Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinatina2205
    11. Travanj 2019. 19:11

Pozdrav drage mame 😊 vec neko vrijeme pratim forum i tek jucer sam se registrirala. Pozdravljam vas i vase bebe 😍 mlada sam mama imam 23 godine i curku koja ce uskoro godinu dana. Mali je veseljak i nema sekunde mira, ja samo trckaram za njom otkako je prohodala 😂😂 sada odmaramo malo posto je kisni vrijeme pa ne mozemo u setnju i park, kako ste vi provele ovaj kisni dan sa svojim bebacima?

• sema
    12. Travanj 2019. 12:52

Frajla blago vama ☺ gdje ste to? 
    Tinatina dobrodosla 💕

Iskrica
    12. Travanj 2019. 16:06

Konačno da sam sjela za računalo pa da se i ja javim (nekako mi nije bila volja tipkati po mobitelu pa sam stalno odgađala javljanje dok ne dođem do računala).
    Nina, Eleni želim brz oporavak! Jako me potreslo vaše iskustvo i borba, suze sam isplakala čitajući, sva sreća da je sada dobro. 
    Frajla i druge slavljeničke mame - sretan rođendan mališanima! I mi slavimo ovaj vikend, a na kraju će biti samo kućna atmosfera u užem krugu. Frajla, također čestitke i po novom tickeru, baš krasno! 
    M-mama -  mališan je krasan s naočalama, jako slatko! 
    Ja još nisam razvila niti jednu sliku, a kaj je još gore - nisam već dugo niti prebacila s mobitela na hard disk pa sad okolo hodam misleći da ne smijem izgubiti mobitel zbog slika koje su gore. Ima ih "samo" 1500 
    Moja mrva je na nogama sada već nekoliko tjedana, spretno hoda uz namještaj, a još se jako oprezno prebacuje kod promjene oslonca npr. od kauča na stolić. Hoda uz potporu - da ju družim za njezin struk tj. bokove (dobila sam savjet da ju ne držimo za ruke), a nogice su još trapave pa neki puta idu širom i okolo umjesto ravnog hoda. Super je da u vrtić kreće (tek) za mjesec dana pa se nadam da će se do tada ustabiliti. Inače, mislim da je curka pomalo ušla u fazu da je mama najbolja, odnosno ima dana kada se ne odvaja od mene ili ne želi biti kod nepoznatih ljudi. Baš krećem na neko obiteljsko druženje gdje budu još druga djeca pa me zanima kak bude se tamo držala.  

• Litta
    12. Travanj 2019. 16:22

Frajla sretan rođendan sa zakasnjenjem  uzivajte na odmoru.
    Nina vratit ce ona brzo te kilice, samo je vazno da je zdrava. Znam da je tesko vidjeti kako dijete pada na tezini.
    Tinatina dobrodosla  💗❣

Frajla
    12. Travanj 2019. 19:31

Tinatina dobro nam dosla. 
    Moj jos nije prohodao, tj ne zeli se pustiti frajer, pa se svedno nahodam za njim jer bi stalno setao i da ga drzim za ruku
    Sema u dubaiu smo. Ne jer imam viska novaca nego zato sto imam besplatan smjestaj, pa me izaslo jeftinije vec kod nas 😂

• sema
    12. Travanj 2019. 19:45

Hahaha Frajla a ja mislila ti neki bogatunčić 😜 (salim se naravno). Ja nama krecem s potragom smjestaja za more iako razmisljam i o odlasku izvan granica jer ovo kod nas vise nije normalno. Ponekad sam bas ljuta sto se to toliko komercijaliziralo i sto je postalo nedostupno za domace stanovnistvo a stranci nam da izvinete na izrazu seru i pisaju i ostavljaju svoje smece jer ih nije briga za nas jer se mozda vise nikad ni nece vratit.  Al eto sta je tu je. Mi u ponedjeljak podnosimo zahtjev za jasle. Ufff bas sam tužna 😞

tinatina2205
    12. Travanj 2019. 20:50

Hvala na lijepoj dobrodoslici 😊😚
    Jeste vec nasle di ce vasi malisani u jaslice? Mi nemamo nikog ko bi nam Miu cuvao, pa sam ju morala upisat u privatni vrtic jer se ja moram vratiti radit i jednostavno sam bila prisiljena. Krecemo sa adaptacijom 20.5. 😀
    Frajla- tako ni moja nije htjela pustat ruku pa sam samo za njom isla...i onda kad ju je jednom pustila vise nema sanse da bi ju dala, sad je ona shvatila da moze sama hodat pa samo piči 😂

