Opet zatisje....
Ste bili na sistematskom s 12 mj?
Mi bilo jučer, O je po skolski utrostrucio porodajnu tezinu, roden s 3,5 sada ima 10,5 kg. Kao idealno, iako je skok u zadnjih par mj veliki
Ovako nam izgleda krivulja tezine 😂
Opet zatisje….
Mi bilo jučer, O je po skolski utrostrucio porodajnu tezinu, roden s 3,5 sada ima 10,5 kg. Kao idealno, iako je skok u zadnjih par mj veliki
Odlučila sam uvesti sve jer do sada nije imao reakciju ni na sto. Jucer je probao kikiriki, sutra ce jagode…. onda nam ostaju jos orasi. O medu jos jedino trebam razmisliti hocu sada ili ipak pricekati 🤔
Sorry na upadu,samo sam ti htjela čestitati na trudnoći😍🤩,baš mi je drago..inače sam s ljetnih bebica 2018,ali sam pratila i proljetnice redovito😀,pa eto još jednom iskrene čestitke,školsku trudnoću i čim lakši porod ti želim😀
Opet zatisje….
Odlučila sam uvesti sve jer do sada nije imao reakciju ni na sto. Jucer je probao kikiriki, sutra ce jagode…. onda nam ostaju jos orasi. O medu jos jedino trebam razmisliti hocu sada ili ipak pricekati 🤔
Sorry na upadu,samo sam ti htjela čestitati na trudnoći😍🤩,baš mi je drago..inače sam s ljetnih bebica 2018,ali sam pratila i proljetnice redovito😀,pa eto još jednom iskrene čestitke,školsku trudnoću i čim lakši porod ti želim😀
Hvalaaaa 💖
Frajla - bravo za kilazu.
Mi imamo s 13mj sistematski i cjepivo :) al oko 10kg smo sigurno tako ta je to skolsk, a narasli smo 14cm min.
I ja sve polako dajem. Med je probao na jednom djecjem rodjendanu u torti. Mama je ponosno izjavila kako je torta za bebace, sve samo zdravo i za njihovu dob, a kasnije je spomenula med. ☺
I nama je eto bilo skoro 13 mjeseci, godisnji, pa uskrs i otegnulo se to...
14 cm od zadnjeg pregleda ili od rođenja?
Ma super, eto nek je on med isto odradio 😂
Ja sam birala torete bas za njega, jedna cokoladna s bananama, druga s visnjama i kremom od vanilije. I to sam posebno trazila da promjene, inace ide sumsko voce. A on na kraju nije htio ni probati 🤦🏼♀️
Pojeo malo juhe, par krumpirica i gotovo
Ja mu sad vise ni ne ogranicavam kolicinu kad probava nesto novo, jede koliko zeli.
A nekidan sam bila strasno pametna, otvorim si stapice s kikirikijem i eto njega, hoce jesti. Reko ajd dat cu mu. I nakon sto ga je pojeo sjetim se da se taj dan cjepio 😱🙈
Ali srecom dobro je proslo.
Ugl, po novom obozava stapice i perece. Morat cu vidit jel ima jos negdje onihh junior (mislim da su vic bili), oni su manje slani
Frajla- dobro kaj si pitala, sad sam skužila da sam pogrešno izračunala :D 24 cm od rođenja :) To znamo jer ima vozičak za koji moraš imati 75cm barem da bi se mogao sam voziti, a on to može, i to tako da punim stopalom stane na pod.
eh ti muški, naručiš mu tortu po guštu, a on taj dan ne želi :D Količinu nisam nikad ogranićavala kad je probao novo :D Nemajka :D
Nažalost, nisam od pomoći za Vic štapiće.
Kaj velite na ovo vrijeme? Baš sam tužna. Umjesto da beskrajno landramo i uživamo na suncu mi se krmeljimo šmrkavi doma po stanu. Za mjesec dana idemo na more :) :)
Netko nam je poslao jesen umjesto proljeca 😭
Mi smo isto balavi, sad neznam jel od ovog vremena ili od vrtica. Danas smo isli vaditi krv, u sklopu sistematskog, doktorica nije zvala, nadam se da to znaci da je samo prehladica, a ne neka viriza.
Inace, idemo na adaptaciju u vrtic, danas nam je bio 3 dan, nadam se da smo do petka gotovi jer u pon startam na poslu. Kazu tete da je za sada sve super, vjerovat cu im na rijec, iako se meni to cini taaaaako sporo.
Znaci ove godine planirate predsezonu? Nadam se da ce princa zdravlje bolje posluziti nego prosle godine
Ja se nadam da cemo mi opet pocetkom 9 mj, ali sve ovisi kako cu ja stojati s godisnjim.
