Hvala na lijepoj dobrodoslici 😊😚
Jeste vec nasle di ce vasi malisani u jaslice? Mi nemamo nikog ko bi nam Miu cuvao, pa sam ju morala upisat u privatni vrtic jer se ja moram vratiti radit i jednostavno sam bila prisiljena. Krecemo sa adaptacijom 20.5. 😀
Frajla- tako ni moja nije htjela pustat ruku pa sam samo za njom isla…i onda kad ju je jednom pustila vise nema sanse da bi ju dala, sad je ona shvatila da moze sama hodat pa samo piči 😂
Jooooj, cekam taj dan da mi prestane sefovati i navigirati me 😂
Mi smo isto upisali privatne jaslice. Ja idem na posao od 13.5. Adaptacija krece 2.5. Ocekivala sam da cemo od 6.5 jer je to ponedjeljak, ali rekla je da ovako dodemo
Prvi dan 30 min, drugi 45. Stvarno ne vidim kako cemo onda doci do 9 sati kroz tjedan dana, al ako oni kazu valjda bude tako…
Planirate ostati u to privatnom ili se premjestate u gradski od jeseni?
Mi budemo ostali u ovome, nemam u blizini gradski, a i uvjeti su mi ovdje daleko bolji. Naravno, prezivio bi on i u gradskom ko i sva druga djeca, al eto kad imamo priliku bar dok je malecki, a dalje cemo vidjeti. Nadam se da ce bar biti manje bolestan jer ih je puuuuuno manje u privatnom.
Mi smo se upisali u Limac u Gajnicama i to smo jedva nasli vrtic, isli smo redom i zvali ali je skoro sve bilo popunjeno😏 pao mi je kamen sa srca kad su rekli da tamo jos imaju mjesto 😍
Mi cemo ostat u tom privatnom jer ce se taman naviknuti tamo na djecu,tete i okolinu pa ju ne zelim premjestati i ponovno navikavati na drugu okolinu.
Koji ste vi privatni upisali?
Joooj i ja se nadam da nece biti toliko bolesna iako se polako na sve pripremam💪💪
Mi smo u Djecjim Koracima u Klari. Skroz razumijem, koliko mi je samo zivaca otislo na to trazenje vrtica....Valjda svaki drugi dan sam isla gledati one tablice od grada sa slobodnim mjestima. A tek kad sam vidila kako neozbiljnih ljudi ima 😱
Znaci imali smo dogovor u jednome za sastanak, dodemo, ravnatelja nema. Pojavio se 45 min kasnije. I to s pricom da mjesta nema, mozda ce biti, a mozda nece, ne moze on nista obećati, a dosli smo jer je na telefon rekao da ima mjesta 🤦🏼♀️ I kazem dobro, nek mi javi do kraja 2 mj jer ne mogu docekati da mali napuni 1 god, a da neznam gdje cu s njim. I onda mi jos izjavi da ne moze on na kraju 2 mj znati hoce u 4. imati mjesta, a i onda mu je bolje zvati nekog tko u 3. mj odmah moze krenuti 😡🤬
Nije nazvao, a nadam se da i nece
E tamo sam i ja stalno sam provjeravala listu slobodnih jaslica. Iako ne rauzmijem zasto je u nekim vrticima pisalo da ima mjesta u jaslicama i nazovem pa kazu da nemaju ,a sada pocetkom 4.mj su ponovno objavili novu listu i isla sam pogledat za jaslice di su rekli da vise ne primaju a na stranici pise da ima mjesta 🤔🤔
Jako neodgovorno od ravnatelja, onda i bolje da nije zvao😤😤
E tamo sam i ja stalno sam provjeravala listu slobodnih jaslica. Iako ne rauzmijem zasto je u nekim vrticima pisalo da ima mjesta u jaslicama i nazovem pa kazu da nemaju ,a sada pocetkom 4.mj su ponovno objavili novu listu i isla sam pogledat za jaslice di su rekli da vise ne primaju a na stranici pise da ima mjesta 🤔🤔
Jako neodgovorno od ravnatelja, onda i bolje da nije zvao😤😤
Meni su u nekima rekli da nema mjesta za te skroz male, valjda ih isto dijele na starije i mlađe jaslice. Ovdje kod nas su isto podijeljeni u dvije grupice.
A u nekima se (privatnim) moze platiti cuvanje mjesta, pa si mozda netko i cuva negdje....
Opet zatisje?
