Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    10. Svibanj 2019. 21:08

Ja sam ga u jaju stalno vozila naprijed, samo mora biti isključen zračni jastuk. Tad su mi svi govorili kao smiješ ga voziti? A ne bi trebao biti naprijed? Sad smo uzeki pravu sjedalicu i montirana je iza sad opet ne valjda: jojjj pa kaj je sad iza?! Sam? Tako da..... frajla mozete jednog naprijed jednog nazad, da vas ugnjavim s fotkom opet 😅

Frajla
    10. Svibanj 2019. 23:28

M-mama, presuper je fotka
    E, bas sam i ja to jucer rekla muzu, da malo djete stavimo naprijed, a ja i O iza. Onda ih imam oboje na oku. Ali iz nekog razloga mislim da nas auto nema isofix na prednjem sjedalu, a jaje mi ide samo na isofix. Morat cu to provjeriti.
    Da se pohvalim da smo zavrsili s adaptacijom u vrticu, kazu da je dobro proslo. Jucer i danas je spavao, jucer sat i pol (obicno i doma tako), a danas cak dva. Ali ovo danas bih pripisala vise tome sto je prehlađen, pa je sav jadan 😥
    Valjda ce malo doci k sebi sad preko vikenda

m-mama
    11. Svibanj 2019. 09:42
    Ova su predivna al su malo skuplja
    Ova su predivna al su malo skuplja

Jaoo siroce, tek prošao adaptaciju već šmrkav, frajla kako je ići na posao i onda još cijeli dan sa bebom? Ja sad uživam ko nikad, sad jel zato jer znam da ću uskoro radit ili je sve napokon lakše... ovako sam umorna i ponekad kad uspijem zaspem s njim kroz dan jer bi bila ko zombi, staaalno čistim, pospremam.... a kad ću ići na posao mi se čini da neću imati vremena ni za što. Pronašla sam još jedna super

kolica, sad se dvojim izmedu ovih... imate mozda iskustva? Il netko vama blizak? Ili znate neka fora? Do cca 100€ i da imaju veliki krov. Nekako mi je davati neke novce za nešto što će poslužit i jeftinije. Ova 2u1 sam platila 1800 kn i vrte se kotači isto kao i onimq za 3000kn, 

m-mama
    11. Svibanj 2019. 09:44

Ova prva su 800 kn tu negdje... 

Frajla
    11. Svibanj 2019. 14:42

O kisobran kolicima nemam pojma i ne planiram ih u skorijoj buducnosti... probali smo jedna dok smo bili na putu, neka poznata, na pocetku sam se odusevila, kroz 2 dana sam skuzila da je to njah, ima puno mana, nije za mene
    A nekako cemo morati izgurati, javim se kako ide posao+beba. Zakljucila sam da cemo zapravo biti jako malo zajedno, dok dodem s posla bude skoro 5, a on vec oko 8 ide spavati 😭
    Al dobro, malo radim, pa na more, pa opet malo radim i onda na porodiljni pocetkom 10 mj
    Nadam se kad budemo manje kuci da cemo manje nereda stic napraviti, pa ce valjda biti i manje pospremanja. Nadam se... 🤔

m-mama
    11. Svibanj 2019. 18:12

Ja sam ih planirala uzeti kad počne hodati , pa onda negdje ides s kolicima, a on bi hodao usred setnjje da ne ganjam njega i baratam onim teskim kolicima, ali da ni meni nisu nesto, vec sam pissla, jadno mi izgledaju 😂 jel si razmisljala da ispises O iz vrtica kad ćeš biti doma il će u vrtić svejedno? Zbog boleština pitam... ja se nadam da će ovih pol godine nešto značiti da nebude baš često kad krene. 

Frajla
    11. Svibanj 2019. 21:16

Oooo, ne, ne, niposto nikakvo ispisivanje ne dolazi u obzir 🙈
    Neznam kako bi s dvoje malih cijeli dan, kad se sjetim koliko je visio na sisi dok je bio malecki, tako ce sigurno i drugo. A ne mogu ja njemu sad reci ajd sjedi i nemoj raditi nikakve gluposti dok si beba posisa jedno pol sata. Tamo dobije i skuhano i vode ih vam svaki dan, a ja nisam sigurna da cu to stici u pocetku. Zapravo, nemam pojma kak cu preziviti popodneva kad muz bude radio drugu....
    Za bolesti se nadam se ce biti sto manje, tako je kako je, druga beba ce brze steci imunitet, pa ce biti manje bolesna kad krene u vrtic
    Mislim, ja sad tu kukam, al snaci cemo se, ni prvi ni zadnji u toj situaciji
    Evo jedna na moj racun 🤪

m-mama
    11. Svibanj 2019. 22:36

Hahaha,
    Prezivjet ces nekako 😂 imamo i klokanicu i tricikl... malo mi je mučno kad idemo negdje da mi treba prvo5 minutq da sve povadim van iz auta, kad bi ih barem moglw vidjeti uzivo pa procjeniti... a nigdje ih nema,

Frajla
    12. Svibanj 2019. 09:11

Free on, hauck i sl znaju biti povremeno po trgovinama. Mislim da su jedna hauck bila nedavno u plodinama za 200 kn

m-mama
    13. Svibanj 2019. 20:51

Popratit ću , hvala :)
    Mislim da je bebolino meteoropat, cijeli dan je nekakav nervozan. Npr igramo se, ja idem po nešto i on odmah u plač. Stvarno ne znam što mu je, i noću lošije spava 🤔🤷🏻‍♀️ Sumnjam da su zubići jer nikad nismo imali problema. Možda je skok pa nas čeka nešto novo ☺️ Ostalo sve po starom..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.