Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    18. Ožujak 2019. 21:10

sema: da. počeli smo sa NE pa dobivamo i ljuto kme plakanje i suze. ali ko što i Frajla veli kad je pospan, kad nije prihvati vrlo lako drugu zanimaciju. 
    za prekid dojenja, kako sam ja imala problema svašta sam se naslušala i jedan od savijeta bio je peršin i kupus pa malo proguglaj o narodnim tehnikama. svakako savjetujem kad osjećaš napetost da se izdojiš, ali tek toliko da napetost prođe.
    Litta: nisam sigurna što znači cijeli noć. Još uvijek imamo jednu noćnu bočicu. dugo je ona bila pred zoru sad je opet baš noćna, ali tu jednu imamo od 4 mj života - probudi se, pojede i nastavi spavati i to spava po 10 do 12h ukupno. nepamtim dal smo imali više od 10 noći da je baš bio aktivan po noći tj. da nije jeo i odmah zaspao. mislim, možda ih je bilo, ako majka priroda je napravila da ja to zaboravim tako lako :D I mi imamo modrice na nogicama :D reko sine prohodaj do ljeta, bit će da te tučemo :D

Kikaa12345678
    18. Ožujak 2019. 22:39

Sad kada vas citam vidim da nije paranoja u pitanju...niti ja svoju malecku ne ostavljam ni sekunde vise mislila da mozda pretjerujem ali to je koliko vidim normalno...prije cca dva tj mi se desilo da sam usla u sobu kada se probudila a ona frajla me docekala kod vrata sok sok!!od tada nee i ja sam u sobi!!

m-mama
    19. Ožujak 2019. 04:53

Ma kakva paranoja ,rađe ću stalno gledat na njega nego da mi padne

Kikaa12345678
    19. Ožujak 2019. 09:28

Da naravno nitko to ne zelimo ali dogodi se jbg...to su klinci biti ce jos svega...i mene je strah tih padova nazalost bude ih svaki dan pokraj nje sam skrooz pa svejedno napravi bar jednom na dan koji salto...poceli su biti brzi i nepredvidivi...

Frajla
    19. Ožujak 2019. 09:48

M-mama i mi imamo takvu majicu 🤣
    Kika, kak je bilo na bazenu?
    Student, hvala, budem bacila oko na face. Po meni su ove patikice sto si stavila za po doma, to je samo tanka koza dolje, vani bi se poderalo za tren. Koji broj vam je izmjerila?
    Kupili smo na kraju cipelice u frodu (oni su preuzeli bivsi bambi) u rosesu, mislim da ima neki outlet i na istoku. Inace su im cipelice 400 kn, bilo je snizenih od 20% do 50%. U buzinu u supernovoj ima ciciban outlet, tamo je isto bilo snizenih cipelica za oko 200 kn, sandalice jedne sto su mi se svidale su bile 150 kn
    Ja malog ostavim samog, al na podu, oduvijek tako radim. Ostavim mu otvorena vrata, uglavnom dode brzo zamnom. Nekidan se otisao igrati u svoju sobu, koju koristimo većinom za skladiste trenutno, tamo sam maknula igracke kojima se vise ne igra i onda su mu bas postale zanimljive 🤦🏼‍♀️ nije sad da bude pol sata, 5-10 min i ja ga pogledam svaku min ili 2. Isto tako dode zamnom u wc pa ostane gledati masinu ako radi 😄

Frajla
    19. Ožujak 2019. 09:58

Eh da, dobili smo jedne cipelice iz deichmana, rabljene, pa ih ne bude nosio. Meni su bas ruzne 😏, ali vjerujem da su udobne. Ni ja nisam vidila tako nesto sad kad sam gledala. Ma i opcenito nigdje nisam vidila za hodace cipelice manje od 20 osim u frodo i ciciban

Frajla
    19. Ožujak 2019. 09:59

Zaboravih slikicu tih iz deichmana...

Inace, imas na njihovom webu sta imaju i gdje, pa baci oko

Kikaa12345678
    19. Ožujak 2019. 12:41

Na bazenu je bilo jako dobro uzivala je, dva puta smo ju stavili u vodu po 15min za pocetak dosta.puno bebica je bilo i bas malih bebica.i ja tako ostavim vrata otvorena pa ona ide gdje zeli na podu je skorz ali i onda uspije napravit salto...moja mala smotanka'😀

m-mama
    19. Ožujak 2019. 14:17

Ne kuzim,  frajla puzi ili se lovi za sve okolo pa tako dođe? Moj se diže uz sve što vidi pa ga ne mogu ostavljati ni sekunde, neki dan sam se okrenula po ručnik i več je bio na podu s punom košarom rublja za pralje 🙄🙄 mi idemo danas po cipelice, mislim da ćemo uzeti pelice od tete ljerke, isprobat ćemo pa da vidim kakve su to uopće papuče, za cipele ćemo pričekati dr mjesec kad zatopli. 

Mi ćemo ipak pričekati za kupanje more,
    Nekako mi je bazen ....
    Bljekxne znam, ali sigurnq sam da ste uživali, moj isto poludi na vodu :) 
    Jel dajete nešto novo za jesti? Neki finger food? Mislim da ću mu polako davati isto što i mi jedemo, nsjviše nažica kad ja jedem 😂😂

Frajla
    19. Ožujak 2019. 15:40

Samo da se pohvalim da imam novi ticker 😝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani