali je koja od bebica imala bakt u krvi i kako ste lijecile?

Mi srecom nismo, oba puta je imao virus. Viroze se lijece simtomatski (skidanje temperature i sl), nema nekog lijeka. Za bakterije ide obicno antibiotik. Vjerojatno ste dobili nesto širokog spektra ako nezna sta je. 
    Jel jos ima samo temperaturu ili jos nekih tegoba? Jel dobro jede i pije?
    A svasta je moguce, od poznatijih su streptokok i pneumokok...

Kikaa12345678
    19. Travanj 2019. 12:18

Ima temp predvecer preko 39 onda joj spustim na 37 i tako pred jutro isto.preko dana bude ok...jede ok pije dosta tekucine najvise sisa...ima blagi osip po licu...ant pije 2×na dan..valjda bude bolje..hvala

m-mama
    19. Travanj 2019. 12:29

Ma da, pomoći će ant, vazno da
    Nema temp cijeli dan 39, to jako iscrpljuje :) zacas cete biti ko novi
    Frajls kAko je bilo biti sam? 😂 ja bi bez njega jedino ako bi u komi bila 2 dana, deugacije ga se ne mogu rijesiti 😆( saalim se naravnooo) 

Frajla
    19. Travanj 2019. 16:14

m-mama

Ma da, pomoći će ant, vazno da
    Nema temp cijeli dan 39, to jako iscrpljuje :) zacas cete biti ko novi
    Frajls kAko je bilo biti sam? 😂 ja bi bez njega jedino ako bi u komi bila 2 dana, deugacije ga se ne mogu rijesiti 😆( saalim se naravnooo)

Pa moran priznati da nije bilo lose 😎
    Bila sam skroz napeta dok nisu dosli doma, sto je jedno 8 sati, alo obzirom da je muz javio da je bilo sve ok, da je mali bio super i nije plako nista onda sam se opustila i uživala malo.
    I naravno da je malo prase s njim duze spavalo i navodno je stalno bio super. A otkad sam ja dosla cendra za svaku glupost 🙈

m-mama
    19. Travanj 2019. 20:18

Frajla ja se tješim onim sto sam negdje procitala, zasto dijeca kad su s mamama uvijek cenraju a kad su s nekim drugim ne. Navodno da su s nama opusteni i ne skrivaju emocije, a kod drugih nemaju povjerenje i nelagodno im je prikazati emocije, sad kolko to drzi vodu za nase malisane al meni pomogne kad sa
    Mnom cendra a sa drugima tih ko riba 

Iskrica
    20. Travanj 2019. 07:31

M-mama, dopada mi se ta teorija! 

Iskrica
    20. Travanj 2019. 07:34

Jeste uveli svinjetinu djeci? Ja tek danas mislim dati svojoj curki, nekak mi je promaklo dati joj ranije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani