Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    16. Travanj 2019. 21:35

Litta -  pa nemamo bas kose tako da samo pustim po glavici vodu tih par sekunda, ne place :D 
    Frajla - priznaj, uzela si drugaciju kartu namjerno :D he he rasista mali ☺☺☺

Kikaa12345678
    17. Travanj 2019. 20:32

Hej mame ima li koja sl situaciju.imali smo rota virus prije cca tj dana znaci povracanje,proljev temp nije bilo.kasnije kada je to proslo pocelo grlo,nos a i zubici nam idu kutnjaci ovako je vesela jede ok tu i tamo zavristi danas se pojavila temp preko 39.. trebam li na hitnu ili pricekati??

m-mama
    17. Travanj 2019. 20:56

Jel jede i pije? Jel joj mozete skinuti temp? Kombinirate lijekove ako jedan ne pomogne? Jel se jos pogoršava kašaj? Inhalirate? Nosić cistite fizološkom? Moj je imao i bronhitis i zubici su isli i temp do 40, sa temp treba strpljenja, ako nebi jela i pila ja bih otisla cisto radi infuzije, da Ne dehidrira. 

Kikaa12345678
    17. Travanj 2019. 21:26

Temp sam skinula na 37 ok je...jede i pije normalno ali stalno place spava pa cvili a unutra zubno meso je oteceno jako gdje treba izbiti neznam dali je moguce da zbog zubi bude tolika temp??prvi puta je to sada...cijelu zimu oke nikad bolesna i sad kada je vani lijepo eto bolesni...ili zubi neznam...

• sema
    17. Travanj 2019. 22:40

Mi smo imali neku trodnevnu virozu. Temp bila 39, pa 39.3 i cim skine nakon par sati opet. Prvo sam mislila da su zubi al na kraju sam ga odvela doktoru i pedijatrica je rekla da zbog zubi temp.nije nikad tako visoka. Pretpostavljam da je nesto drugo u pitanju ali ako ti to duze traje bolje idi za svaki slucaj doktoru

• Student24
    18. Travanj 2019. 14:13

Jucer mi je bio posljednji dan porodiljnog. Nemajka je uzbuđena zbog toga 

Iskrica
    18. Travanj 2019. 16:04

Meni isto završio porodiljni pa sam sad još na godišnjem od prošle godine. 
    Super mi je mali nestrpljivko koji se sam penje u kadu 🤗 Moja curka istrpi tuširanje glave i da joj curi voda po licu - vidi se da joj ne paše jer maše glavom i negoduje, no zasad trpi, a šta će jadna, nema druge 😄 
    Kika, nemam iskustva s temperaturama pa ne mogu sudjelovati u savjetima o tome - držim fige da prođe brzo. 

Kikaa12345678
    18. Travanj 2019. 21:43

Hvala na savjetima evo borimo se sa temp bili kod dokt.vadili krv i ustanovili bakteriju gdje kada i kako je pokupila neznam.nadam se da ce brzo proci ova nocna mora!sve je krenilo od privatnog vrtica tako da mi vise nejdemo dok ne moramo!

m-mama
    18. Travanj 2019. 23:22

Oce, ne brini. Ja kad je moj bolestan dozivim kraj svijeta jer nikad ne znas kad ce zavrsiti, ali hoce, jednom mora ozdraviti, uvijek si dajem neki rok u glavi, tjedan dva, pa mi je lakse :) sretno i hajde barem sad iskoristi maženje kad se da maziti❤️ 

Frajla
    19. Travanj 2019. 10:42

Kika bas mi je zao. Nadam se da ce brzo proci. Jeste dobili antibiotik?
    Grozno je kad su bolesni, pogotovo dok su tako mali. Ali nazalost, ako ce ici u vrtic to te opet ceka, prije ili kasnije. Jednostavno im treba vrijeme da steknu imunitet na te boljke koje se cesto javljaju u dječjem kolektivu, a van njega bas i ne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.