Nesto slicno...Ja sam isto škrta što se tiće igračaka 😅😅 do sad samo mu kupila hmm. Ma manje od 10 ,i ima taj bicikl kojim ga mozes voziti. Stvarno ne želim da ima sto vozila i tisuću gluposti. Dobio je stalak puuun igračaka, autiće, kolute, onaj lončić... svašta. I to mu je previše, jednu kutiju sam spremila da mijenjam kasnije. Mozda najesen dobije neku primjereno dobi, rezanje voca i povrca, slagalicu
drvenu itd, kroz ljeto cemo bit vani... bas sam zlocesta 😱 i svida mi se guralica 2u1, to ce jos dobiti mi imamo puuuno mjesta, ali volim kad mi je red i cim manje stvari , stvarno sam sve pobacala sto ne trebam( pobacala znaci premjestila u sobu koja je zatrpana 😂😂 zao mi je baciti 😊😊
M-mama pa naravno da neces baciti, bit ce jos djece, ako ne tvoje od nekog u familiji, pa prosljedis dalje.
Mislim da oliveru ide jedna cetvrka, a uz to je prehladen. Luda sam vec od svega i nervoze i nejela.
Uopce nisam pametna sta raditi kad ne zeli jesti. Preko dana jos nekak, mislim kad ogladni jest ce, ali kad nece veceru izludim. Navodno da u vrticu jede, a kod kuce hoce samo kekse i vocnu plocicu. Ni bananu koju inace obozava nece. Ruco je u vrticu u pol 12, od tad je pojeo par keksa i vocnu plocicu. Nudila struklu, puding, bananu i nebi zinio nema sanse.
Al evo, moram se pohvaliti (da kucnem u drvo) adaptacija u vrticu ide stvarno super. Jucer je prvi put ruco tamo, danas je i spavo. Jos sutra ide tako skraćeno (od 9 dok se ne probudi, oko 1, pol 2), a od ponedjeljka ce morat izdrzati id 7 do 3
Ma ako mu ide zubić ni ne očekuj da će htjet normalno jesti, nebi ni ja kad bi me boljelo, možda mu je dosadno doma jesti, il tko bi ih znao 😂 moj se sav nikakav probudio prijepodne i nije uopce jesti, a ja cijelo jutro kuham da ima ručak, ali se zato sad najeo. Ne brini, nije ni nama svaki dan za jelo, ako mu je kilaža ok, nema razloga. Isto sam i ja brinulq jer je imao 3 obroka i 3 sisanja, nekako mi se cinilo premalo za bebu, ali sad vidim da je dobio 1,5 kg tako da, očito mu je dosta. Danas sam i lidlu uzela one kratke lanene sa tregerima 🙄 vec je puna ladica robe za ljeto/ jesen 😅 sad sam jos vidjela letak u pepku bodići 8 kuna, pa taman da ih i ima tjedan dana, a stvarno je kvalitetna roba. Lidl kupujem stvarrrno rijetko
Iskreno meni su i lidl i pepco lutrija. Zapravo lidl malo manje, tamo najcesce vec u trgovini skuzim sta im je losije kvalitete. Jedino sam se za trenrkice zeznila, bio je paket od tri, znaci kroj im je koma ziva. Nekak idu u mrkvu, a gore tako vrecasto i duboko, uzas jedan.
A iz pepca imam super stvari, a ima stvaro koma, koje se isperu i deformiraju za tren. Bolje mi je dati u c&a 30 kn za bodi koji moze nositi 100 put nego ovdje 10 kn za nesto sto 2 put obuce. Ali opet, imamo puno stvari od tamo, i sto smo dobili i sto sam kupila, jer cesto imaju vesele boje i za decke, a ne da je sve plavo i zeleno. Recimo samo tamo sam mu nasla crveni donji dio trenirkice.