Frajla
    12. Travanj 2019. 20:55

sema

Hahaha Frajlaa ja mislila ti neki bogatunčić 😜 (salim se naravno). Ja nama krecem s potragom smjestaja za more iako razmisljam i o odlasku izvan granica jer ovo kod nas vise nije normalno. Ponekad sam bas ljuta sto se to toliko komercijaliziralo i sto je postalo nedostupno za domace stanovnistvo a stranci nam da izvinete na izrazu seru i pisaju i ostavljaju svoje smece jer ih nije briga za nas jer se mozda vise nikad ni nece vratit. Al eto sta je tu je. Mi u ponedjeljak podnosimo zahtjev za jasle. Ufff bas sam tužna 😞

Bas je prijateljica isla s muzem i malom prosle godine na kretu, sredinom 6. mj, kaze da im je super bilo, all inclusive su platili koliko bi kod nas nocenje s doruckom u osrednjem hotelu. 
    Joj, ovo smo sad uspili skombinirati taj odmor i tko zna kad opet. Nebi se usudila bas putovati avionom s maleckom bebom, znaci iducih godinu dana opet nista.

Frajla
    12. Travanj 2019. 21:02

tinatina2205

Jeste vec nasle di ce vasi malisani u jaslice? Mi nemamo nikog ko bi nam Miu cuvao, pa sam ju morala upisat u privatni vrtic jer se ja moram vratiti radit i jednostavno sam bila prisiljena. Krecemo sa adaptacijom 20.5. 😀
    Frajla- tako ni moja nije htjela pustat ruku pa sam samo za njom isla…i onda kad ju je jednom pustila vise nema sanse da bi ju dala, sad je ona shvatila da moze sama hodat pa samo piči 😂

Jooooj, cekam taj dan da mi prestane sefovati i navigirati me 😂
    Mi smo isto upisali privatne jaslice. Ja idem na posao od 13.5. Adaptacija krece 2.5. Ocekivala sam da cemo od 6.5 jer je to ponedjeljak, ali rekla je da ovako dodemo
    Prvi dan 30 min, drugi 45. Stvarno ne vidim kako cemo onda doci do 9 sati kroz tjedan dana, al ako oni kazu valjda bude tako...
    Planirate ostati u to privatnom ili se premjestate u gradski od jeseni?
    Mi budemo ostali u ovome, nemam u blizini gradski, a i uvjeti su mi ovdje daleko bolji. Naravno, prezivio bi on i u gradskom ko i sva druga djeca, al eto kad imamo priliku bar dok je malecki, a dalje cemo vidjeti. Nadam se da ce bar biti manje bolestan jer ih je puuuuuno manje u privatnom.

tinatina2205
    12. Travanj 2019. 21:14

Frajla

tinatina2205

Frajla- tako ni moja nije htjela pustat ruku pa sam samo za njom isla…i onda kad ju je jednom pustila vise nema sanse da bi ju dala, sad je ona shvatila da moze sama hodat pa samo piči 😂

Jooooj, cekam taj dan da mi prestane sefovati i navigirati me 😂
    Mi smo isto upisali privatne jaslice. Ja idem na posao od 13.5. Adaptacija krece 2.5. Ocekivala sam da cemo od 6.5 jer je to ponedjeljak, ali rekla je da ovako dodemo
    Prvi dan 30 min, drugi 45. Stvarno ne vidim kako cemo onda doci do 9 sati kroz tjedan dana, al ako oni kazu valjda bude tako…
    Planirate ostati u to privatnom ili se premjestate u gradski od jeseni?
    Mi budemo ostali u ovome, nemam u blizini gradski, a i uvjeti su mi ovdje daleko bolji. Naravno, prezivio bi on i u gradskom ko i sva druga djeca, al eto kad imamo priliku bar dok je malecki, a dalje cemo vidjeti. Nadam se da ce bar biti manje bolestan jer ih je puuuuuno manje u privatnom.

Mi smo se upisali u Limac u Gajnicama i to smo jedva nasli vrtic, isli smo redom i zvali ali je skoro sve bilo popunjeno😏 pao mi je kamen sa srca kad su rekli da tamo jos imaju mjesto 😍
    Mi cemo ostat u tom privatnom jer ce se taman naviknuti tamo na djecu,tete i okolinu pa ju ne zelim premjestati i ponovno navikavati na drugu okolinu.
    Koji ste vi privatni upisali?
    Joooj i ja se nadam da nece biti toliko bolesna iako se polako na sve pripremam💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.