Popratit ću , hvala :)
Mislim da je bebolino meteoropat, cijeli dan je nekakav nervozan. Npr igramo se, ja idem po nešto i on odmah u plač. Stvarno ne znam što mu je, i noću lošije spava 🤔🤷🏻♀️ Sumnjam da su zubići jer nikad nismo imali problema. Možda je skok pa nas čeka nešto novo ☺️ Ostalo sve po starom..
i mi smo danas takvi. Smirio se tek kasno popodne kad se i vjetar malo utisao. Imamo novu foru. Lleci na koljenima i tako hoda :D nece taj hodat do 18-e :D
Ja se danas osjecala ko govno. Prijatelj me u razgovoru povrijedio, nenamjerno, ali boli. Izjavio je da su on i zena puno povezaniji sa svojom bebom jer ona doji. Koliko god da sam ja to rijesila sama sa sobom i koliko god da je to gluppst boli, j..... boli.
Ma nemoj, kako ne volim generiziraje uhh 🙄 rekla bih da to je prikrivanje nesigurnosti. Al samo malo, pa on ne doji kako je onda povezaniji, 😂 znaci da ste na istom ma valjda i sama znas da to nema smisla.
Joj student, naj se uzrujavati. Koje nebuloze je covjek u stanju izjaviti, pa to nije normalno. Nije moje da procjenjujem, ali ne mogu si pomoci, rekla bih da je to receno iz neke zloce. Cak i da je tako (a cisto sumljam), tko ide govoriti takve stvari?! Otprilike kao da kazes nekome "moje djete je pametnije od tvog" ili "ja sam bolji roditelj id tebe". Ma mislim stvarno.... U krajnjem slucaju, ja sam dojila i sta sad, povezani smo i to je to? Ne trebam se vise truditi graditi nas odnos?
Ja isto neznam vise sta je s tim mojim djetetom, jel vrijeme ili zubi ili cjepivo ili vrtic ili u sumi 🙈
Mjenja raspolozenja brze od zene u menopauzi 😂
Inace, nas prvi zubici i nisu bas puno patili, a dvojke su malo vise. Cini mi se da mu sad vec ide cetvork jedna, one obicno rastu prije trojki i za trojke kazu da su najgore.
Jucer he frajeru bio prvi (cijeli) dan u vrticu i meni orvo radni dan. Dobro je proslo, plako je malo kad ha je muz ostavio. Kazu tete da je bio dobar. Kad sam dosla kuci ocekivala sam da ce visiti po meni stalno, ali nije uopce, lijepo se igro.
U zadnje vrijeme mi jako puno pada, neznam jer se poceo osjecati presigurno, pa zato izgubi ravnotežu ili zato sto je umoran... jucer je tresnio bas ispred barske stolice i udario jagodicnom kosti u rub noge (cetvrtasta je), a navecer je nekako uspio udariti zubima o kadu i krv mu je isla malo 😭
Hej cure, evo i mene
Procitala sam brzinski zaostatke :)
M-mama super su slikice i sretan rođendan sa zakasnjenjem 😀
Student ne znam sta bih rekla na tu izjavu, pogotovo kad muski izjavi, dobro je m-mama rekla, ne doji on.
Frajla kako je bilo vratiti se na posao? Malo se presaltati na druge obveze.
Ja jos tjedan dana porodiljni i onda godisnji.
Pusa svima 😘😘
Jooooj neznam, cudno mi je da se moram probuditi u odredeno vrijeme, a ne kad me oliver probudi 😂
I odmah se moram presvuci iz pidjame 🤪
Na poslu se osjecam kao da sam na pocetku, hvatam konce jer radim po projektima, pa mi je sad sve novo
Ali sigurno da sve drugacije dozivljavam jer znam da sam dosla samo na par mjeseci. Jucer sam vec i trudnocu objavila, mislim da su svi malo sokirani 😂
Al bar cu im ljeto odraditi, da svi mogu na miru na godisnje kad žele, mi cemo zbog malog tek u 9 mj.
Znaci 1.9. idem 2 tjedan na go, onda se vratim na 2, 3 tjedna i vec porodiljni 😎
Jooooj neznam, cudno mi je da se moram probuditi u odredeno vrijeme, a ne kad me oliver probudi 😂
I odmah se moram presvuci iz pidjame 🤪
Na poslu se osjecam kao da sam na pocetku, hvatam konce jer radim po projektima, pa mi je sad sve novo
Ali sigurno da sve drugacije dozivljavam jer znam da sam dosla samo na par mjeseci. Jucer sam vec i trudnocu objavila, mislim da su svi malo sokirani 😂
Al bar cu im ljeto odraditi, da svi mogu na miru na godisnje kad žele, mi cemo zbog malog tek u 9 mj.
Znaci 1.9. idem 2 tjedan na go, onda se vratim na 2, 3 tjedna i vec porodiljni 😎
Dobro ce ti doci ovih par mjeseci da prekines ovu dosadasnju rutinu, a onda ce ti novi bebac opet promijeniti rutinu 😍
Nedavno sam navratila do kolegica na poslu pa pitaju kad cu drugo, da najbolje da samo nastavim porodiljni 😀 ovako za planiranje je malo tesko, uvijek nesto cekam, pa ne sad zbog ovog pa onog, najbolje je iznenada kao kod tebe. I da nije velika razlika između djece.
Ja u sred ljeta pocinjem, taman kad ih pola bude na godisnjem.
Ma je, super je to u teoriji samo nastaviti, al u praksi bas i nije. Ako ides s porodiljnog odmah na kompliakcije (bez da imas 3 place izmedu) spadnes na onu mizeriju od 800 kn naknade 😱
Kako ste ti i curka inace? Imas plan gdje ces s njom kad pocnes raditi?
Cao cure, evo i mene napokon. 1.rodendan i slavlje je iza nas, bio je to duuug i naporan ali jako lijep dan i suncan hvala Bogu.
Ja sam vec 5 dana na go i jos nisam svjesna da je moj porodiljni zavrsio, sto je najgore nisam jos nasla tko ce mi cuvat malog a za 10dana krecem radit a u jasle ide tek od 2.9. Ziva koma
Student taj tvoj prijatelj stvarno nije čist, osim toga kako on zna koliko si ti povezana sa svojim djetetom?
Frajla moguce da je mali i premoren kako ide u jasle pa nema dovoljno koncentracije paziti na sve oko sebe pa je nespretan.
Sortiraj odgovore
Najstariji