Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    06. Svibanj 2019. 21:09

Frajla
    07. Svibanj 2019. 16:02

M-mama sretan rođendan malom frajeru. Drago mi je da ste se lijepo proveli. Jeste se uspili poslikati kako si zeljela?
    Torta je bas lijepa, si ti to bila majstorica?
    Mi smo jos na velikim kolicina. Nisam sigurna da cemo ikad preći na manja jer kod mene nema bas staze, pa dosta idem po sljunku i travi, da nismo bas na cesti, a to nije zadatak za male kotace.
    Inace, Maclaren glase za jedna od boljih, na njemackoj stranici su sad na popustu 50% (povodom majcinog dana) i dostavljaju u hrvatsku, pa ako netko trazi bacite oko tamo.
    Mi smo na kraju narucili cipelice iz frodo webshopa, ali smo prije toga bas otisli u frodo i probali mu. Nadam se da ce doci uskoro 🙄

m-mama
    07. Svibanj 2019. 16:11

Odgodili smo slikanje jer je bilo kišovito pa ćemo se srediti neki drugi dan, da imamo fotke vani na travi itd.... kako se zove stranica? 

m-mama
    07. Svibanj 2019. 16:15

Tortu smo narucili, iako jako volim peci koslce torte itd ali ne bih stigla ispeci pored njega sama, vjerojatno bi nakraju njega stavila o frzider umjesto torte. 😂

Frajla
    07. Svibanj 2019. 16:49

m-mama

Odgodili smo slikanje jer je bilo kišovito pa ćemo se srediti neki drugi dan, da imamo fotke vani na travi itd…. kako se zove stranica?

https://www.maclarenbaby.de

Mislim da traje di 12.5. i kad se stavi u kosaricu treba upisati kod THANKYOUMOM
    Mislim, meni stvarno ne izgledaju bas nesto, a navodno su jedna od najboljih 

Frajla
    07. Svibanj 2019. 16:52

m-mama

Tortu smo narucili, iako jako volim peci koslce torte itd ali ne bih stigla ispeci pored njega sama, vjerojatno bi nakraju njega stavila o frzider umjesto torte. 😂

Skroz te razumijem, ni ja nist ne stignem
    Kupila nekidan smrznute visnje, pitam muza sta da napravim s njima, mislila sam strudlu (s kupovnin korama) ili tako nesto, a on kaze piramida tortu 🤦🏼‍♀️
    Mislim da cu ih samo odmrznit, pa nek jede uz to puding od vanilije i zamislja da je torta 😂

m-mama
    07. Svibanj 2019. 20:27

Pogledala sam, ima puno ljepsih za duplo manje 😂 najbolje je muzu da otvori sliku torte i jede puding 😅😅. 

• Student24
    08. Svibanj 2019. 14:33

Frajla- mi nasljeđujemo svu odjeću, kupujemo samo potrošnu kozmetiku+pelene i obuću pa si damo oduška kod igračaka :D na što nam stan liči nakon rođendana, igraonica. još smo mm i ja prije princa u stan ugurali biljar, a u garažu stolni tenis, komotno bi mogli napraviti igraonicu :D 
    jako brzo to oni pohvataju. Imamo asfaltirano dvorišta pa su nam takve aktivne igračke super jer ono moći će se dzirat po dvorištu dok mama i tata piju pivo :D 
    m-mama- sretan rođendan! torta je divna :) čestitke i na krštenju :) mi smo i dalje na 3u1 kolicima i mislim da ni nećemo ići na kišobran. Sestra ima za malca neka iz Lesnine za 200kn i kaže da su za te novce i više nego odlična). 

Frajla
    08. Svibanj 2019. 14:40

Upravo sam se sjetila da je oliver jeo milch snitu, jel se to racuna kao da smo uveli med? 🤔
    Znaci djete je prohodalo da tu michsnitu, ujna otvorila i on se  pustio i napravio 3 koraka do nje, pa nisam imala srca reci da ne moze jesti

Frajla
    08. Svibanj 2019. 14:49

Student blago vama, zvuc kao da imate dosta mjesta u stanu i jos dvoriste 🤩 princ ce uzivati
    Mi imamo maleni stancek, samo 55 kvadrata, a ima 2 spavace sobe, tako da je sve bas mini mini. Srecom imamo komadic travnjaka, al oliveru je to jos preneravno za hodati sam. U sljepoj smo ulici, pa je bar to pozitivno jer se djeca igraju po cesti.
    Ma neznam, moj muz je malo cudan za te igracke, on nije imao bas puno dok je odrastao i sad je nekako uvjeren da su to sve gluposti i da nist ne treba 🙈
    Jedva sam ga uvjerila da uzmemo smart trike i to tek nakon sto sam ostala trudna jer sam rekla da ocito necu moci nositi malog u vrtic. Al na kraju ga on stalno gura u tome, ja sam do vrtica probala jednom i nije mi se svidilo. Srecom pa se ispostavilo da imamo tamo gdje ostaviti velika kolica, cak ih ne moram ni sklapati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.