Nema rijeci!!! Stvarno ne vjerujem da sam ovo citala! Moj mali je imao temp 40 dan i pol i otisli smo na hitnu, doduše on je imao i bronhitis , ali zbog temp je samo sisao i isto je bio sav nikakav dali su mu infuziju. mislim to bi morala biti prva pomoc kod ljudi koji ne jedu i ne piju, kad su ga opet pregledavali sumnjali su na sepsu zbog osipa ali ipak nije bila, doktor nam je tada rekao: taj osip treba pratiti jer je opasno, tako da je bolje da ostanete tu nego da doma pratite svaku tockicu,, covjek poludi, i imao je pravo, bila sam mirnija kad sam bila u bolnici, ne znam zasto vas nisu zadrzali, toje
Moje iskustvo, ali nina ovo sto ti pricas je bas uzas, nadam se da je to prvi i zadnji put da je uopce
Bolesna i da vise nikad nece imati problema. Ne znam jel smo mi osjetljivi na bolnice, doktore, sestre itd jer nitko ne voli i ne zeli biti bolestan, ili su oni stvarno kuršlus( većina). Ja bi rade da imamo 2 medicinske sestre i 5 “obicnih radnika” , a da vole svoj posao i predani su, nego 10 mecidinskih sestri os kojih je 8 Nadrkano
Nina jako mi je zao sto ste sve to prosli. Strasno je za citati, ne mogu ni zamisliti kako je bilo za proziviti.
Nadam se da je curka sada dobro. Ona ce to brzo zaboraviti, ali ti neces nikada.
Svakako se zali i probaj istjerati na cistac sta se sve dogadalo i zasto. Vama se nazalost nece nista promijeniti, ali mozda hoce za neku bebicu koja ce doci drugi put.
Mauzas... a ako sta kazete odmah ili nakon svega samo da vam ne vele: jel ste vi doktor ili ja?mene je jednom dokt pitala sto sam po zanimanju, sad dal sam previse znala il mi je htjela solit pamet
Ajme Nina, baš mi je žao zbog svega što se dogodilo! Muka mi je samo od čitanja, a ne mogu ni zamisliti kako je vama bilo grozno! Najvažnije je da je malena sada dobro i da se oporavi, a što se tiče liječnika ne znam šta reći! Užas i ne daj Bože nikome. Očito ih treba javno prozvati jer drukčije ne ide...
Nina drago mi je da je bolje, nadam se da je to sve sada iza vas, da se nista nece vratiti. Mrvica mala, jako mi je tesko bilo gledati te slike. Ne mogu ni zamisliti taj uzas. Samo da ona bude dobro, to je sad najvaznije. Tebi ne znam sta bih rekla, trebalo je puno hrabrosti za izdrzati to sve, i fizicki i psihicki.
M-mama predivna slicica Uvijek mi je u glavi tvoje dvoriste, sve lijepo zeleno, sjecam se te slike.
Ma dajte ženske... opet nam je zamrla tema :( klinci već trče sto na sat?
Ajme nisam sto godina tipkala, ajmo redom :D
sema - baš su lijepe patikice :) kako sise? jel stalo mlijeko?
Frajla - bit će vam baš divan dan :)
U meni raste želja da radim tortu sama, ali ruku na srce, nije uz njega koji se diže i polako hoda uz namještaj, neću imat potreban mir za napravit to onako kako spada :D
m-mama - mi smo još u jaju, ima još 3kg fore, a daleko smo od preporuka uvijeta za smjer vožnje pa smo na sto muka što je ispravnije napraviti. U užem izboru je jedna joie koja može u oba smjera, ali imamo slijedeći problem: ja u uatu imam isofix, muž u svom nema, a tu u priču ulazi baka koja ga želi kupiti iz vrtića. baki ne vjerujem kod montiranja sjedalice, najpraktičnije bi bilo kupiti tri, a tri puta 2 tisuće je 6 tisuća :(
divna slika <3
NINA- grlim, ljubim... nadam se da je to sad sve iz vas i ne ponovilo se, nikome. Doktore i postupanje uopće ne želim komentirati. Al mislim da ne bi bilo na odmet fino poslat pismo ravnatelju.
Nina nadam se da ce se Elena sto prije oporaviti 😘
Nikad nisam vjerovala u te brodske lijecnike, nazalost ocito s razlogom 😞
Student sise su iznenadujuce dobro, ima jos malo mlijeka, al to samo pod tusem malo istisnem par kapi,za dan dva mislim da nece vise nista biti. Bas sam nekako tuzna sto ne siki vise, pogotovo sto mi se sad 1.puta razbolio (mozda od tuge). To mu je inace bila utjeha ali sad ni to nema. Samo nasloni glavu na njih i mumlja 😀
Nina jako mi je zao zbog tvoje malene mrvice bas me je pogodilo kada sam citala.u svemu tom najbitnije da ide na bolje.biti ce ona dobro to su mali borci. Dali vase bebice hodaju samostalno?moja jos uvijek kada se pusti padne bilo je svakakvih padova ali boze moj biti ce jos...krenuli smo na cuvanje ponekad samo i privatno danas nam je bio drugi dan i za sada je jako dobro prihvatila nije bilo placa niti nista takvoga.ciku sam smanjila ali ne ukinula jer sam 2g na porodiljnom pa imamo jos vremena nema sile.U jaslice ide tek 1.12 a do tada cemo ovako neobavezno 2 ili 3* tj ili kako kada....
Sortiraj odgovore
Najstariji