Kad smo vec kod robice, c&a za vikend daje 25% na sve, i u trgovinama i online (uz kod) 😉
Ja sam narucila neke s alija, navodno su super, javim jad stignu, ispalo je 20 kn komad...meni je crveno top na dečkima, baš su mi zgodni😊 što se tiće popusta, stvarno sam pažljiva jer je to većinom pljaćka, evo npr jučer sam isla u lidl i prolazim pored bany odjela i vidim one keksice, kao bi uzela ne bih, nisam, bili su 6 kn i nesto, danas sam opet isla( kad sam se zeznula s datumom kad je robica) i kao ma idem mu uzeti sad te keksiće ako bude kriza u autu, kad ono narančasto akcija, 7 i nešto, baš sam se naljutila i žao mi je što nisam slikala! Prije sam pratila letke, pregledavala, sad odem u jedan ducan koji mi je usput i bok. Nenam vise zivacs za te njihove prevarantske igrice, tako da i ti popusti oko izmišlenih blagdana- zaobilazim. Ooossim ako mi je neka popust cijena ok za nešto, jedan sam kombinezon s h&m narucila za 50 kn, sad je 22€,,cca 150 kn, to mi je popust , a ne 0,00000000001 lipa,hvala na informaciji idem malo počačkam 🤗🤗🤗
Joj taj h&m mi je bas posebna prica
Njima stvari budu snizene i onda se najednom za tjedan dana pojave kao nova kolekcija 🤦🏼♀️
Tako sam jednu vrecu za spavanje kupila, znaci tocno se vidjelo da su skidali one narancaste cijene i nađem jednu na kojoj nisu skinuli. Vec sam se pripremila za svadu na blagajni, ali nije bilo probelma, naplatili mi tako snizeno.
Za lidl nemam pojma, nisam tamo cesto, to mi je trgovina za grickalice samo 😂, al bas sam danas bila i uzela mu te keksice. Nisu za u auto 🙈 on se tolko isprljo s njima i sve oko sebe, uzas jedan, po majici, po podu, po kaucu 😭
Daa cudni su dok ih jede, nekako bjeli 😂😂 već ga oar noći ubacim u kindač za noćno soavanje, mislim da i njemu i meni treba mir, inace se na svako moje micanje budi, ne znam jel sam o tome vec pisala, vidjet cubdal cu ga uspjesti skros prebaciti, sad jos eksperimentiram bi ne bi
Stan ima dosta kvadrata, ali je nisko potkrovlje, a dvorista je po meni i mm previse. To je kuca mmovih, u procesu smo potrage za svojim domom.
Lidl mi je onak. Zadovoljnija sam Pepcom. Naucis razdvojit losu i bolju robu i to je to. Ja imam dvije divne haljine iz Pepca, a super mi je sto imaju povreno fine komade za bebe, tako mu ugrabila za jedno krstenje pamucnu kosuljicu svecanu za 35kn.
Ja sam grozna. U autu za vrijeme voznje nema hrane ni vode. Ne mogu ja njega u nedaj Boze slucaju odmah izvadit iz sjedalice i nema. Ne preferiram bas ni igracke. Ja mu pjevam, pricam i tako :D nemajka!
Student svaka cast ako to pali u autu. Ja dajem i jesti i piti. Pogotovo kad idemo na put, jer znam ako stanemo i izvadim ga da mu dam jesti vise ga necu moci vratiti 🙈
I nosim torbu igracaka, pa ih vrtim u krug. Očito mu nisam dovoljno zanimljiva
Btw. kad dode beba broj 2 necu mocu sjediti iza 😱 uopce neznam kako ce to funkcionirati
od pocetka nisam davala pa nije ni navikao. Trenutna mu je fora odljepljivat cicak na cipelicama u voznji. A i upocetku je uglavnom spavao. :D pitaj me za 6 mj :D
Mozda jednostavno voli voznju. Obzirom na km koje je prosao u trbuhu sasvim logicno :D
Da li ti je opcija da je beba napred?
Sortiraj odgovore
Najstariji