Evo da prijavim da ce moj bebi prvi puta biti razdvojen od mene 😭
Zbog komplikacija na aerodoromu ja ostala jos 2 dana na odmoru, a tata i sin odletili kuci 🤦🏼♀️
Nadam se da ce se snaci.... zapravo se vise brinem kak ce muz sam s njim u avionu nego doma
Ajme Frajla pa sta je bilo?
Ma snaci ce se, kad je nužda sve onda mogu i snadu se.
Frajla: kompa naš mali ćelavi, kako sam zgodan bio :) a vidim da ste uparili bodi i čarapice :D
Imate li cijepljenje onda početkom 5mj?
Imamo izrađene 4 slike :D Male nožice u pijesku, divno :) kakav vam je Dubai? gledala sam par vlogova o njemu i ne znam, nekako mi ostavio dojam umjetnog i plastičnog.
ne bi mene razdvojili od obitelji, osim ako nije moja greška na aerodormu :D al, ne brigaj i odmaraj :)
m-mama: predivan je sa očalicama, sunce malo :)
klopica vam je super, ne brini :)
ajme ova crno bijela fotka je med medeni... ma mame postanu profesionalni fotografi kad postanu mame.
NINA: samo strpljenja. kad se mali organizam oporavi sve će nadoknaditi.
tinatina2205: pozdrav!
Iskrica: i nama je fizijatrica rekla da ga držimo za bokove, a ne nahodavamo za ruke.
Mi smo rođeni sa 3, imam sad 10kg sigurno. Da vidite kako ima jake šakice <3 Da li vašima iskoči čkembica onako? Princu da, pogotovo kad se opusti kod tuširanja dok stoji.
Frajla snaci ce se oni a ti imas 2 dana za odmor 😀
Student podsjetila si me s tusiranjem da pitam kako vi ispirete bebama kosu? Dok se kupala lezeci bilo je lako, sad se bas naguta vode a nikako joj ne mogu glavu nagnuti, bas je nemirna. Nikako se ne snalazim s tim kupanjem, budem i ja sva mokra.
Za let nije bila ničija greska, ja sam jednostavno imala drugaciju kartu od mojih deckiju i kako je let bio prepun nije bilo mjesta za mene. Nije mi bilo ni u peti da toliko ljudi leti za zg, valjda zbog uskrsa svi idu...
Student, da, cijepi se 2.5. popodne, a to jutro krece u vrtic na adaptaciju 😭
A dubai je zanimljivo za vidjeti, ali nije mjesto gdje bih mogla ziviti. Sve je prepuno tih ogromnih zgradetina, zelenila ima mininalno. I da budem skroz iskrena ne osjecam se ugodno medu tim zamotanima 🙈 imam osjecaj da gledaju nas "normalno" obucene ko da hodamo goli po ulici. Je da su stranci vecina, al svejedno. Nismo ni isli bas puno u grad, pogledali smo u dva dana ono sto smo planirali, ostalo smo u kompleksu gdje smo smješteni. To je presuper, ima djecje igraliste, bazeni, sportski tereni, trgovinica, teretana, svi su super frendly, ne mora se zakljucavati ni kuca ni auto, ono, komotno ostavis mobitel na lezaljci i 100% si siguran da ce biti tamo kad se vratis.
Djete mi je bilo malo rasist 🤦🏼♀️ vristo je kad mu se prvi put crnkinja obratila, ali kasnije se sredio i druzio sa svima.
Kako drzite klince za bokove? Sta im nije to onda slicno kao hodalica? Mislim da moja leda to nebi preživjela...
Ali dobro, ja malog stvarno nisam bas nesto puno nahodavala za rukice. Samo kad bas trazi i onda ne puno i gledam da mu vise spustim ruka, pa da bude samo za ravnotezu, a ne da visi. Vec duze ga cesce vodim samo za jednu rukicu
Škembicu ima, okruglica moja mala. Nema tolko puno kila koliko je nizak 😂
Litta, moj kupanje obozava. Budemo mokri i ja (tj ako cemo iskreno cesce muz) i kupaona, udara po vodi, prevrce se, hvata igracke. Sve mu po licu sprica, sto mi je super jer mu svi smrkljici iz nosa poispadaju 😀
Ali voli se i zavaliti, pa nije problem za kosu, polegnem ga i rukom isperem, kao kad je bio beba
Imas za uzeti onak kao šilt oko cijele glave, mozes mozda probati s tim i onda od gore polijes/otusiras, a ne ide po licu
Sortiraj odgovore
Najstariji