Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    06. Travanj 2019. 07:34

Kika kako to da si dulje na porodiljnom? Ja bih 100% dobila produljenje ali sam studirala pa
    Nisam bila zaposlena  i eto sranja......hrvatska i zakoni

Frajla
    06. Travanj 2019. 12:55

Nina nadam se da ce mala frajerica brzo doci na staro. Kako je sada? Jel imate jos kontrole?
    Student, kako to mislis daleko ste od preporuka za voznju naprijed? Sta nije da se treba sam postavljati na noge (kolko znam i uz namjetsaj se racuna) i  min 9 kg imati? Mi smo isto jos u jajetu, dugo ga nisam vagala, mislim da je sad na 10,5 kg negdje. U sjedalicu bude vjerojatno negdje na jesen da se navikne, jer jaje trebam za bebu broj 2, nema smisla kupovati novo kad ce on tada imati god i 7 mj.
    Sema super da ste se uspili odviknuti bez upala. Sto on papa? Jel prihvatio neko ad?
    Ja sam od jucer na godisnjem 😭 prosla godina za tren. Sutra mu je rođendan, pa imamo party. Frajer se jos ne zeli pustiti, ali ga se moze voditi za jednu rukicu. Ne zeli ni stojati sam, ali moze. Cesto stoji kad ne skuzi, pogotovo ako mu dam smoki jer onda mora uzeti u obje ruke 😄, ali dok vidi da se ne drzi brzo se hvata

• sema
    06. Travanj 2019. 20:06

Frajla,sad vec jede svasta. Za dorucak mu kuham griz, pirov ili rižin (to kad se probudi umjesto flasice) i kuham ga na kravljem mlijeku, onda kasnije pojede kajganu ili kuhano jaje s jogurtom ili vec nesto drugo i tako jede sve, a prije spavanja mu dam cokolino napravljeno s ad babylove. Al sve sto mu dajem ne zacinim nego odvojim prije nego nama zacinim.

Bome proletila godina

• Student24
    07. Travanj 2019. 14:15

Frajla- SRETAN ROĐENDAN!! :) 
    Sad kad si napisla ovo za sjedalice si me stiltala i išla sam ponovno googlat. Kažu rode 15 mj, 10kg i samostalan hod kao preporuku za minimalne uvijete, ali da je bolje da su što dulje u suprotnom smjeru. S jedne strane, imam osječaj da se malo pretjeruje, s druge strane me i kopka 

Frajla
    08. Travanj 2019. 12:06

Hvalaaa
    Evo jedna fotkica s partya

m-mama
    09. Travanj 2019. 20:29

Frajla sretan rockas malenome s malim zakasnjenjem.. 🥰🥰🍺🍼🎉🎉🎊🎊 bas se promijenio, buco maleni ❤️❤️ Kako je bio raspolozen na slavlju? Bebolino je dobio naocale danas i bilo je problema prvih pol sata, ostatak ih je nosio 😜😜

neki dan je spavao 1,5 u kinderbetu 😱😱 čudo prvi put u životu toliko dugo, inace sam ga nakon pol h stavila sebi u krevet. On se rodio sa 2,5 sad ima 10,5..... ali mi je nekako mrsavi, u pravilu jede 3 glavna obroka, 3 sisanja, boca jednom/2 dnevno. I cijelu noc sisa. Ja mislim da je to ok.... 

• sema
    09. Travanj 2019. 22:41

Frajla i m-mama malci su preeemedeni 😍
    Ma m-mama mislim da je to super sto se kilaze tice. 
    Moj se rodio sa 4kg, sad ima 9kg i doktorica kaze da je sasvim ok. Ujutro i navecer jede cokolino, preko dana ima 3 obroka i nesto izmedu pojede, voce ili tako nesto a preko noci mu ne dajem nista od kada je prestao sisat.  
    Moj je onda mali mršavac a ne izgleda mi uopce takav,iako je dosta i visok,vel.80 nam je sada taman

Frajla
    10. Travanj 2019. 12:22

Hvala na cestitkama
    M-mama bas je slatkica. Ma brzo ce on naviknuti na naocale  lakse sad neko kad veci dobiju.
    Nina, jel to ono cokoladno mlijeko od nestlea? A mrvica mala, nadam se da ce brzo nadoknaditi.
    Mi idemo pocetkom 5 mj na pregled. Rekla bi da ima tako nekak 75, 76 cm jer mu je vel 74 sad sve na knap po duzini. Vagala ga danas kod brata, 
    10,2 kg, kaze snaja da je tocna, a ja ipak mislim da ima malo vise 🤔. Je on onak malo temeljitiji, ali nije bas tolko debel kolko ima debele obraze 😂
    Party je dobro prosao, jedino sto je postao cendrav odma poslje rucka, pa smo se nabrzinu poslikali s tortama da ga uspavam i nije se onda sa svima slikao.

m-mama
    10. Travanj 2019. 15:32

Moramm...... oprostite mi 😁😁😁

ovo sam sad ja fotkala da se malo pohvalim

Frajla
    11. Travanj 2019. 08:59

M-mama bas je divna slika
    Cure jel izradujete slike? Ja izradila za bozic, ali jos nisam slozila u album 🙈 a vec bi trebala i drugu turu.
    Evo mi se suncamo, otisli malo na odmor. Letili avionom, beban je bio ok, spavanje mu je bio malo problem, ali dobro prezivili smo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.