Kakav autic imate? Ovo sto se odguruje s obje noge? Hoce se voziti?
Mi smo vadili krv jer je imao tri dana temperaturu i to onu najgluplju. Tijekom dana 37,5, a navečer bi krenula rasti oko 38,5. Krv je pokazala da je viroza. Mama je sretna i ponosna jer mu je hemoglobin savršen :D
Baš sam se sijetila sad da ste na adaptraciji i taman krenula pitat kako ide kad ono eto tvog posta :) Držimo fige da se nastavi u dobrom tonu :) Hoće li najesen onda nastaviti u toj grupi ili će ga prebaciti u grupu koja kreće tada?
Da, ove godine presezona jedino dolazi u obzirom jer se ja 01.07. vraćam na posao, a jesenski godišnji je rezerviran za adaptaciju.
Imamo ovaj: https://www.smythstoys.com/at/de-at/outdoor/fahrr%C3%A4der-und-zubeh%C3%B6r/puky/puky-laufrad-pukylino-rot/p/8000668
i sviđa mu se, ali dok nije naraso do tih 75cm nije htio jer nije mogao, ali u to vrijeme u gostima hvatao se za autiće guralicu i na njima se vozio bez problema.
I moj je u gostima bas dugo sjedio na toj guralici, je da je isao 2 cm naprijed i 2 nazad 😂 al vjerujem da bi brzo skuzio. Ja mu htjela kupiti, a muz nije za, kao ima vec dosta igracaka 🤦🏼♀️
Kako je to privatni vrtic nema bas kolektivnog kretanja u 9 mjesecu. Dijele ih na dvije jaslicke grupe, otprilike 1-2 i 2-3. Rekli su da gledaju da dijete cijelu godinu ostane u istoj grupi, nije da ga nakon rodendana sele. A sad kako ce biti obzirom da je roden tad kad je nemam pojma, po tome bi bio skoro do 2,5 god u mladima u do 3,5 u starijim jaslicama 🤔
Ma dobro, vidit cemo i kako ce napredovati, ovi mlađi recimo sjede u hranilicama, a stariji na malim stolicama (ikea), manje hrane, veci znaju sami jesti, veliki se sami obuvaju za van i tako. Mislim da se to sve moze dogovoriti. Te dvije sobe su jedna prekoputa druge i jedu skupa, pa kad ih je malo setaju tamo-vamo, nije da se ne znaju
Evo i mene nakon užurbanof vikenda. Slavili smo ročkas i krštenje, meni je bilo predivno, ali nažalost ne stigneš se snaći već prođe. Bebolino je cijelu misu(1 h ) bilo predobar! Kasnije je u restoranu zaspao, ali se brzo probudio, lelujao do pol 12, jadan bio je umoran, a nikako zaspati. Do pola 2 sam ga nosila, nikako se umiriti. Bas mi ga je bilo žao što sam ga namućila, ali stvarno nikad ne idemo nigdje, niti planiram na svadbe na koje smo pozvani. Mislila sam da će nam se sve poremetiti, ali sve ne ok danas. Moj je tek sada shvatio da stane korak pa dode do mene, naravno uz pridržavanje ako me kužite 😂 inace je umjesto da stane korak, poceo puziti... pa jednom ce krenuti ne sikiram se više, dapače, čim duže bit će sigurniji i stabilniji pa će možda i manje padati. Jel su i vaši pažljivi ili idu ‘ glavo kroz zid’ pa se cijeli izudaraju? Beboline se bas polako spusta, pazi na sve. Ovo vrijeme neću ni komentirati neka dpra ne hvata, sva sretna sam pomislila da smo se riješili zime koja je trajala cijelu vječnost i eto sad ovo. Brrrr... i mi idemo na more krajem 5.mj. Jel imate kišobran kolica ili ona 3u1/2u1? Mi smo još uvijek u 2u1, uzela bih kišobran tek kad prohoda, za sad se još malo mučim sa ovim slaganjem ali meni su ta kišobran nekako jadna 😂😬 a one patike s nexta...... katastrofa 😂 jedva mu se obuju jer imaju šav, užas, nikad više , ne znam dal ću mu obuti ikad više. Definitivno ne kupujem preko neta obuću za njega😅 baš sam htjela pitati za med, smješno mi je bilo ono na ročkas , mi imamo domaći s lošinja,ali bi rađe još malo odgodila, barem do 1,5g da bude sigurno jer sam ja kao mala reagirala na med prije godine dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji