Litta - pa nemamo bas kose tako da samo pustim po glavici vodu tih par sekunda, ne place :D
Frajla - priznaj, uzela si drugaciju kartu namjerno :D he he rasista mali ☺☺☺
Hej mame ima li koja sl situaciju.imali smo rota virus prije cca tj dana znaci povracanje,proljev temp nije bilo.kasnije kada je to proslo pocelo grlo,nos a i zubici nam idu kutnjaci ovako je vesela jede ok tu i tamo zavristi danas se pojavila temp preko 39.. trebam li na hitnu ili pricekati??
Jel jede i pije? Jel joj mozete skinuti temp? Kombinirate lijekove ako jedan ne pomogne? Jel se jos pogoršava kašaj? Inhalirate? Nosić cistite fizološkom? Moj je imao i bronhitis i zubici su isli i temp do 40, sa temp treba strpljenja, ako nebi jela i pila ja bih otisla cisto radi infuzije, da Ne dehidrira.
Temp sam skinula na 37 ok je...jede i pije normalno ali stalno place spava pa cvili a unutra zubno meso je oteceno jako gdje treba izbiti neznam dali je moguce da zbog zubi bude tolika temp??prvi puta je to sada...cijelu zimu oke nikad bolesna i sad kada je vani lijepo eto bolesni...ili zubi neznam...
Mi smo imali neku trodnevnu virozu. Temp bila 39, pa 39.3 i cim skine nakon par sati opet. Prvo sam mislila da su zubi al na kraju sam ga odvela doktoru i pedijatrica je rekla da zbog zubi temp.nije nikad tako visoka. Pretpostavljam da je nesto drugo u pitanju ali ako ti to duze traje bolje idi za svaki slucaj doktoru
Jucer mi je bio posljednji dan porodiljnog. Nemajka je uzbuđena zbog toga
Meni isto završio porodiljni pa sam sad još na godišnjem od prošle godine.
Super mi je mali nestrpljivko koji se sam penje u kadu 🤗 Moja curka istrpi tuširanje glave i da joj curi voda po licu - vidi se da joj ne paše jer maše glavom i negoduje, no zasad trpi, a šta će jadna, nema druge 😄
Kika, nemam iskustva s temperaturama pa ne mogu sudjelovati u savjetima o tome - držim fige da prođe brzo.
Hvala na savjetima evo borimo se sa temp bili kod dokt.vadili krv i ustanovili bakteriju gdje kada i kako je pokupila neznam.nadam se da ce brzo proci ova nocna mora!sve je krenilo od privatnog vrtica tako da mi vise nejdemo dok ne moramo!
Oce, ne brini. Ja kad je moj bolestan dozivim kraj svijeta jer nikad ne znas kad ce zavrsiti, ali hoce, jednom mora ozdraviti, uvijek si dajem neki rok u glavi, tjedan dva, pa mi je lakse :) sretno i hajde barem sad iskoristi maženje kad se da maziti❤️
Kika bas mi je zao. Nadam se da ce brzo proci. Jeste dobili antibiotik?
Grozno je kad su bolesni, pogotovo dok su tako mali. Ali nazalost, ako ce ici u vrtic to te opet ceka, prije ili kasnije. Jednostavno im treba vrijeme da steknu imunitet na te boljke koje se cesto javljaju u dječjem kolektivu, a van njega bas i ne
Sortiraj odgovore
Najstariji