Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    06. Svibanj 2019. 18:49

Mi smo vadili krv jer je imao tri dana temperaturu i to onu najgluplju. Tijekom dana 37,5, a navečer bi krenula rasti oko 38,5. Krv je pokazala da je viroza. Mama je sretna i ponosna jer mu je hemoglobin savršen :D 
    Baš sam se sijetila sad da ste na adaptraciji i taman krenula pitat kako ide kad ono eto tvog posta :) Držimo fige da se nastavi u dobrom tonu :) Hoće li najesen onda nastaviti u toj grupi ili će ga prebaciti u grupu koja kreće tada? 
    Da, ove godine presezona jedino dolazi u obzirom jer se ja 01.07. vraćam na posao, a jesenski godišnji je rezerviran za adaptaciju. 
    Imamo ovaj: https://www.smythstoys.com/at/de-at/outdoor/fahrr%C3%A4der-und-zubeh%C3%B6r/puky/puky-laufrad-pukylino-rot/p/8000668
    i sviđa mu se, ali dok nije naraso do tih 75cm nije htio jer nije mogao, ali u to vrijeme u gostima hvatao se za autiće guralicu i na njima se vozio bez problema. 

Frajla
    06. Svibanj 2019. 19:30

I moj je u gostima bas dugo sjedio na toj guralici, je da je isao 2 cm naprijed i 2 nazad 😂 al vjerujem da bi brzo skuzio. Ja mu htjela kupiti, a muz nije za, kao ima vec dosta igracaka 🤦🏼‍♀️
    Kako je to privatni vrtic nema bas kolektivnog kretanja u 9 mjesecu. Dijele ih na dvije jaslicke grupe, otprilike 1-2 i 2-3. Rekli su da gledaju da dijete cijelu godinu ostane u istoj grupi, nije da ga nakon rodendana sele. A sad kako ce biti obzirom da je roden tad kad je nemam pojma, po tome bi bio skoro do 2,5 god u mladima u do 3,5 u starijim jaslicama 🤔
    Ma dobro, vidit cemo i kako ce napredovati, ovi mlađi recimo sjede u hranilicama, a stariji na malim stolicama (ikea), manje hrane, veci znaju sami jesti, veliki se sami obuvaju za van i tako. Mislim da se to sve moze dogovoriti. Te dvije sobe su jedna prekoputa druge i jedu skupa, pa kad ih je malo setaju tamo-vamo, nije da se ne znaju

m-mama
    06. Svibanj 2019. 20:50

Evo i mene nakon užurbanof vikenda. Slavili smo ročkas i krštenje, meni je bilo predivno, ali nažalost ne stigneš se snaći već prođe. Bebolino je cijelu misu(1 h ) bilo predobar! Kasnije je u restoranu zaspao, ali se brzo probudio, lelujao do pol 12, jadan bio je umoran, a nikako zaspati. Do pola 2 sam ga nosila, nikako se umiriti. Bas mi ga je bilo žao što sam ga namućila, ali stvarno nikad ne idemo nigdje, niti planiram na svadbe na koje smo pozvani. Mislila sam da će nam se sve poremetiti, ali sve ne ok danas. Moj je tek sada shvatio da stane korak pa dode do mene, naravno uz pridržavanje ako me kužite 😂 inace je umjesto da stane korak, poceo puziti... pa jednom ce krenuti ne sikiram se više, dapače, čim duže bit će sigurniji i stabilniji pa će možda i manje padati. Jel su i vaši pažljivi ili idu ‘ glavo kroz zid’ pa se cijeli izudaraju? Beboline se bas polako spusta, pazi na sve. Ovo vrijeme neću ni komentirati neka dpra ne hvata, sva sretna sam pomislila da smo se riješili zime koja je trajala cijelu vječnost i eto sad ovo. Brrrr...  i mi idemo na more krajem 5.mj. Jel imate kišobran kolica ili ona 3u1/2u1? Mi smo još uvijek u 2u1, uzela bih kišobran tek kad prohoda, za sad se još malo mučim sa ovim slaganjem ali meni su ta kišobran nekako jadna 😂😬 a one patike s nexta...... katastrofa 😂 jedva mu se obuju jer imaju šav, užas, nikad više , ne znam dal ću mu obuti ikad više. Definitivno ne kupujem preko neta obuću za njega😅 baš sam htjela pitati za med, smješno mi je bilo ono na ročkas , mi imamo domaći s lošinja,ali bi rađe još malo odgodila, barem do 1,5g da bude sigurno jer sam ja kao mala reagirala na med prije godine dana. 

m-mama
    06. Svibanj 2019. 21:09

Frajla
    07. Svibanj 2019. 16:02

M-mama sretan rođendan malom frajeru. Drago mi je da ste se lijepo proveli. Jeste se uspili poslikati kako si zeljela?
    Torta je bas lijepa, si ti to bila majstorica?
    Mi smo jos na velikim kolicina. Nisam sigurna da cemo ikad preći na manja jer kod mene nema bas staze, pa dosta idem po sljunku i travi, da nismo bas na cesti, a to nije zadatak za male kotace.
    Inace, Maclaren glase za jedna od boljih, na njemackoj stranici su sad na popustu 50% (povodom majcinog dana) i dostavljaju u hrvatsku, pa ako netko trazi bacite oko tamo.
    Mi smo na kraju narucili cipelice iz frodo webshopa, ali smo prije toga bas otisli u frodo i probali mu. Nadam se da ce doci uskoro 🙄

m-mama
    07. Svibanj 2019. 16:11

Odgodili smo slikanje jer je bilo kišovito pa ćemo se srediti neki drugi dan, da imamo fotke vani na travi itd.... kako se zove stranica? 

m-mama
    07. Svibanj 2019. 16:15

Tortu smo narucili, iako jako volim peci koslce torte itd ali ne bih stigla ispeci pored njega sama, vjerojatno bi nakraju njega stavila o frzider umjesto torte. 😂

Frajla
    07. Svibanj 2019. 16:49

m-mama

Odgodili smo slikanje jer je bilo kišovito pa ćemo se srediti neki drugi dan, da imamo fotke vani na travi itd…. kako se zove stranica?

https://www.maclarenbaby.de

Mislim da traje di 12.5. i kad se stavi u kosaricu treba upisati kod THANKYOUMOM
    Mislim, meni stvarno ne izgledaju bas nesto, a navodno su jedna od najboljih 

Frajla
    07. Svibanj 2019. 16:52

m-mama

Tortu smo narucili, iako jako volim peci koslce torte itd ali ne bih stigla ispeci pored njega sama, vjerojatno bi nakraju njega stavila o frzider umjesto torte. 😂

Skroz te razumijem, ni ja nist ne stignem
    Kupila nekidan smrznute visnje, pitam muza sta da napravim s njima, mislila sam strudlu (s kupovnin korama) ili tako nesto, a on kaze piramida tortu 🤦🏼‍♀️
    Mislim da cu ih samo odmrznit, pa nek jede uz to puding od vanilije i zamislja da je torta 😂

m-mama
    07. Svibanj 2019. 20:27

Pogledala sam, ima puno ljepsih za duplo manje 😂 najbolje je muzu da otvori sliku torte i jede puding 😅😅. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani