Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    22. Svibanj 2019. 14:30

Student24

I ajde mame, koje sandale uzimate bebačima za ljeto? najavljuju 30+ :D

Dok dodu te temperature prerast ce vec 2 broja 😏😂
    Vidjet cemo kako ce hodati do tada, ako i dalje nece biti stabilan opet ce biti nesto s cvrstom petom

• Litta
    22. Svibanj 2019. 14:35

Frajla

Student24

Vidjet cemo kako ce hodati do tada, ako i dalje nece biti stabilan opet ce biti nesto s cvrstom petom

Ja se nadam da cemo i mi narasti 2 broja. Sve sam prosla, nemaju nista ispod 18 a to nam je veeeeliko 😁
    Preko interneta mi se ne narucuje, htjela bih joj probati. Imamo 18 tenisice i papucice iz cicibana. I jedno i drugo veliko, nosimo samo tek toliko da nisu bose noge u kolicima.
    Doma joj stavim protuklizne carapice i planiram da sto duze bude bosa, ali za van mi je problem..

Frajla
    22. Svibanj 2019. 14:41

Litta

Frajla

Student24

Ja se nadam da cemo i mi narasti 2 broja. Sve sam prosla, nemaju nista ispod 18 a to nam je veeeeliko 😁
    Preko interneta mi se ne narucuje, htjela bih joj probati. Imamo 18 tenisice i papucice iz cicibana. I jedno i drugo veliko, nosimo samo tek toliko da nisu bose noge u kolicima.
    Doma joj stavim protuklizne carapice i planiram da sto duze bude bosa, ali za van mi je problem..

Znaci curka ima malenu nogicu. Pusti ju sto vise da hoda, pa ce se brzo izduziti 😂
    Inace, ciciban ti ima 17. Super je da ti tamo izmjere nogicu, jer mora imatu mjesta naprijed i na onom njihovom mjeracu je bas oznaceno koliko.
    Oliver je svoje prve prerasto za 5 tjedan, jer mu se nogica izduzila kako je vise bio na nogama
    Ni ja se nebi usudila natuciti preko neta. Tj. narucila sam frodo kad je bilo snizenje, ali smo isli u trgovinu probati i kad smo izasli odma narucila 😀

• Student24
    22. Svibanj 2019. 15:51

Imamo cipelice elefanten u velicini 19 i treba nam sandala 19. U toj velicini imaju jedne ružne :/  
    Dvoumim se da narucim tikki sandale, al rađe bi ja to 
    probala. :/ 
    Dobili smo proljev, a ujutro cijepljenj

Frajla
    22. Svibanj 2019. 19:25

Student24

Imamo cipelice elefanten u velicini 19 i treba nam sandala 19. U toj velicini imaju jedne ružne :/
    Dvoumim se da narucim tikki sandale, al rađe bi ja to
    probala. :/
    Dobili smo proljev, a ujutro cijepljenj

Meni su ove slatke, ali mi ne izgledaju jako fleksibilno 🤔
    https://m.deichmann.com/HR/hr/shop/robnemarke/elefanten/00012101663658/Sandale.prod?s=1&positionInList=15
    Ali po mojoj prognozi do kraja mjeseca nece ici vise od 22 🙄
    Drzim fige da proljev brzo prode
    Mi smi isto bubani, u pon smo bilo kod pedi zbog konjuktivitisa da bi u pon navecer dobio temperaturu 🤦🏼‍♀️ kaze da mu je uho malo crveno 😭

m-mama
    22. Svibanj 2019. 20:40

Aahhh napisala cijeli post i ošlo. Uglavnom sve je po starom, dalje doji i spava kao i inace. Student sto se tice alergijq od kako imqmo psa on je svakih mjesec, mjesec i pol bolestan. Jednom kad je puzio za njim odmah je drugi dan hripao. Doktorica je rekla da bi bilo kakva promjenq bila ok, pa cak i ljeti da zna pomoci. Sto se tice obuce planirala sam frodo cipelice, ali kako ce sad naglo bit vruce vidjet cemo kad prohoda... ja mu dajem mjesec, dva. Probala sam i h&m sandalice, bas su mekane, i ja bi ih nosila 😂 

• sema
    22. Svibanj 2019. 23:14

Mi smo danas isli na cijepljenje. Edijatrica nam je predlozila cijepljenje protiv pbeumokoka, za nasu djecu nije obavezno ali za one rodene 2019 je obavezno to cijepivo. Mi ga moramo platiti ako se djete misli cijepiti oko 450kn a trebajunici dvije doze. Nisam pametna sto da radim. Jesu vase sta predlagale? Nama je rekla kao da je to dobro ako ce u jaslice

Frajla
    23. Svibanj 2019. 07:23

sema

Mi smo danas isli na cijepljenje. Edijatrica nam je predlozila cijepljenje protiv pbeumokoka, za nasu djecu nije obavezno ali za one rodene 2019 je obavezno to cijepivo. Mi ga moramo platiti ako se djete misli cijepiti oko 450kn a trebajunici dvije doze. Nisam pametna sto da radim. Jesu vase sta predlagale? Nama je rekla kao da je to dobro ako ce u jaslice

Mi smo cijepili, zapravo nije ni stigla preporuciti, ja sam se vec s 2 mjeseca raspitivala kada ide. Ako se krene prije 12 mj idu 3 doze, ako je iza 12 mj onda dvije, a ako se pocne nekad jos kasnije (mozda oko 3 god 🤔) onda samo 1 doza.
    Mi smo poceli s 9 mjeseci (tako da primi dvije doze prije vrtica), iduca je bila cca 6 tjedana kasnije i zadnja ce biti s 18 mj

• Litta
    23. Svibanj 2019. 08:18

Jutro mame i bebe 🥰, javljamo se na brzinu, 
    danas slavimo rođendan 🎂🎂🎂🎈🎈🎈🎉🎉🎉😀😀😀😀😀😁😁😁😁😍😍😍😍
    Kako mi je brzo prosla godina, kao da sam jucer bila u rodilistu i dobila svoju mrvicu. ❤❤❤❤❤

Frajla
    23. Svibanj 2019. 10:13

Litta

Jutro mame i bebe 🥰, javljamo se na brzinu,
    danas slavimo rođendan 🎂🎂🎂🎈🎈🎈🎉🎉🎉😀😀😀😀😀😁😁😁😁😍😍😍😍
    Kako mi je brzo prosla godina, kao da sam jucer bila u rodilistu i dobila svoju mrvicu. ❤❤❤❤❤

Sretan rođendan 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.